Jaja! Ráadásul a kipuf.rendszer ki van cserélve meg a gyári 28-as helyett egy delorto 34-es karbi van benne így 34 lovas a jószág. 160-at simán viszi alattam (mázsás vagyok ). Viszont ha bevezetik a január 1.től az új hülyeségeket akkor menten lepetélek! Remélem még vagy két évig nem lesz semmi változás, mert itt Borsodban a rendőrök annyira nem foglalkoznak a motorosokkal...Tartsák meg ezen jó szokásukat!!!!! . Akkor csak két hónapig vették el a jogsidat ugye? És így hogy kiderült, hogy 25-ös valami bírságot kell fizetned???
Van egy Aprilia RX a tulaj azt monta ,hogy a motornak megvan a olasz forgalmi fénymásolat,és bolti számla!! Ezek a dolgok elegek a vizsgáztatáshoz??Ja és a reg adó mennyi lenne ráá??
Hogy-hogy nem tudtad, hogy az NS-F vagy NSR az nsr-f-nek a lámpálya alatt egy körbe érő légbeömlő idom szerűség van. erről meg csak simán lebontoták a fej és oldal idomokat.
nézd meg a 125.világa.hu -n
A balesetet sajnálom korság a k*va bicigliseikbe
neaddfel motoroztovább!
Őszintén?
Ha van 120 rongyod motorozásra(mint nekem volt), akkor nincs más választásod. 100motor+10bukó+10keztyű
Ha már 300ad van akkor vegyél egy lepukkant rendszámost, irasd át 30ezerért, meg tedd le rá a jogsit.
Szal nekem pénzkérdés, mert amúgy nem szórakozás igazoltatás közben leizzadni.
Nekem is beküldték a számomat a központjukba egy rutinellenőrzésnél, de nem találták meg a Mitomat. (hogy 125-ös)
Ez két dolgot jelenthet:
1, bénák voltak és rosszul írták be a számomat
2, a motorom nincs náluk regisztrálva, mivel soha nem is volt. (ezt mondták az eladók is)
csövi! pénzbünti nem lessz aszonta a rendőr mert nincs önálló keresetem a jogsimvezik majd jövőhéten elvilkeg2-3 hónapra.A vád ellenem? jókérdés sztemcsakengedély nélkülivezetésmegaz hogy elcsaptama bicajostde abbannagyrésztőa hibás
Ez a bejegyzett-e a motor most szöget ütött a fejembe.
Mert ha pl. véletlen be lenne jegyezve a motorom, csak valaki rendszám nélkül használta, akkor forgalomba tudom röffenteni méghozzá regadó nélkül.
De a rendőrhöz meg mégsem mehetek oda, hogy nézze meg nekem. Pláne ha kiderülne, hogy lopott. (bár azt nem hiszem, mert találkoztam egy x tulajjal ezelötti gazdájával is.)
Amúgy tiszta hülyék, hogy a saját hiányos adatbázisukban keresik a nemlétezőt. AutoData2005: Bene van az összes autó-motor típus, alvázszám, és egy milliónyi műszaki adattal.
Igen , az a legfontosabb, hogyha 125/50-est veszel, annak nem szabadott forgalomban szerepelnie behozatala után (rendszámosként) Magyarországon, mert onnantól kezdve a rendőrségen bejegyzett és tudják, hogy 125-ös. Erre mindig legalább kérdezzetek rá!!!
Egyébként be is vizsgálták vagy csak megtalálták a rendszerben?
Pénzbünti volt? Mi volt a vád ellened?
Asszem ennyi...
A 990-ik bejegyzésemre itt a köv fejlemény a bűnügyi osztály után most az igazságrendészeti osztályon voltam ma reggel. Megint (3X-ra) el kellett mondanom hogy mi volt a balesetkor és a motor vásárlásakor aránylag hamar végeztünk! és azt mondtaák hogy kb 2-3 hónapra viszik a jogsimat ! A motorral meg az lessz hogy visszakeresik az előző gazdájukat addig amíg még rendszámos volt a motor. A rendőrök adatbázisa szerint utoljára 1998-ban volt forgalomba helyezve szval kereshetik a gazdikat. Ezek után meg vagy írni kell egy rendes adásvételit rendszámosan és a motor igazi típusával vagy az okmányirodáa ha meg lehet oldani ezzel az adásvételivel akkor kap egy új rendszámot forgalmit és le kell műszakiztatni szvalé lessz egy kis macera de csak így lehet megoldani hogy használhassam ha csak nem akarom bontóa vinni ami nem fog megtörténni !
Vélemények???
nézd meg a 125.világa.hu -n
A balesetet sajnálom korság a k*va bicigliseikbe
neaddfel motoroztovább!
Ha van 120 rongyod motorozásra(mint nekem volt), akkor nincs más választásod. 100motor+10bukó+10keztyű
Ha már 300ad van akkor vegyél egy lepukkant rendszámost, irasd át 30ezerért, meg tedd le rá a jogsit.
Szal nekem pénzkérdés, mert amúgy nem szórakozás igazoltatás közben leizzadni.
Attól függ, hogy ki mennyire bevállalós...
De szerintem nem!
Most őszintén megéri venni egy 125/50-es mocit???
Még új vagyok errefelé. Közeljövőben tervezek 125 moci vásárlását, persze 50-es papírokkal, úgyhogy szorgalommal olvasok
Ez két dolgot jelenthet:
1, bénák voltak és rosszul írták be a számomat
2, a motorom nincs náluk regisztrálva, mivel soha nem is volt. (ezt mondták az eladók is)
Mert ha pl. véletlen be lenne jegyezve a motorom, csak valaki rendszám nélkül használta, akkor forgalomba tudom röffenteni méghozzá regadó nélkül.
De a rendőrhöz meg mégsem mehetek oda, hogy nézze meg nekem. Pláne ha kiderülne, hogy lopott. (bár azt nem hiszem, mert találkoztam egy x tulajjal ezelötti gazdájával is.)
Amúgy tiszta hülyék, hogy a saját hiányos adatbázisukban keresik a nemlétezőt. AutoData2005: Bene van az összes autó-motor típus, alvázszám, és egy milliónyi műszaki adattal.
Egyébként be is vizsgálták vagy csak megtalálták a rendszerben?
Pénzbünti volt? Mi volt a vád ellened?
Asszem ennyi...
A jogsimat meddig vehetik el ha lebukok? fél vagy két évre???
van valami fejlemény a januári "új" törvényekről????
125ösök közt az egyik leszelídebb kinézetű Mi lett volna mito evo-val?