Hát azt tudom hogy szigótitani fogják! Hát mondjuk az elgé enyhe is hogy az A korlátlant megszerzheted már 18 évesen! Hát mondjuk iagazd van kiváncsi vagyok mi lesz!
Gondold végig....
Mindent szigorítani szoktak nem enyhíteni.
Egyenlőre ennyil lehet tudni, de ez is csak irányelv:
Számos újdonságok várnak a vezetőkre
Az irányelv hatályba lépését követően a tagállamoknak 4+2 év alkalmazási idő áll rendelkezésükre. A nagyobb teljesítményű (35 kilowatt feletti) motorkerékpárokra jogosítványt szerezni csak 24 éves kortól lehet majd és a kisebb motorkerékpár vezetésének két éves tapasztalata is szükséges lesz hozzá.
Ugyancsak újdonság, hogy a négykerekű motorkerékpárok vezetését csak B kategóriás jogosítvánnyal engedélyezik majd.
Hát ja most van más dolguk elég!!!!!! Mondjuk ha bevezetik nagyon kiváncsí lennék változtatnak-e valamit?? Pl a 40 km.et eltörlik! Meg talán két személyt si megengedik!!
CSá na mi lesz ezzel a rendszámozásal??? Nem lesz?? Hát az volt hogy szeptemberbe tárgyalja a kormány!!!! De még se hire se hanva és már október van javából!!
Pacsi
Ha ki akarok vonni egy mocit ideíglenesen a forgalomból akkor mit kell tennem??Forgalmit le kell adni vagy csak a rendszámot???.....és ha egy ilyen mocit akarok venni akkor újra műszaki stbstb....
Nem tartozol bocsánatkéréssel, nem tudom miből gondolod....
Beszélgetünk. Te elmondod mit gondolsz, én elmondom mit gondolok....
Nem feltétlen kell eggyeznünk!
Megértem a krossz pályás gondolatod én is. De úgy gondolom, ha az embernek van egy motorja (hacsak nem kizárólag a krossz pályán akar motorozni), akkor azzal el tudjon menni távolabbi helyekre is, ne csak egy kis körzetben tudja használni.
ui: Szép vágyként már jobban hangzik, csak motiválni akartalak azzal, hogy ne ez legyen az életed álma!
Ha valmiről szó van, vagyis a te szavaiddal élve "megy vele a keverés", az nem azt jelenti, hogy a riport végétől már életbe is lépett!
Ahhoz még sok dolognak kell teljesülnie, hogy valami életbe is lépjen! Ez a gyakorlatban sok időt szokott igénybe venni.
Nem nézek TV-t, mert a sok hülyeségre és hazugságra amit ott mondanak nem vagyok kíváncsi!
(lásd. az elmúlt éveket mindig mást tudattak mindenkivel, mint ami a valóság....)
A média hatalma az emberek felett!
egyéni probléma! elötte cbr600rr.t szerettem volna! de nekem meg a kislányom születetett meg! és ez akkor is egy szép vágy volt! vedd meg te is amint lehet és legyél boldog! jahh és ha rosszat írtam volna bocs! hiszen : illa berek, nádak erek.....
Gino igazad van! de: ez a motor nem több száz km-t megtételére van tervezve viszont ha cross pálya van elötte akkor nincs pardon! 2.az 50 az ccm nek van beütve ,,direkt" és nem azt hiszem hogy ezzel kijátszhatom a haverokat! 3. nem rettegve motorozok hanem ésszel és odafigyeléssel! 4.vannak álmok amiket nem pénzben hanem élményben mérnek!! 5.úgy látom az álmomat elértem!! te???
A blokkban lévő 50-es szám közel sem a ccm-re utal!
Sajnálom, hogy neked egy 125/50 -es motor volt az életed álma.
Ez kicsit öntörvényűen hangzik, hogy: " nem szabad hogy a ,,havero/zsaruk" utadba áljanak"....
Nem a zsaruknak vagy a haveroknak kell, hogy az utadba álljanak, hanem a józan észnek!
Nagy élmény lehet minden alkalommal úgy motorozni, hogy félsz és kerülöd a rendőröket!
Mellesleg elindulnál a motoroddal egy több száz km-es motorozásra smkp -ként?
én megvettem a 125/50et! nem bánom! ha esetleg belekötnek a blokkban van egy 50-es számjegy:) amúgy szerintem vedd meg azt a motort!! én életem álmát váltottam valóra és nem szabad hogy a ,,havero/zsaruk" utadba áljanak! félj tőlük és kerüld őket! én kisvárosban keszthelyen élek és ismerik a hangját de talán megúszom! de az élmény.........
Elvetettem az 125/50 ötletet a raptornál mivel megyeszékhelyen élek ezért parás.
De sajnos nagyon beleszerettem ebbe a gépbe.
A motor rendelkezik olasz alkatrészpapírral és smkp adás-vételivel
soha nem volt M.o.-n forgalomba helyezve. Egy ilyen gépet fel lehet rendszámozni legálisan???
És a legfontosabb: Ha igen akkor az mennyibe kerülne???
Azért fogok 125/50-est vezetni jogsival mert türelmetlen voltam és előbb mocit vettem (nyár elején), aztán jövő februártól csinálom majd a jogsit... remélem azért februárban elkazdhetem 22 évesen a korlátlant...
aztán úgy 2 év múlva szeretnék egy VFR400-at.
A szenvedélynek bizony ára van...
Értem én az okirathamisítást, de emellett nem lehet plusz vád, hogy nincsen rá jogsim se?!
Végülis tökmindegy, úgysem kapnak el, eddigi igazoltatásom nem volt vészes...ha meg látják, hogy van jogsim nagymocira + beadom nekik, hogy a Kawa Ninjám a garázsban pihen, és ez csak bevásárlósmotor... nem lehet nagy gond.
Mindenkit bátorítanék, ne legyen türelmetlen!!! Ne dönts elhamarkodottan, az érzések után!
Én 7 évet vártam első motoromra, de ha még egyet kibírtam volta kb200ezret spóroltam volna...
(125/50 probléma, a hitel nagyon drága, lerobbant motort ne vegyél --rengeteg idő, energia az alkatrészbeszerzés és elég sokba is kerül, szal nem úszod meg olcsóbban!!)
Eljön még a "nagy motorok" ideje is 1x, mindenkinek!!!
Szal, kitartás!!!
Én már nem írogatok a témában, az aktafaszoknak, mert eladtam a vasamat.