Hellóka! Érdeklődni szeretnék, hogy akkor most akarják rendszámozni az 50-es motorokat vagy nem? Azt is hallottam, hogy csak az újonnan eladott mocikat fogják rendszámozni a régieket békénhagyják. Nem tudja valaki, hogy most akkor mi lesz? 125/50-es felállás meddig lesz megvalósítható még??
Én most akarok egy Apriliát venni 50-esként szerintetek van még értelme vagy könnyen lebukhatok, vagy nemsokára úgy is kell rendszám vagy most akkor mi lesz??
Köszi előre is az infót!!
Kicsit értetlenkedek. Hova ütöd azt hogy cm 50? Vagy mit ütsz? Simóknál volt ez divat valamikor a múlt rendszerben apámét mi is így vizsgáztattuk. (mekkora baromság volt az is, 50-es és rendszám volt rajta azért hogy ketten tudjanak vele menni, bele verték hogy cm 50 és segédmoci lett, mintha eddig nem is 50-es lett volna.) Szóval szerintem hülyeség kopácsolni bele, hova adat táblába? Aluból van rögtön látszik, vázba? nem szokták ütni ,alvázszám alapján kikereshető.Gondold csak végig ha például valami alkatrészt keresel és valami komolyabb boltba betérsz rögtön alvázszám alapján keresnek rá. Nem tudom milyen mociról van szó ,de ha kicsit is okosabba közeg akkor nem csak azért fog lelőni mert nem 50-es a vas hanem azért is mert hamísítottál is. Legyen biztosításod ,lehetőleg ne előzz 90-el rendőr autót ,és lehetőleg kerülni őket és talán el evickélhetünk még 1 darabig.
van egy kérdésem? ha egyszer 50 esnk van akkor nincs rendszám és akkor mi alapján azonosit be a trafi? vagy ha netán ki tettk egy rendört mit csinál integet? én mondjuk visza integetek neki mondjuk velem már töbször volt ilyen és ha netán ott van az a csodálatos skoda akkor ug megszopatom öket mint a huzat ezét jobb ilynkben az enduro mondjuk egyszer erre rá basztam akkoriban még a rendörök nivával jártak azok má idök voltak de mivel ez elmulot igy lehet szivatni
csövi én dombóváron lakom t merre? én ln a cégnél ütöttem ble ahol dolgozom az lörajzoloktol kértm a számbütöt és munka után ütöttem be de lehetséges ha meg tudunk egyezni milyen motorod van?
elcserélném cagiva elephant 125 ösömt 50 es ként használható poweres valami 125 ös sportmotorra ha kell valamnyit fizetek rá motorikusan nagyon jo 26 lovas körül van 120 at lazán megy 100 110 es utzoval és adok hozzá eg garnitura 80% cross gumit 22 éves a gép ha valakink van rá biznisz ijon kjce@fremail.hu az ország bármely pontján megoldható. FONTOS csak olyan gép érdkel ami magyarországon még nem volt forgalomba helyezve!!!
Ősszel általában olcsóbbak a vasak, és nagyobb a választék, mert mindenki ilyenkor akar tőlük megszbadulni...
Ha van hol tárolni, akkor tavasszal kell eladni, és nyár végén/ősszel venni. Általában ott a gond, hogy az előző vasat el kell adni, ahhoz, hogy ki tudd fizetni az újjat, de ha tavasszal eladod, akkor mi a szarral mocizol nyáron...
Mivel neked ez első motor, és elő kell teremteni rá valamit vagyél inkább ősszel.
Eladó egy nagyon jo állapotban lévő YAMAHA TZR125 50-es papirokkal. teljeskörü fényezést kapott a gép a váz is! nagyon megbizható! nagyon sok uj dolog található rajta. hivj vagy írj!
Meg most nézem a használt motorkat (szigorúan munkaidőben ) és látok egy ilyet: Laverda gs125 Elöl dupla tárcsa, 12v, 50-es papírok, brembo fékek, hölgy tulaj-garázsban tartott ( )
Én most akarok egy Apriliát venni 50-esként szerintetek van még értelme vagy könnyen lebukhatok, vagy nemsokára úgy is kell rendszám vagy most akkor mi lesz??
Köszi előre is az infót!!