Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(To:Fearless: a "füstösplexi-infóval" ezen az e-mailen lehet hosszabban szolgálni felém... csakmert nem feltétlen fórumtéma...)

Kösz a "sufni-tuning" infót :)
Egyébként gyárit honnan lehetne beszerezni?
Hát ha nagyon füstös plexit akarsz olcsón akkor javaslom a TESCO ban lehet kapni "lámpaspray"-t füstszínűt nekem azzal van lefújva a plexim. Nem mondom hogy szép mert nem az de nekem jobb mint az alap átlátszó.
ezt kinek írtad?
ha tudsz bármi infót, kérlek dobj meg egy e-maillel!!!! (marci.tata@freemail.hu)
Ok!
Más:
Kérdés: Kinek van sötét ("füstös") Mito plexije ELADÓ?
nem evo-hoz, hanem a 2 kerek lámpáshoz...
ha tudsz bármi infót, kérlek dobj meg egy e-maillel!!!! (marci.tata@freemail.hu)

Tiszta "Dártvéderes" lesz a mocim, almost full fekete

Thx!
Ahogy lessz valami szólok neaggódj demég nemtörtént semmi már elkezdtem unalmamba megcsinálgatni a motort is majd lessz valami!
Így merjünk mi kimenni az utcára???
"Fearless", szóljál ha van fejlemény az ügyedben, marha kíváncsi vagyok...
(előzmény 40oldal-asszem)
Üdv!
Tudom volt szó erről korábban, de kifejtené valaki mi az, h eladom a motorom, mert elkaptak...

Emiatt nem kaphatok büntit?! Vagy nem tudják bevizsgálni? Ki ment át már ezen?
És ha kiderül elveszik a motorom egy bünti csekk mellett?! Az elég durci lenne, nem?!
5.Xre mentem át a kresszen abból 1szer elfelejtettem elvinni a vizsgalapot egyszer rossz időre mentem, de a befutóra már tudtam a válaszokat mer nembírta az oktató csak arra kellett figyeljek hogy hibázzak kb 8órát vezettem abból 3mat az oktatóm ügyeinek intézésével és kocsmába mászkálással töltöttünk. a Városi vizsgámon elvittem a vizsgabiztost halat venni és 2szer szegette meg a záróvonal átlépést mer sietett haza a felesége szülinapjára
kis naivak...már régen égre földre verték volna a dobot.Méghogy A/1 sima Bvel Lesz itt még az is, h 24 évre emelik a nagy As jogsit.....
A nővérem kb. 1 hete ment át a vizsgán(B-s, hramadszorra ), mostanság volt okmányirodában, tehát postázni fogják a kártyát...
Kívácsi vagyok!
állítólag A1korlátozottat kapott pedig egy percet se ült mopeden, holnap lecsekkoltatom
25kW????????
Ez komoly??? Nem nyomtatták el??
Fotózza le, és linkeljétek ide ha így van!!!!!!
hali, az öcsém égre földre magyarázta hogy az osztálytársa megkapta a Bs jogsiját és bele van írva hogy 25ig vezethet!... ???
hali ez az én gépem 50 esként használom hihető? Azokat az idiota matricákat azóta lekapartam ez rögtön a vétel után készült.
nem hinném.tökre látszik hogy 49köbös
Miért? Nem az? :)
hy.szerintetek errröl a husqvarnárol elhiszik,hogy 50es?
Engem kb 3 hete kaptak el a yardok 125ös robival. Nincs rajta rendszám, semmilyen papír nem volt nálam, bizti sem, és ráadásul még egy B-s jogsim sincs. Bukó azért volt rajtam. Jah, és a város forgalmas főútján intettek le, ha ez ilyenkor befolyásolja egyáltalán őket a megítélésben(úgy vettem észre igen). A lényeg a lényeg, hogy 5ezer forintos csekket kaptam szemetelésért. Óriási szerencse, meg rendes rendőrök kellettek hozzá, főleg hogy 3man voltak.
Szerintem, ha jól adod elő magad nem lehet gáz. Megbánás, együttműködés bla- bla. Érezze, hogy ettől függetlenül te felelőségteljes vagy, csak azért mész ilyennel, mert a motorozás a mindened és nem tudtad megállni. Ez utóbbi motoros rendőröknél bejöhet, hiszen ők is csak emberek, és ugyanolyan motorőrültek, mint a legtöbbünk.
Vagy, állítod, hogy ez 50es, de már mások is mondták neked, hogy szerintük nem az, és már te is kezdesz kételkedni benne, magyarán jól átejtettek. Kétségbeesett szemek: "És most mit csináljak így ezzel a motorral Biztos Úr?" kérdés, és máris meglágyulhat a szívük.
Persze kell hozzá egy megfelelő fejszerkezet. Meg ha olyan a rendőr, akkor mondhatsz neki bármit, esélyed sincs. Feljelent, jogsimegvonás pár évre, pénzbírság(nem kevés), és ha a moci külföldről jött és nincs rajta reg adó, és ez bizonyítható, akkor azt be kell fizetsd + eljárást indítanak vámmal kapcsolatos csalás miatt, ami bizony bűncselekmény. Ezt nem a kisújjamból szopom ki, az igazoltatásnál mondták.
De egyébként ők leszarják a motorosokat, csak akkor basztatnak, ha pont ez van nekik kiadva(az én esetemben ez volt, mégis...), vagy ha személyes ellenszenve van velünk szemben.
De a legegyszerűbb, ha levizsgázol nagymocira, a vasadat is legálissá teszed. Én holnap kezdem végre a kreszt, persze a robim marad olyan amilyen :)
Azért még azt megválaszolhatnátok nekem, hogy most akkor nagyot lehet azzal hasalni, ha van nekem egy 125/50-es motorom vagy sem???? A rendőröknek nagyon feltűnő?? És ha lebukok az mivel jár????
Na erről beszéltem. Nem elég a B-s jogsi 125-re. De amikor csatlakoztunk az EU-hoz akkor nagyon sok helyről lehetett hallani, hogy meg fogják változtatni a jogszabályt és elég lesz a B-s jogsi a 125ccm-hez.
Ez sajnos nem teljesült be, de tényleg nagyon sok helyről hallottam. Ugyanez van akkor most is az 50-es motorok rendszámoztatásával. Mindenki arról beszél, hogy kellesz és ezekszerint még sem. Hál"Istennek....
hogy mi????
elég a B-s jogsi 125re? ezt még sehol sem hallottam...
Köszi szépen az infót. De hogyha belegondolsz ugyanez volt 2004-ben is amikor azt találták ki,hogy ha belépünk az EU-ba akkor a 125ccm-re is elég lesz a B-s jogsi. Ez is bejött..... Viszont mondjuk ennek nagyon örültem volna. Mindegy. Köszi az infót.
Olvasd el a 1045ös hozzászólásomat.

Azóta még írtam egy levelet egy ilyen EU-információs szarnak, hogy lessz-e rendszámozás, nekik elvileg jövőhét elejéig válaszolniuk kell, de eddig úgy tűnik, hogy hivatalos szervek NEM IS TUDNAK ILYESMIRŐL.
Ez rohadtnagy vicc, hogy valaki elkezdi terjeszteni a hülyeségét, és a végén mindenki arról beszél, hogy "rendszámozás..."