Hát ha nagyon füstös plexit akarsz olcsón akkor javaslom a TESCO ban lehet kapni "lámpaspray"-t füstszínűt nekem azzal van lefújva a plexim. Nem mondom hogy szép mert nem az de nekem jobb mint az alap átlátszó.
Ok!
Más:
Kérdés: Kinek van sötét ("füstös") Mito plexije ELADÓ?
nem evo-hoz, hanem a 2 kerek lámpáshoz...
ha tudsz bármi infót, kérlek dobj meg egy e-maillel!!!! (marci.tata@freemail.hu)
Tiszta "Dártvéderes" lesz a mocim, almost full fekete
Üdv!
Tudom volt szó erről korábban, de kifejtené valaki mi az, h eladom a motorom, mert elkaptak...
Emiatt nem kaphatok büntit?! Vagy nem tudják bevizsgálni? Ki ment át már ezen?
És ha kiderül elveszik a motorom egy bünti csekk mellett?! Az elég durci lenne, nem?!
5.Xre mentem át a kresszen abból 1szer elfelejtettem elvinni a vizsgalapot egyszer rossz időre mentem, de a befutóra már tudtam a válaszokat mer nembírta az oktató csak arra kellett figyeljek hogy hibázzak kb 8órát vezettem abból 3mat az oktatóm ügyeinek intézésével és kocsmába mászkálással töltöttünk. a Városi vizsgámon elvittem a vizsgabiztost halat venni és 2szer szegette meg a záróvonal átlépést mer sietett haza a felesége szülinapjára
Engem kb 3 hete kaptak el a yardok 125ös robival. Nincs rajta rendszám, semmilyen papír nem volt nálam, bizti sem, és ráadásul még egy B-s jogsim sincs. Bukó azért volt rajtam. Jah, és a város forgalmas főútján intettek le, ha ez ilyenkor befolyásolja egyáltalán őket a megítélésben(úgy vettem észre igen). A lényeg a lényeg, hogy 5ezer forintos csekket kaptam szemetelésért. Óriási szerencse, meg rendes rendőrök kellettek hozzá, főleg hogy 3man voltak.
Szerintem, ha jól adod elő magad nem lehet gáz. Megbánás, együttműködés bla- bla. Érezze, hogy ettől függetlenül te felelőségteljes vagy, csak azért mész ilyennel, mert a motorozás a mindened és nem tudtad megállni. Ez utóbbi motoros rendőröknél bejöhet, hiszen ők is csak emberek, és ugyanolyan motorőrültek, mint a legtöbbünk.
Vagy, állítod, hogy ez 50es, de már mások is mondták neked, hogy szerintük nem az, és már te is kezdesz kételkedni benne, magyarán jól átejtettek. Kétségbeesett szemek: "És most mit csináljak így ezzel a motorral Biztos Úr?" kérdés, és máris meglágyulhat a szívük.
Persze kell hozzá egy megfelelő fejszerkezet. Meg ha olyan a rendőr, akkor mondhatsz neki bármit, esélyed sincs. Feljelent, jogsimegvonás pár évre, pénzbírság(nem kevés), és ha a moci külföldről jött és nincs rajta reg adó, és ez bizonyítható, akkor azt be kell fizetsd + eljárást indítanak vámmal kapcsolatos csalás miatt, ami bizony bűncselekmény. Ezt nem a kisújjamból szopom ki, az igazoltatásnál mondták.
De egyébként ők leszarják a motorosokat, csak akkor basztatnak, ha pont ez van nekik kiadva(az én esetemben ez volt, mégis...), vagy ha személyes ellenszenve van velünk szemben.
De a legegyszerűbb, ha levizsgázol nagymocira, a vasadat is legálissá teszed. Én holnap kezdem végre a kreszt, persze a robim marad olyan amilyen :)
Azért még azt megválaszolhatnátok nekem, hogy most akkor nagyot lehet azzal hasalni, ha van nekem egy 125/50-es motorom vagy sem???? A rendőröknek nagyon feltűnő?? És ha lebukok az mivel jár????
Na erről beszéltem. Nem elég a B-s jogsi 125-re. De amikor csatlakoztunk az EU-hoz akkor nagyon sok helyről lehetett hallani, hogy meg fogják változtatni a jogszabályt és elég lesz a B-s jogsi a 125ccm-hez.
Ez sajnos nem teljesült be, de tényleg nagyon sok helyről hallottam. Ugyanez van akkor most is az 50-es motorok rendszámoztatásával. Mindenki arról beszél, hogy kellesz és ezekszerint még sem. Hál"Istennek....
Köszi szépen az infót. De hogyha belegondolsz ugyanez volt 2004-ben is amikor azt találták ki,hogy ha belépünk az EU-ba akkor a 125ccm-re is elég lesz a B-s jogsi. Ez is bejött..... Viszont mondjuk ennek nagyon örültem volna. Mindegy. Köszi az infót.
Azóta még írtam egy levelet egy ilyen EU-információs szarnak, hogy lessz-e rendszámozás, nekik elvileg jövőhét elejéig válaszolniuk kell, de eddig úgy tűnik, hogy hivatalos szervek NEM IS TUDNAK ILYESMIRŐL.
Ez rohadtnagy vicc, hogy valaki elkezdi terjeszteni a hülyeségét, és a végén mindenki arról beszél, hogy "rendszámozás..."
Kösz a "sufni-tuning" infót :)
Egyébként gyárit honnan lehetne beszerezni?