Az tök jó!
Engem is 40es táblánál meszeltek 84el,és hát 6 hónapot akartak rámsózni.
Ebből protekcióval lett 50 pénz és semmi. szal 2 évig gatya behúzva!!
Na persze... Cimborám egy Renault Masterrel dolgozik nap,mint nap. Úgy elvették egy hónapra a jogsiját, mint a pinyt! Írt az kérvényt szorgalmasan.... Letojták. Ja, kintfelejtett 40-es meg vigyázzdolgozhatsz táblánál ment 52-vel. Természetesen útépítés nem volt arra már vagy fél éve!
Az vesztegetés!!!
Én is leejtek egy cetlit(az a bizonyos deákost), a rendőrbácsi is leejt egy cetlit(a fényképet), és véletlenül rosszul vesszük fel...
De viccen kívűl, sztem ilyenkor már késő a vesztegetés...
iteles 50es felirat az oldalán segíthet, ha csakfotóznak, és egy 50es blokk sem árt beleszerelve...
mien tárgyalás? csak beidéztek kihallgatásra a rendőrségre tanúnak! és kurva sokat kérdeztek a motorról!a baleset mintha nem is érdeklte volna a századost! holnap me el kell vinnem a rendőrségre lefényképezni! ennyi eddig a lényeg és a jogsim még megvan!
(Akarom mondani az idézésről nem írtál...)
Egyébként bizalmasan megosztanám, hogy autók esetében ha pl 200%-al túlléped a sebkorlátot és bevonják a jogsidat, ha bemész és azzal érvelsz hogy "MUNKAVÉGZÉSHEZ NÉLKÜLÖZHETETLEN A JOGOSÍTVÁNYOD" (B) akkor
!!!!!!NEM VONHATJÁK BE!!!!!!
asszem még bizonyítanod sem kell, elég csak mondani!!!
Ezt az infót elsőkézből hallottam!
Persze azért fizetsz mint a katonatiszt...
Ha bevonják mert gyorsan mentél mocival, akkor is érvelhetsz ezzel, mert B-jogsi kell az autókhoz...
azért mentem ien lassan mert még hideg volt a vas és hideghen kímélem
amugymegha elveszik akko is meek tovább szarok rá
na meg mingyá itt a tél és akko ugyse fogok sokat motorozni
Ne becsüld túl a hatóságokat.... Csak akkor derül ki nekik bármi is a vázszámból ha a vas már futott rendszámosként Magyarországon. Vagy ha bűncselekmény tárgya volt valaha! Egyébként semmit sem dob ki a BM-es rendszer! Nincs nekik mindenféle gyártótól programjuk hogy megmondják, min ülsz! Max berendelhetik vizsgálatra, de még a KF-nél is elég hiányos a lista! Pl: egy 1993-as TDR125 (szóval nem egy ritkaságról beszélek) motorkódja nem volt a rendszerükben, sőt a 15LE-s aluvázason kívül semmilyen!
Na erre varrj gombot.
Engem is 40es táblánál meszeltek 84el,és hát 6 hónapot akartak rámsózni.
Ebből protekcióval lett 50 pénz és semmi. szal 2 évig gatya behúzva!!