Nem neked szólt, részedről teljesen jogos a felvetés. Könyebb, esetleg hálós protektoros ing és gerincvédő, valamint egy normálisabb sisak. Neked az kell. Meg persze, hogy ügyelj arra, mit csinálsz... :D
Igen nekem is ez a célom,(normálisan felöltözni)csak előbb informálódok,nem nagyon akarok 200ezret költeni felszerelésre,,a motort akarom kb ennyiért venni
Ezt kár volt leírnod, mert marhára nagy duma, de semmi köze a valósághoz. Ha olyan helyen csúszol el, hónapok elteltével is szedegetik a kavicsokat a bőrödből... Ha motorozni szeretnél, öltözz fel normálisan!
Nem hiszem,hogy bárki is kiröhögne,mindenki úgy motorozik ahogy akar. (szerintem) A protektoring, sisak, hosszú szárú nadrág kombó már elég jó, de én mindenképp javaslom a csizmát és a kesztyűt is!
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mennyire komolyan öltözzek be(fel) egy 50-es supermoto használatakor(utcán).
Még ugyan nincs meg a motor,de 1hónapon belül meglesz.
Gondoltam egy protektor ingre +valamilyen nadrágra,ez vajon így jó lesz vagy számíthatok röhögő arcokra....válaszokat előre is köszi
Ma kimentem a cross-pályára. Kifelé, mikor toltam 2x elmentek mellettem a zsaruk, de egy szót nem szóltak... Visszafelé a nem volt kedvem tolni, úgyhogy lábán jöttem vele, de szépen körültekintően mentem, szépen indexeltem a kezemmel stb :) Aztán megálltam a ház előtt, na meg a zsaruk is... Gondolom vártak rám, de nem láttam őket... Volt egy 5 perces beszélgetés, először meg is akartak büntetni(szerintem), de aztán letudták egy "kurva nagy szóbeli figyelmeztetéssel" Elég is ahhoz, hogy többet ne menjek crossmotorral utcán 1 métert se...
Valaki kérte hogy írjam le spanom sztoriát.
Kezdődött hogy elkapták jogsi nélkül 125/50 el (semmire sem volt jogsi) Az időközben megszerzett 125 ös jogosítványt 4 hónapra elvették és 20 ezer büntetést kapott. De mint kiderült nem csak ezt varrták még a nyakába hanem még 2 motort de azok rendszámosak voltak de a vezetőjüknek nem volt jogosítványa. Ők 20 és 40 ezres büntetést kaptak.
Nyugi te még a jobbik eset vagy.Az hogy nem egy sportmotort vettél és nem az a terved hogy kint közlekedj már haladás...Kicsit menj lejjebb a kommentekbe,egy A1 jogsival rendelkező GYEREK kérdezte hogy hogyan mehetne a 660as motorjával.....na durr! Szted?
vagy 10 éve egyik haver földúton törte rommá az autóját
de olyan földúton ahol kb heti 2x megy végig autó
mondanom sem kell mindkét sofőr ittas volt........
Ha még tollakkal is feldobod a dresszt max a gárdától kapsz egy taslit de bukáskor az életbe bajod nem lesz.
Hidd el, tudom.
Még ugyan nincs meg a motor,de 1hónapon belül meglesz.
Gondoltam egy protektor ingre +valamilyen nadrágra,ez vajon így jó lesz vagy számíthatok röhögő arcokra....válaszokat előre is köszi
ja és ez ezelőtt volt...... most pedig ugye a költségvetésbe való pénzbeszedés folyik...tehát ahonnan lehet és amilyen sokat beszednek
Kezdődött hogy elkapták jogsi nélkül 125/50 el (semmire sem volt jogsi) Az időközben megszerzett 125 ös jogosítványt 4 hónapra elvették és 20 ezer büntetést kapott. De mint kiderült nem csak ezt varrták még a nyakába hanem még 2 motort de azok rendszámosak voltak de a vezetőjüknek nem volt jogosítványa. Ők 20 és 40 ezres büntetést kaptak.
akár 200km-es túrákat is földutakon, de megér évi 20 pénzt a nyugalom
de olyan földúton ahol kb heti 2x megy végig autó
mondanom sem kell mindkét sofőr ittas volt........