Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem neked szólt, részedről teljesen jogos a felvetés. Könyebb, esetleg hálós protektoros ing és gerincvédő, valamint egy normálisabb sisak. Neked az kell. Meg persze, hogy ügyelj arra, mit csinálsz... :D
Tangapapucs (pink) forróaci (fekete) hálós feszülő atléta (UV zöld) és semmi bajod nem lesz soha.

Ha még tollakkal is feldobod a dresszt max a gárdától kapsz egy taslit de bukáskor az életbe bajod nem lesz.
a gyógykezelés, munka kiesés, rehab drágább, mint most egy jó ruha, védőfelszerelés
Hidd el, tudom.
én farmerban csúsztam etz-vel a doki kiszedte a kavicsokat seperc alatt a bőröm alól....
Igen nekem is ez a célom,(normálisan felöltözni)csak előbb informálódok,nem nagyon akarok 200ezret költeni felszerelésre,,a motort akarom kb ennyiért venni
Ezt kár volt leírnod, mert marhára nagy duma, de semmi köze a valósághoz. Ha olyan helyen csúszol el, hónapok elteltével is szedegetik a kavicsokat a bőrödből... Ha motorozni szeretnél, öltözz fel normálisan!
Neg persze magán vélemény, hogy hamarabb begyógyult az a sérülés, amit 50es géppel húztam a betonon pólóba, mint egy focibaleset.
nyáron meg lehet rohadni bőrruciban egy ötvenesen
köszönöm
Az csinos kis gép, jó kis AM6 blokkal, remélem be fog válni és sok boldog pillanatot szerez majd! :)
hát Generic trigger a kiszemelt áldozat
Ez a beszéd! :) Egyébként ha szabad megkérdezni, milyen 50-es supermotot tervezel venni?
köszönöm,már ki is néztem egy Fox-csizmát
Nem hiszem,hogy bárki is kiröhögne,mindenki úgy motorozik ahogy akar. (szerintem) A protektoring, sisak, hosszú szárú nadrág kombó már elég jó, de én mindenképp javaslom a csizmát és a kesztyűt is!
hopp ez félre ment,(nem ebbe a topicba szántam),de segíthettek
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mennyire komolyan öltözzek be(fel) egy 50-es supermoto használatakor(utcán).
Még ugyan nincs meg a motor,de 1hónapon belül meglesz.
Gondoltam egy protektor ingre +valamilyen nadrágra,ez vajon így jó lesz vagy számíthatok röhögő arcokra....válaszokat előre is köszi
Ma kimentem a cross-pályára. Kifelé, mikor toltam 2x elmentek mellettem a zsaruk, de egy szót nem szóltak... Visszafelé a nem volt kedvem tolni, úgyhogy lábán jöttem vele, de szépen körültekintően mentem, szépen indexeltem a kezemmel stb :) Aztán megálltam a ház előtt, na meg a zsaruk is... Gondolom vártak rám, de nem láttam őket... Volt egy 5 perces beszélgetés, először meg is akartak büntetni(szerintem), de aztán letudták egy "kurva nagy szóbeli figyelmeztetéssel" Elég is ahhoz, hogy többet ne menjek crossmotorral utcán 1 métert se...
olcsón megúszták.....örüljenek neki

ja és ez ezelőtt volt...... most pedig ugye a költségvetésbe való pénzbeszedés folyik...tehát ahonnan lehet és amilyen sokat beszednek
Valaki kérte hogy írjam le spanom sztoriát.
Kezdődött hogy elkapták jogsi nélkül 125/50 el (semmire sem volt jogsi) Az időközben megszerzett 125 ös jogosítványt 4 hónapra elvették és 20 ezer büntetést kapott. De mint kiderült nem csak ezt varrták még a nyakába hanem még 2 motort de azok rendszámosak voltak de a vezetőjüknek nem volt jogosítványa. Ők 20 és 40 ezres büntetést kaptak.
A1-el sehogy.
Bocsi az nem ebbe a fórumban van hanem a jótanácsok/segítség-ben
Nyugi te még a jobbik eset vagy.Az hogy nem egy sportmotort vettél és nem az a terved hogy kint közlekedj már haladás...Kicsit menj lejjebb a kommentekbe,egy A1 jogsival rendelkező GYEREK kérdezte hogy hogyan mehetne a 660as motorjával.....na durr! Szted?
eleinte én is rendszám nélkül toltam
akár 200km-es túrákat is földutakon, de megér évi 20 pénzt a nyugalom
Lehet ha (még) idősebb leszek másként fogom gondolni, vagy mondjuk ha már rendszámos motoron fogok ülni.
vagy 10 éve egyik haver földúton törte rommá az autóját
de olyan földúton ahol kb heti 2x megy végig autó
mondanom sem kell mindkét sofőr ittas volt........