Az viszont szinte biztos, hogy keményen oda fognak figyelni a KW-ra..... mert ugye 11-ig él ez a jogsi. Tehát kellően fogják ellenőrizni, hogy legyen elég büntetés belőle.
Ha jól indul és jól is megy a motor, akkor jól van úgy. Az enyém automata szívatós, reggel indításkor felpörög (kb. 4-5 ezres fordulat környékére), ezt tartja vagy 20 másodpercig, majd visszaáll az alapjárat, és már indulok is.
Lenne egy kérdésem:
Amikor megvettem a motorom nem volt stabil alapjárata, így csavartam rajta kicsit. Most meleg motornál nagyon szépen jár, tehát sikerült jól eltalálni. Viszont hideg indításkor ugye ráhúzom a szivatót, beindul szépen, csak nagyon magas alapjáratot kap ilyenkor, szinte üvölt a motor. Tudom, hogy ilyenkor ez természetes, de mégis túlzásnak tűnik ilyen mértékben.
Érdekelne, hogy ez normális így, jól van e beállítva. Kb. 1 perc után a motor elcsendesül és beáll a szép alapjárat.
Hallottam több helyről, hogy ilyesmit meleg motorra állítunk be, de azért érdekelne más véleménye is.
De megám. Pár hibás csapágy, hibás szelepbeállítás, rossz gyertya, hibás varió, ótvar olaj, stb..... Ezek úgy összeadódtak szerencsétlen motorban. Tegnap beindult, és hűségesen dorombol. Még van pár dolog ami nem működik, de szépen haladok vele. Csak ne volna ilyen kib.... hideg.
Már tegnap sikerült beindítani és szépen jár. Újból megszo...atott egy NGK gyertya..... Még azért vannak dolgok amit nem működnek, pl ilyen többek közt az AC pumpa, de szépen haladok a géppel a hideg ellenére is.
Hello! 125/50 -es motort szeretnék majd vásárolni aprilia mx 125 vagy rs 125 mx 125-el szerintetek nagylenne az esély lebukásra? előre is köszi a tanácsokat!
Szia!Sorrend a következő:eredetvizsga(már hogy ne lopott cuccot vegyél,így az elején kiderül),biztosítás,műszaki vizsga,a műszaki adatlappal+a rendszámmal séta az ocsmányiroda,és ennyi.Még annyit,hogy az adatlap 15 napig érvényes!Addig kell átíratni,ha kicsúszol a határidőből,lehet újra vizsgáztatni.Remélem tudtam segíteni.
Ha gondolod tudok egy eladót szomszéd faluban van és rokoné 200-as és pöpec gép. de még nem hirdeti mert még vár vele. sztem 200 ropiért vihetnéd is 230-ra tartja de kis hátszeled lenne miattam Gondoltam jelzem.......
Sokáig szemeztem én is ezekkel a kawákkal, de nem volt a környéken...látom a szomszéd településről hoztad (Szerencsről), szabad tudnom, hogy kitől? Lehet, hogy ismerem..
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy egy motor atirasanal kell, hogy legyen ervenyes muszaki?
Ugye adasveteli, eredetvizsga, biztositas ---- okmanyiroda. Csak nincs ervenyes muszaki. Azt mindenkepp meg kell csinalni, hogy kapjon uj forgalmit es atirathato legyen?
http://car-tarsak.blogspot.com...
B kontra 11kw...
Amikor megvettem a motorom nem volt stabil alapjárata, így csavartam rajta kicsit. Most meleg motornál nagyon szépen jár, tehát sikerült jól eltalálni. Viszont hideg indításkor ugye ráhúzom a szivatót, beindul szépen, csak nagyon magas alapjáratot kap ilyenkor, szinte üvölt a motor. Tudom, hogy ilyenkor ez természetes, de mégis túlzásnak tűnik ilyen mértékben.
Érdekelne, hogy ez normális így, jól van e beállítva. Kb. 1 perc után a motor elcsendesül és beáll a szép alapjárat.
Hallottam több helyről, hogy ilyesmit meleg motorra állítunk be, de azért érdekelne más véleménye is.
Ott a legjobb motort szerelni ilyenkor tűz mellett. ;)
Megnéznék róla egy videót ha kész lesz. :D
Forgalmi engedély: 6000Ft
Törzskönyv: 6000Ft
Vagyonszerzési illeték (cm3 alapján): 15840Ft
Eredetiség vizsga díja: 17000Ft
Összesen: 44840Ft
Akkor ebből nem kell a törzskönyv és az eredetiség vizsga és maga az üzembentartói mennyibe kerül?
Esetleg valaki nem tudná megmondani hogy az Üzembentartói mennyibe kerül?
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy egy motor atirasanal kell, hogy legyen ervenyes muszaki?
Ugye adasveteli, eredetvizsga, biztositas ---- okmanyiroda. Csak nincs ervenyes muszaki. Azt mindenkepp meg kell csinalni, hogy kapjon uj forgalmit es atirathato legyen?
(bocs linuxos gep)