Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is kezdek fosni hogy lebukok, ráadásul a hengeremre van szépen írva, hogy 125cm3...
Az viszont nyerő lehet ha 49cm3 van valahová írva...
És eszembe jutott egy marhaság
1. Lereszelni a 125-öt a blokkról
2. készíteni a blokkra gipszből egy kis öntőkeretet, ami olyan 2mm magas max.
3. kiönteni valami puha fémmel, ólom ón stb.
4. CNC marógépbe egy finom kicsi marófejet fogni, és belemarni hogy 49
5. lefújni az egész blokkot hőálló ezüsttel, hogy homogén legyen a felirat, vagy csak összekenni retekkel...

Sztem valakinek erre szakosodni kéne, nekem egy 10est megérne a felirat.
Ha a hengeren megmutatod a jardnak a "49cm3" as feliratot amit "gyárilag öntöttek...", 100 hogy benyalja. (Még talán a KPM vizsgán se veszik észre, hogy 125ös )
jah meg hogy bizonyítsam be hogy 50 es beindítottam hogy a hangja az olyan elkezdi de lehet 150 es és 125 ös mondtam hogy ez pedig 50es
hello mindenkinek
ma megálítottak a rendőrök és nem volt nálam jogsi és a motor is 50 es pappírokkal van
na rendőrnek bemutattam a pappirokat meg minden és mondtam hogy jogsit otthon hagytam de mindjárt vissza jövök vele felirta az adataimat de mondta hogy nem kell vissza jönnöm csak mindig legyen nálam a jogsim
na aztán elkezdte kérdezgetni hogyez a motor hány ccm valójában mondom 50 és akkor rá tértek arra hogy holvan a vázba írva mondtam hogy nincs bent sehol erre elkéne küldeni akkor kpm hez tudja miaz mondom nem és ennyi volt nem történt semmi aztán megint szembe jöttek velem de csa néztek
Nem tudom
Az biztos hogy én csak eltiltást kaptam pedig nem régen volt
jha és bocseee ha ez a kérdés már felmerült,de több száz üzit elolvasni az huzos!
Halee all!!

nekem most lett meg A1 es jogsi! és ugye bár 2évig kezdő josinak számit és addig nem vihetek 2 személyt,de ha a rendőr megbasz akkor azt halottam h +1 évet ráraknak! ilyen is van??
elvileg már nem tiltaltanak el, csak pénzbirság.
egyik haverom csinálta a kocsijogsit és megkérdezett egy rendőrt hogy mivan ha megfogják motorral, és a zsaru mondta hogy csak birság eltiltani nem tiltják el.
Kovy1
Én pénz bírságot nem kaptam, csak először 1 év eltiltást majd fellebbezés után csökkentették 5 hónapra.
Vagy az M-es jogsidat elveszik vagy eltiltanak a vezetéstől, amikor semmit sem vezethetsz (autót se)
Én is pont akkor kezudtem el a B-s jogsit de nem fejezhettem be.
Ha 6 hónapnál több időre tiltanak el akkor tenni kell egy után képzést ami elég macerás és drága
elvileg a büntetés lehet 30 ezertől-100 valahány ezerig és egy év eltitltás! nah most ez az eltltás vonatkozik az autovezetésre is? vagy csak akkor az N jogsit firkályák ki a josimból? m ha leaprják nekem a B-ét is hát ott helybe lekummantanám magam :P
A kétszemélyes dologgal szerencséd van, volt már olyan hogy leszálította a 2. személyt elég szar, gyalogolhatott egy kicsit
A rendőrök vagy egyre hülyébbek, vagy egyre rendesebbek nem tom...
nekem rendszáámos a mito,a rendőr nem is okoskodik,pedig még most lett meg a jogsim nemrég,és 2személyel motorozok mindig...pedig párszor látta ,h nem 50el megyek,és nem szól...
Én meg 125 ben utazok majd, nekem mondjuk nincs ilyen gondom, nem kell kimagyarázni. DE neked hogy is volt? Rendőrbácsi nem hitte el hogy 50-es meg "Hol a papírok?" kérdés azért ott volt "öööö nincsenek" de semmi gond örülj hogy megúsztad
Mik a tapasztalataid GTI kaptak már el? Mit kérdeztek? mert én is 125/50-ben utazom majd...
Mind ahogy szinte minden 125-ről hogy az. De jó hogy a zsaruk nem értenek hozzá. Bár tudnak kínos kérdéseket feltenni
DE okosnak hiszi magát az inas. Most teszi a jogsit B-re azért van így benne a témába
Ja egyébként haver, onna tom. Ja Adee megy már a guma füstölés+ egyáltalán megy-e az Af1 Sport Pro
Nem lehet hivatalosan 11kW-ig B-s jogsival vezetni mert ugyebár egyik 50ccm-es sincs ilyen erős akár mit csinálnak vele. A 125-ös apriliák, cagiva, honda olyan 30ló körül vannak ez kb 22kw ezeket Ak-val vezethetnéd de 11kw-ra szokták írni a forgalmiban(javítsatok ki ha rosszul mondom) ezért A1-el vezethetőek.
"B" kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz: autót, kerti traktort, mezőgazdasági vontatót, és segédmotort ami ugyebár 50ccm és tervezett legnagyobb sebessége 40km/h.
Legfeljebb 125-ös és legfeljebb 11kW teljesítményű motorkerékpárt "A1" jogosítvánnyal vezethetsz (ETZ, 4ütemű 125ösök).
"A korlátozással" vezethetsz legfeljebb 25kW teljesítményig, de legfeljebb 0,16kW/kg teljesítmény/tömeg értékig.
bár én úgy tudom h 11 Kw-ig lehet tolni B-veel mondjuk eg aprilla 125 aza felet van?

előre is köszi!
sziasztok! Kezdő kipu ebben a témában még az egyik haverom én meg nem vágom! Szóval acsórikám lerakta a B-ét amihez ügye jár még hozá az M és h azzal háy ccm.-ig vezethet motort? vagy pl 125 ccm-hez milyen jogsi kell az elcsorog a B-vel vagy kell hozzá a korlátozott?

előre is köszi
625-ös hozzászólás amúgy nemcsoda, hogy a mito-ról nem hitték el, hogy 50-es szinte kiabál rólla 125-ösvagyok
Köszi neked is David, de ez sem lehet mert nem tudták beazonositani ezek alapján. Ez biztos.
Ha valaki még tud segíteni akkor lécci segítsen!

Köszi!
Misi!
Nekem ez úgy ment hogy az alváz- és motorszámot felírták és az alapján azonosították be hogy 125-ös.
Én 5 hónap eltiltást kaptam érte. A motort nem foglalták le ugyanúgy eladhatod mint ha misem történt volna.
Jaja elkaptak sajnos. Vagyis megálltam mert alig volt benzin a motorban. De ha a közlekedésfelügyeletre behivatják a motort akkor sem szedik szét?
Ez 100%??? Ha igy lenne annak nagyon örülnék!
Köszi a segítséget!
Bye!
hello! én azt hallottam hogy szét nem szedhetik a motort..csak egy teljesítménypróbát végeznek rajta! azt meg el lehet kerülni...