Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nagyon ugy hangzik hogy téged elkaptak. elkaptak???
Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata a szegedi kpm-el kapcsolatban? Hogy vizsgálják be a motorokat?
Teljesítmény alapján vagy szétszedik és ugy?
Nagyon fontos elöre is köszi a segítséget!

Sziasztok!
Sztem mindenki magában kijavította, nem kellett a segítséged. De keressgélj még a fórumokon, hátha találsz még hibát és ki tudod javítani. De te mindent ki tudsz javítani mert a motor témájában mindenhez értesz. Nah mind1. Nem haragszom, de azért vicces válaszóltál ezért kaptam fel a vizet. Amúgy nem para. További kellemes motorozást.

Jefte
bazzz
nem, de ez alap, aki motorozik...
és nem vagyok segfej, csak mosolyogtam egyet rajta, nem szidtam érte, nem anyáztam, csak kijavítottam nehogy vki ezt olvasva félre legyen informálva....

szóval kicsit vissza vehetnél...
A tanács a központban csak nagyon okosan 2 személyest a városban elfelejteni ismétlem a városban! mást nem mondot
az engem is érdelene
TOBBA és a yard milyen tanácsokkal látott el
Egész nap azt nézed a fórumokon, hogy ki ír el valamit. Mekkora seggfej vagy
A korlátlan az eleve nagy moci, annálnagyobb nincs4

A1 =125cm3 Akorlátozott=250cm3 és végül a Akorlátlan=............................cm3

Helló³sztok! Nekem van egy Gilera sp01-esem 125-ös 50-es papirokkal. Ma vittem egy haveromat vele mikor fordulok meg vele faszán befordult az utcába a komoly jard. Mindjárt kékfény villogtatás megáltam kéri a motor papirjait stb. oda adtam neki az adás vételit erre megkérdezi hány köpcentis mondom 50-es. Meg kérdeztem lesz-e vallami komoly dolog mondja nem felírta­rza az adataimat rám néz mondja én ismerlek téged (Vater dolgozott neki) erre ellátott egy két jó³tanáccsal. Utolsó mondata az volt hogy "mond apádnak hüse le a sört" és elengedet.
hétfőn megyek meghallgatásra. nem volt nálam kötelező.
miket érdemes mondani? szánom bánom.
majd gyorshajtásra fizetném ki amit most kiszabna jaj ne tegye?

javaslat?
------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- ------
Már nincs kedvem újra leírni, ezért aki még mindíg nemtudja, hogy is megy ez, az nézzen visszább a 625-ös hozzászólásomhoz!
Közben olyan dolgot hallottam még, hogyha nem vagy 18 akkor fellebezéskor lehet erre hivatkozni, hogy tanulóvagy, nincs saját jövedelmed, nem vagy munkaköteles stb... és így akkor csak eltíltásra lehet számítani...
----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------- ---------------------
nekem az van h van A1 jogsim meg egy 125ös nsr de 50s papírokkal meg adásvételivel
na ilyen kor mi van?
vizsgáztassam le?
vagy ha megállt és mondja h ez 125 ös akkor mondjam h az?
pls help me
Sziasztok, engem egy af1 replicaval (125 ös 50 es papírral)kaptak el a hétvégén, nem menekültem, meg semmi ilyesmi, nem is láttam, hogy jönnek, épp megálltam mikor jöttek (már állt a motor) én meg mellette, bukóban. Mind1, nem hitték, hogy 50 es, szép nagy motor igaz. Mondtam ez 50 es csak nagy a mérete, meg ha nem az akkor nem tudtam, puhítottak hogy valljam be, hogy tudtam. De végig tagadtam. Aztmontdák hogy majd küldik a büntit a címre, nem irattak alá velem semmit. Lehet, hogy csak szopattak? A gép olaszból lett hozva de sosem volt forgalomba helyezve Magyar o. -on. Ez jelenthet valami jót? Ha behívják vizsgálatra mi történik? Mire lehet számítani?
Köszi
Ha bárkit érdekel, minden fajta kimagyarázás, kezdjen vissza olvasni 10 oldalt és mindenki kap választ a kérdésre, ez már kihalt fórum
V0n 1 cagiva freccia + 1 yamaha xt. Mindkettő 125/50es És mindkettővel elkaptak De zsírul fel vannak újítva ezért nemnagyon akarom eladni, hanem inkább lefesteni+az alváz/motorszámokkal variálni és tovább használni.
Véleményem szerint. HA a rendor olyan akkor mind1 mit csinálsz a motroddal Ha a számokal variálsz azt nagyon profin csináld mert ha észre veszik szerintem azért is megbüntetnek!
Az adásvételit írd 50-re meg tegyél rá 50 matricát olyat mintha gyári lenne ! Amugymilyen motrod van?
De Még most se tudjátok megválaszolni hogy milegyen a motorszámommal?
1. kiütessek 1-2 karaktert
2. minden karaktert kiszedjek és 1 "M"-et írassak bele?
Vagy hogyvan nektek "Hivatalosan 50es" mocitok???????????
miért nem ír ide senki???
már senki nem jár 125/50 mocival?
Sziasztok! Valakinek volt gondja hétvégén a rendőrökkel ? Remélem senkinek nem volt
nem hinném h 55 mert az tul kevés lenne ilyen sebességhez és gyorsuláshoz...
biztos.nem tudom.én az 55-t itt láttam azért írtam
Hát nem is De most vmi gizda kipufogót akarok rá, csak nem nagyon jártam utána. Márka + ár kéne. Meg hol lehet kapni. Kösz előre is!!!
jah boccs az nem rosz,jah Talma gépe olyan 70 Le körül volt...
Meglehet csinálni 50 ló felettire is, csak télleg az élettartalma lesz kevés. Amúgy újonnan 1,8 millió kb mostanság. SX, EXC nagyon cool motorok. Elég igényes motorok, és sokat kell velük törödni, szval ha nem törödsz a mociddal, fizetni kell durván, ha tönkre megy vmi benne. De talma gépe több mint 50 ló és az speed, nem cross és enduró. Jó motor a KTM, megbízható.