van a tm,legerősebb széria 2t endurokat csinálja a 125öse 46 ló keréken!!!!!!!!! az főtengelyen 53 körül van....(és még lehetne húzni,csak akkor kevés lenne az élettartama)
dE a rendőr nem fogja vágni hogy hány ló, nem fogja nézni hogy átszámolva mennyi az a 11 kw. Szval nem parázok, de azért az okos osztrákok nagyon megcsinálták, hogy a magyarrendszerben használhatatlan legyen
A legvicesebb mint a KTM! 50 ló már a 125ős is. A1 úgye 11kwig van, A korlátlan pedig 25kw, Ami kb 34ló. AKKOR CSAK NAGY JOGSIVAL VEZHETŐ ELVILEG!!! Ez az oltás igazán.
Tulajdonképpen ha belegondolsz már egy mezei 125-ös sportmotor is erősebb a megengedettnél. Ez ugyan olyan mint az h a segédmotor nem mehet gyorsabban 45-nél. Nevetséges...
Az A korlátozottal 25 kw és 0,16kw/kg teljesítmény/tömeg arányig vezethetsz motort, szóval a 125-ös bőven belefér, mert már az A1-el is vezethetsz 125 ccm-ig, és 11 kw teljesítményig.
Hello mindenkinek! 20 éves kezdő motoros vagyok, B kat jogsival. Egy 125-ös motorra gondoltam kezdésként (APRILIA RS 125), de nem akarom 50-esként használni, mert el akrom kerülni a büntetéseket(örülök, hogy meg fogom tudni venni a motort, utána pedig a jogsit).
Namost, a kérdésem az lenne, hogy Akorl típusú jogsival (azt hiszem ez a neve) vezethetem-e ezt a mocit?
Igazából ők úgyis beleszólnak mindenbe "Fajtából eredően". Mert azt hiszik h ők a rend és fegyelem. Pedig szart sem érnek annyira kretének. Ha legalább 1 kicsit utánanéznének a dolgoknak de nem csak nyomják a magukét.....
NAHÁÁT VAZEGH KÉPZELJÉTEK EL MAI NAPON A RENDŐRÖK MEGÁLLÍTOTTAK 1 SR 50 EST AZ UJAT!"2006OST" AZT MONDTÁK RÁ 160 KÖBCENTIS E? DE ERRE MEGVOLT A PAPÍRJAI 49 ES VOLT:))) MINDENBE BELESZOLNAK MÁÁÁ,MI LESZ VELÜNK LASSAN
Én hordtam magammal izzókészletet(biztosítékokkal) is + eü csomagot is. A "kissebbik" eü csomagot vedd+(ha megkérdezed +mondják melyik) Az izzókészletben +legyen olyan bitosíték mint amilyen a motorodban van(ha van), ugyanígy az izzókkal.
Hát én pedig szerintem ráragasztanék egy utólagos fémlapot egy karaktersorral. Mindjuk egy olyat, ami egy 50-esről lett leszedve. De nagyon igényesen kell, hogy tényleg gyárinak látszódjon. A tábla két végére akár még popszegecsnek a fejét is érdemes rárakni, mert a gyári lapok szegecselve vannak.
ja és 70milla
Namost, a kérdésem az lenne, hogy Akorl típusú jogsival (azt hiszem ez a neve) vezethetem-e ezt a mocit?
gumit tehtsz rá kissebbet nem?
De nem mondtam semmit, ezt a törvény bünteti!
Azt hittem, valami olasz masina. (azokon külön táblán van a motorszám)
Vagy az XT-n is azon van?