Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van a tm,legerősebb széria 2t endurokat csinálja a 125öse 46 ló keréken!!!!!!!!! az főtengelyen 53 körül van....(és még lehetne húzni,csak akkor kevés lenne az élettartama)
hát Talmácsi 125ös KTMje (amivel tavaly versenyzett) 125ccm, és 55paci
ja és 70milla
milyen ktm ez?ilyenröl még nem is hallottam h 125 ccm és 50 le....
dE a rendőr nem fogja vágni hogy hány ló, nem fogja nézni hogy átszámolva mennyi az a 11 kw. Szval nem parázok, de azért az okos osztrákok nagyon megcsinálták, hogy a magyarrendszerben használhatatlan legyen
Na igen nagy betűs LOL!
A legvicesebb mint a KTM! 50 ló már a 125ős is. A1 úgye 11kwig van, A korlátlan pedig 25kw, Ami kb 34ló. AKKOR CSAK NAGY JOGSIVAL VEZHETŐ ELVILEG!!! Ez az oltás igazán.
Tulajdonképpen ha belegondolsz már egy mezei 125-ös sportmotor is erősebb a megengedettnél. Ez ugyan olyan mint az h a segédmotor nem mehet gyorsabban 45-nél. Nevetséges...
szerintem az rs125 nem 11kw-os
Az A korlátozottal 25 kw és 0,16kw/kg teljesítmény/tömeg arányig vezethetsz motort, szóval a 125-ös bőven belefér, mert már az A1-el is vezethetsz 125 ccm-ig, és 11 kw teljesítményig.
Hello mindenkinek! 20 éves kezdő motoros vagyok, B kat jogsival. Egy 125-ös motorra gondoltam kezdésként (APRILIA RS 125), de nem akarom 50-esként használni, mert el akrom kerülni a büntetéseket(örülök, hogy meg fogom tudni venni a motort, utána pedig a jogsit).
Namost, a kérdésem az lenne, hogy Akorl típusú jogsival (azt hiszem ez a neve) vezethetem-e ezt a mocit?
Jah tényleg. Mind1 kretének mindig kellenek
én azt mondom inkább ne nézzenek utána mert akkor már télleg tul okosak elnnének és az nem lenne jó
Igazából ők úgyis beleszólnak mindenbe "Fajtából eredően". Mert azt hiszik h ők a rend és fegyelem. Pedig szart sem érnek annyira kretének. Ha legalább 1 kicsit utánanéznének a dolgoknak de nem csak nyomják a magukét.....
NAHÁÁT VAZEGH KÉPZELJÉTEK EL MAI NAPON A RENDŐRÖK MEGÁLLÍTOTTAK 1 SR 50 EST AZ UJAT!"2006OST" AZT MONDTÁK RÁ 160 KÖBCENTIS E? DE ERRE MEGVOLT A PAPÍRJAI 49 ES VOLT:))) MINDENBE BELESZOLNAK MÁÁÁ,MI LESZ VELÜNK LASSAN
nekem van gyárilag helye (funbike-on- de a speednél már gondolkozhatnék hova rakjam)mondjuk övtáska
Köszi a választ de ezt hátizsákba viszitek mert nem nagyon férr el sehova
Én hordtam magammal izzókészletet(biztosítékokkal) is + eü csomagot is. A "kissebbik" eü csomagot vedd+(ha megkérdezed +mondják melyik) Az izzókészletben +legyen olyan bitosíték mint amilyen a motorodban van(ha van), ugyanígy az izzókkal.
mondjad h tuning karbi van rajta
gumit tehtsz rá kissebbet nem?
RS 125 vagy MITO hátsó gumijáról meg a karbiról egyből kiszúrják hogy 125ös!
persze hogy kell,összes villágito/jelzöberendezéshez megfelelö,eu csomagot motorhoz lehet kapni(kisméretü kb 1500/2000Ft)
???válaszoljatok légyszi
Sziasztok! 50 motorhoz mien izzo készlet és eü csomag kell? egyáltalán kell?
Hát én pedig szerintem ráragasztanék egy utólagos fémlapot egy karaktersorral. Mindjuk egy olyat, ami egy 50-esről lett leszedve. De nagyon igényesen kell, hogy tényleg gyárinak látszódjon. A tábla két végére akár még popszegecsnek a fejét is érdemes rárakni, mert a gyári lapok szegecselve vannak.

De nem mondtam semmit, ezt a törvény bünteti!
A bolokk tetejébe van írva, vagy 7karakter a motorszám.
Hű, akkor nemtom...

Azt hittem, valami olasz masina. (azokon külön táblán van a motorszám)
Vagy az XT-n is azon van?