üdv mindenkinek, egy tanács. nem nagy munka :D ha valakinek van rendszámtábla világítása az takarja el. és úgy nem világítja semmi a nemlétező rendszámtáblát. remélem értitek mire gondolok
Minden 125-ös nagy lesz 50-esnek.. egyébként álltam már 50-es tesó mellé, nem sok különbség van méretben sem...
árat nem írok ide ki, keress meg emailben, vagy telefonon (főleg délután, mert ma is pl. 6ig előadáson vagyok), az rx árától nyilván magasabb, de "túl olcsón" nem tudom odaadni, ami talán érthető, hogy miért...
Ha "csak" hajtókar kell bele, akkor biztos, hogy nem "csak hajtókaros" inkább vidd az enyémet... nehezebb, mint az rx, ez is 160as polini szettes, de legalább normálisan fel volt újítva és most egy jó darabig nem kell rákölteni...
nem ertem mit vergodtok itt motorszammal meg ilyesmivel...
kezdjuk ott hogy a smkp maximalis megengedett sebessege a KRESZ szerint 40km/h, tehat ha ennel gyorsabban mentel, akkor az mar eleve szabalyellenes, igy a rendor jogosan baszogat
ha meg 120-szal elrepesztesz mellette, akkor plane nem kene olyan szinten hulyenek nezni, hogy 'de hat ez csak 50 ccm'
125/50-es motort vegyen az, akinek csak csapatni kell földutakon.
Például egyik haverommal azt néztük meg, milyen messze tudunk elmenni úgy 1 óra alatt hogy aszfaltot nem érintünk. Összesen 40 kilométert tettünk meg és csak azért fordultunk vissza mert besötétedett, és ugye papírok, jogosítvány, biztosítás, világítás hiányában nehézkes hazajutni! :D (ez nem én vagyok)
De sokkal nagyobb élmény mint közúton menni.
Lenne lehetőség 120.000-ért venni egy Aprilia RX 125-öst, de hajtókar kell bele! 160-as polini henger, polini dugattyú...
Szerintetek megéri? :) (160/50 )
nem is kell a rendőrnek tudnia
Ha gyanú merül fel..... és az elég is, mert bárki számára könnyen kiszúrható, hogy mi felel meg az smkp-nak és mi nem...
majd az NKH vizsgálaton ráérnek szépen kideríteni mindent, addig pedig szívhatod a fogad....
Nem hiszem el, hogy mindez megéri.....
én se tudom melyik rendőr látja át, mikor a vázba van a motorblokkba van nem fog arra gondolni h hamistva van..... a motoros rendőrök nem azért motoros rendőrök mert a kisujjukból rázzák ki a köbcentiket motorszámokat alvázszámokat nem kötekedni akarok csak reálisan gondolkodom:)
hát figyelj, némelyik van olyan gyökér h h a simora aztmondaná babetta mert a 2 körül az egyik rendőr csak annyit mondott jaj hagyad már 50 kávédartáló max 70-es hengerrel, de a másik tette h a fejét h dt-t ből a yamaha nem gyártott 50-est holott szinte minden évben gyártott mindegy nem értette meg mert azthitte h ő mindent tud aztán mégse...hát a szerencse annyi h az enyém külföldi és nincs benne a nyilvántartásba egyedülc sak annyit tudott tenni h lenyomatja az alváz motor számot és bemegy karsaihoz és lekéri... igy is lett szal igy ötletek lehet kitalálni veszel egy 50-es motorvázat annak a számát átütöd stb :D sok sikert mindenkinek
Hát.............én pont szeretném hogy eccer minden ilyen ökör lekoppanjon egy sötétüveges x5-ről.
És kiszállva a kopasz 3 hurkás tarkójú 150 KG-s kigyúrt ukrán maffiózó beszélgessen el velük.
nem az ugyislebuksznecsinájjadmá ügyeletes vagyok, sőt semmilyen ügyeletes sem.... én a szabályokat magyarázom, segítek megérteni, értelmezni mert sokaknak nem megy
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_leonardo_st-511313
3
árat nem írok ide ki, keress meg emailben, vagy telefonon (főleg délután, mert ma is pl. 6ig előadáson vagyok), az rx árától nyilván magasabb, de "túl olcsón" nem tudom odaadni, ami talán érthető, hogy miért...
A tied szép, csak ez inkább túra-enduro, 125/50-nek nem túl nagy egy kicsit? :)
Árban mennyit kérnél érte?
kezdjuk ott hogy a smkp maximalis megengedett sebessege a KRESZ szerint 40km/h, tehat ha ennel gyorsabban mentel, akkor az mar eleve szabalyellenes, igy a rendor jogosan baszogat
ha meg 120-szal elrepesztesz mellette, akkor plane nem kene olyan szinten hulyenek nezni, hogy 'de hat ez csak 50 ccm'
Például egyik haverommal azt néztük meg, milyen messze tudunk elmenni úgy 1 óra alatt hogy aszfaltot nem érintünk. Összesen 40 kilométert tettünk meg és csak azért fordultunk vissza mert besötétedett, és ugye papírok, jogosítvány, biztosítás, világítás hiányában nehézkes hazajutni! :D (ez nem én vagyok)
De sokkal nagyobb élmény mint közúton menni.
Lenne lehetőség 120.000-ért venni egy Aprilia RX 125-öst, de hajtókar kell bele! 160-as polini henger, polini dugattyú...
Szerintetek megéri? :) (160/50 )
Ha gyanú merül fel..... és az elég is, mert bárki számára könnyen kiszúrható, hogy mi felel meg az smkp-nak és mi nem...
majd az NKH vizsgálaton ráérnek szépen kideríteni mindent, addig pedig szívhatod a fogad....
Nem hiszem el, hogy mindez megéri.....
Simán át tudják gravírozni feltűnés nélkül a motor és vázszámot!
Ha véletlenül meg észreveszik, kit érdekel!?
Erre nem kellene buzdítani senkit.
És kiszállva a kopasz 3 hurkás tarkójú 150 KG-s kigyúrt ukrán maffiózó beszélgessen el velük.