Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is erre lennék kiváncsi, hogy milyen márka. elvileg olasz.
most rakattam rá rendszámot , kivolt vonva évekig a forgalomból.Még így vettem anno 10 évvel ezelőtt.Rendbe van rakva a-tól z-ig.Friiss gyári festés.320 k
Azért mert 50-es? Én elhajtanám a 74ccm-et simán smkp-val. Ha meg semmi bajod a motorral nehogy eladd. Kapsz egy f.o.s.t
Miért adod el 2 hónap használat után? Nekem ukf-315 a rendszámom...Szép szekér egyébként, mint kérsz érte?
Fantic? Az meg mi a tököm?! Jóhogy nem fanta....
Eladó ha valakit érdekel. http://www.kepesmotor.hu/yamah...
köszi.. lehet h öreg motor, de nagyon megbízható, csak egy baja van h 74ccm...:S Viszont nagyon nyomúl az a srác, és nem értem h miért. Lehet hogy pont egy generáltól akar megszabadulni...:S Remélem nem, hnap nézem meg. Aztán döntünk.. Remélem jól fogok dönteni. köszi mégegyszer csáó!
Most néztem a képedet az NS-1.-ről.

A tiéd szép állapotban már ahogy a képen látszik, oda ne add!
Szerintem ezt a szart szarét tipikus esete. Én megtartanám a hondát. Bár ami nem kínai az már hamis... Ez a motor egyébként 50-es de nem engedném be a házba... terepen nem használt.. új polisport fejidom, csakmost csak neked... Köszi.
sziasztok! segítségeteket kérném! Nekem egy honda ns1-em van. Eladó... Jött egy ajánlat egy Fantic márkáju endúró motorról. Milyen márka ez? Megbízható? Légyszí segítsetek. Ja és persze ha megtudjátok mondani akkor mondjátok már meg h 125ös vagy 50es... Be linkelem a hirdetést. http://www.kepesmotor.hu/fanti... előre is köszi csáó!
Az is valami.
belátható határidőn belül semmi...
Üdv mindenkinek! Valaki tudja,hogy lesz-e valami a segédmotorok rendszámozásából?
esetleg akkor használhatod ha levizsgáztatod.
Neki az a munkája! Mint másnak aki villanyt szerel pédául. Főleg, ha még a fizetését is érinti! És jól teszi! Ha nem tenné, Te lennél a legjobban felháborodva, ha részegen elüti egy ilyen 200-as "robogós" a bicikliző anyádat, gyerekedet!
nagyonnem
és mi nem?:)
Nem.
Előre is bocs, nem tudtam hova írjak. Szeretnék építeni egy stunt simsont (oldalán kilépők, oldalán egy-egy darab bukócső, hátulján kilépő, erősített váz, középre elvezetett kipufogó). Na most ha erre kötnék biztosítást mehetnék vele utcán, vagy belekötnének a sünök?:)
elhiheted hogy jobban szeretnek sörözni pecázás közben mint neked csekkeket írogatni..........
Nem élvezi.....
Ő ellenőriz, mert ez a munkája.....
Aki rászolgál arra vagyis okot ad arra, hogy megbüntessék... az ne sírjon...elbújnia sem kell
Aki élvezi hogy 100000es büntit ad és örül neki az bujjon el....
Miért bújjon el?
Ő az utakon a munkáját végzi és azt ellenőrzi, azt próbálja meg betartatni amit mások hoztak szabályokat, előírásokat, törvényeket.

Talán inkább nem kellene szabályokat szegni.
Nekem összköltségbe éves szinten olcsóbb (a fogyasztásról nem is beszélve) a 125 rendszámos Katanám mint 1évvel ezelőtt az 50-es segédmotorom volt.Ha még rászámoljuk a 2évenkénti 4500ft körüli műszaki vizsga díjat akkor éves szintre lebontva max egy ezressel több a 125-ös mint az 50-es, de fogyasztásba a 4ütem miatt sokszorosan visszajön ez az ezres:).
Ja és az a rendör aki itt olvasgat és motoros,és az annak örül hogy mennyire lefogják huzni a robogost aki hatalmas szabálysértés követ el, az inkább bujjon el.........