most rakattam rá rendszámot , kivolt vonva évekig a forgalomból.Még így vettem anno 10 évvel ezelőtt.Rendbe van rakva a-tól z-ig.Friiss gyári festés.320 k
köszi.. lehet h öreg motor, de nagyon megbízható, csak egy baja van h 74ccm...:S Viszont nagyon nyomúl az a srác, és nem értem h miért. Lehet hogy pont egy generáltól akar megszabadulni...:S Remélem nem, hnap nézem meg. Aztán döntünk.. Remélem jól fogok dönteni. köszi mégegyszer csáó!
Szerintem ezt a szart szarét tipikus esete. Én megtartanám a hondát. Bár ami nem kínai az már hamis... Ez a motor egyébként 50-es de nem engedném be a házba... terepen nem használt.. új polisport fejidom, csakmost csak neked... Köszi.
sziasztok! segítségeteket kérném! Nekem egy honda ns1-em van. Eladó... Jött egy ajánlat egy Fantic márkáju endúró motorról. Milyen márka ez? Megbízható? Légyszí segítsetek. Ja és persze ha megtudjátok mondani akkor mondjátok már meg h 125ös vagy 50es... Be linkelem a hirdetést. http://www.kepesmotor.hu/fanti... előre is köszi csáó!
Neki az a munkája! Mint másnak aki villanyt szerel pédául. Főleg, ha még a fizetését is érinti! És jól teszi! Ha nem tenné, Te lennél a legjobban felháborodva, ha részegen elüti egy ilyen 200-as "robogós" a bicikliző anyádat, gyerekedet!
Előre is bocs, nem tudtam hova írjak. Szeretnék építeni egy stunt simsont (oldalán kilépők, oldalán egy-egy darab bukócső, hátulján kilépő, erősített váz, középre elvezetett kipufogó). Na most ha erre kötnék biztosítást mehetnék vele utcán, vagy belekötnének a sünök?:)
Nekem összköltségbe éves szinten olcsóbb (a fogyasztásról nem is beszélve) a 125 rendszámos Katanám mint 1évvel ezelőtt az 50-es segédmotorom volt.Ha még rászámoljuk a 2évenkénti 4500ft körüli műszaki vizsga díjat akkor éves szintre lebontva max egy ezressel több a 125-ös mint az 50-es, de fogyasztásba a 4ütem miatt sokszorosan visszajön ez az ezres:).
Ja és az a rendör aki itt olvasgat és motoros,és az annak örül hogy mennyire lefogják huzni a robogost aki hatalmas szabálysértés követ el, az inkább bujjon el.........
A tiéd szép állapotban már ahogy a képen látszik, oda ne add!
Ő ellenőriz, mert ez a munkája.....
Aki rászolgál arra vagyis okot ad arra, hogy megbüntessék... az ne sírjon...elbújnia sem kell
Ő az utakon a munkáját végzi és azt ellenőrzi, azt próbálja meg betartatni amit mások hoztak szabályokat, előírásokat, törvényeket.
Talán inkább nem kellene szabályokat szegni.