Olvass vissza 100 oldalt! Azután azt teszel amit akarsz!
"Igaz, hogy nálunk nem lehet fegyvert viselni, de én egy 9 mm-es parabellummal járkálok! Vízi pisztolynak vettem, papír is így van róla!" Ezt kapja ki a rendőr! Én vagyok a "kiráj"!
Aztán meg jönnek ide, hogy elkaptak és feljelentettek, most mit tegyek? Told le a nadrágot, használj vazelint és élvezd (ha tudod)..... Aki törvényt sért úgyis elkapják, ez nem kérdés.
Majd nem fogják ha valami gebasz üt be.Csak leviszed a tükrét egy nagyértékű bármilyen luxuskocsinak és nagyobb a kár mint a lom robogó.
Ha Pécsen a hangos dobért büntetnek mennyire ugranak az ilyenekre ha érkezik a parancs?
Nem is ezen van itt a gond hanem azon hogy minden beíró igazolást kér a fórumtól arra csaljon.
Pedig egyértelmű törvényszegés.
Mindenki felnőtt ember.............döntse el maga hogy megkockáztat egy vaskos csekket és eltiltást a vezetéstől vagy nem.
Megér e ennyit nagymotor mellett (éves szinten a rendszámos és nem rendszámos 125-ös közt talán ha 20e van talán költség) ez a tortúra hogy mindenhol azt sasold mikor fognak meg.
Nem olvastam el a topikot csak 1 opldalt de nem tudom mi ez a nagy hüho.... Van kb 6-8 haverom akiknek a nagy motor melett van rotyogoja. 100cc fölött van a segédmotorjaik van közte runner meg sportcity 200 4t amit én is akarok venni, de még semmi bajuk nem volt belöle 3-4 éve simán használják a motorokat,és az ég adta világon semmi ügyük nincs belöle............ Legalább is nálunk Békéscsabán le se szarják milyen robogod van
Szia,
Abból nem lesz baj, ha megveszi(jó eséllyel), ha használja annál inkább. Ha pedig belefut, akkor:
Okirathamisítás
Tahóság megtévesztése
stb
stb
stb...
Lehet takarózni azzal, hogy nem tudtam, de senkit nem fog érdekelni...
"Igaz, hogy nálunk nem lehet fegyvert viselni, de én egy 9 mm-es parabellummal járkálok! Vízi pisztolynak vettem, papír is így van róla!" Ezt kapja ki a rendőr! Én vagyok a "kiráj"!
Fejből:"segédmotoros kerékpár az a motorral hajtottjármű amelyik 50 köbcentinél nem nagyobb motorral van ellátva, és önerejéből max. 45km/ óra sebességre képes ! Vesd össze ezt a 175 köbcentivel.
Van a rendőr! Akinek pénzt KELL beszedni! Az 50 köbcentis dugattyú 39 mm átmérőjű! A 175-ös 60 mm -es. A kipufogó átmérője sem ugyanaz! Hang alapján meg lehet mondani mekkora az annyi! De ez az egész téma alaposan ki lett tárgyalva, olvass vissza vagy százat, hogy mit kockáztatsz.
igazán nem kötekedésből de melyik törvényt nem ismeri ha vesz egy ilyet? persze értem hogy miről van szó és tudjuk hogy ismeri a motort de ha nem ismerné?
Ha Pécsen a hangos dobért büntetnek mennyire ugranak az ilyenekre ha érkezik a parancs?
Nem is ezen van itt a gond hanem azon hogy minden beíró igazolást kér a fórumtól arra csaljon.
Pedig egyértelmű törvényszegés.
Mindenki felnőtt ember.............döntse el maga hogy megkockáztat egy vaskos csekket és eltiltást a vezetéstől vagy nem.
Megér e ennyit nagymotor mellett (éves szinten a rendszámos és nem rendszámos 125-ös közt talán ha 20e van talán költség) ez a tortúra hogy mindenhol azt sasold mikor fognak meg.
Abból nem lesz baj, ha megveszi(jó eséllyel), ha használja annál inkább. Ha pedig belefut, akkor:
Okirathamisítás
Tahóság megtévesztése
stb
stb
stb...
Lehet takarózni azzal, hogy nem tudtam, de senkit nem fog érdekelni...
a végtelentől egyenlő távolságra van a két szám
vagy valami ilyesmi.......
kell venni egy hacccázast aztán menni bátran
ha már szopi akkor legyen már mélytorok
igazán nem kötekedésből de melyik törvényt nem ismeri ha vesz egy ilyet? persze értem hogy miről van szó és tudjuk hogy ismeri a motort de ha nem ismerné?