Tudtam el fogunk jutni ehhez a kérdéshez....
Autóval abszolút nem, amióta családom van. Valamint nem akarok ilyen hülyeség miatt "különadózni".
Motorral is maximálisan normálisan közlekedtem, akik ismernek szerintem tudják. Persze országúton, ahol csak magamat veszélyeztettem.... természetesen mentem én is gyorsan... nem titok, sosem tagadtam. De ész nélküli dolgokat sosem műveltem.
Mivel rendszámos motorom elhalálozott..... így a kérdésre újból válaszolok. Igen, szoktam gyorsan hajtani.... mivel a pályán nem tilos és a motoron még rendszám sincs, pedig 1000-es. Hopp.... rendszám nélkül 1000-essel?
A szabályok léteznek, az, hogy sokan nem tudják értelmezni, megérteni az baj.
Szerencsére az élet sok területére van jelentős rálátásom, mivel vannak olyan barátaim, akiknek a munkájuk ez és rajtuk keresztül ismerek dolgokat.
Szóval az elhangzottak nem az én saját tudásom, csupán gyakorlati elmondás, dolgok értelmezése.
"Tehát aki nemtud motorozni, az képes szabályosan közúti közlekedésben résztvenni! ! !"
Ezt nem tudom miből következtetted ki, mert még csak hasonló utalásról sem olvashattál. Azt hittem 30 felett te már rendelkezel nagyobb rálátással dolgokra..... tévedtem.
Direkt látsz te mindent ilyen egyszerűen és direkt ragadsz ki egy egy sarkos dolgot?
Ezeket az állításokat te mondtad ki, nem én.
Nem kicsavart érvrendszer, hogy téged idézzelek.
Rutin vizsga: járműkezelés, manővezerés
Forgalmi vizsga: járművel a közúti közlekedésben való részvétel a KRESZ által előírtak szerint
Ha ezek sikerültek, akkor (legalább) a vizsgák alkalmával képes voltál erre. Az, hogy utána soha többet nem leszel képes... az más tészta.... abból előbb-utóbb baleset lesz.
Az a gond, hogy ahhoz, hogy a máshol jól működő dolgok itthon is jól működjenek...... sok mindennek kellene még változnia. Tehát ha sok a hiányosság bizonyos területeken, akkor abba lehet nem jót eredményezne egy külföldi -más működő- dolog beillesztése. Ez a probléma, hogy az egész "leves" a rossz Magyarországon és ha abba beledobsz egy jó alapanyagot attól még leves rossz lenne és hiába raktad bele a jót a körülményei nem engedték kibontakozni.
Tehát aki nemtud motorozni, az képes szabályosan közúti közlekedésben résztvenni! ! ! Elég kicsavart érvrendszerrel rendelkezel! Védhetnéd a Damu Rolit is :DDDD
Most miért nem? Mert gyári felszereltség. Ami ugye átesett egy engedélyezi, műszaki ellenőrzésen.
Nem pedig össze-vissza és mindenféle formájú, erősségű lámpák kerültek különféle helyekre felszerelve.... mint régen.
Én betartom a szabályokat, látod 125/50es motort se vettem helyette raktam A1-et és járok még robogóval 2 szezont még összejön a CBR-re, szerintem csak hülyeség, hogy ami "máshol" évek óta jól működik abban magyarok miért vagyunk mindig okosabbak.
reménytelenek vagytok.... nem veszi be az agyatok a dolgok értelmét a korotok miatt és ezt nem rossz indulatból írom.... ez korral járó sajátosság
Engem nem irritál semmi.... csak egy kissé megsokasodott az "okos" lázadó, "direkt nem tartom be a szabályokat, mert szerintem hülyeség" elvet valló ember.
Ki állítja, hogy a jogosítvány megszerzése = motorozás megtanulásával?
Már a nevében benne van: jogosítvány
Jogosultságot szerzel vele, hogy részt vehess olyan gépjárművel a közúti közlekedésben, amire érvényes a kategória. Járműkezelést tanítanak meg az oktatás során, majd nem motorozási tudásból vizsgázol, hanem forgalomban történő járműkezelésből, miszerint el tudod vezetni az adott gépjárművet a közúti forgalomban szabályosan.
Nem már, hogy ezt nektek le kell írni és nem tudjátok magatoktól.....
Te már beállítottál engem magadban nagyképűnek, bár alapja nincs.
Különösen nem érdekel......