nem vagyok nagydumás,nem játszom a fejem a motoron,főleg nem városban.Minden napi használatban van a motor,melóba oda vissza,és minden máshova is motorral megyek,mert isten ments hogy 10 ezerér vegyek bérletet ennek a szarházi nem is tudom hogy hívjam bandának!ez a 125/50 dolog meg úgy fel van fújva ahogy illik,mert nemhiszem hogy bárkinek is ártanék ezzel. hogyha veszek egy jogot és a patkától 5 centire araszolok 40el,akkor meg az a baj,mert lesodornak a picsába meg úgy váltanak sávot hogy visznek engem,és tudom mert ez minden napos..
nem ismerlek, nem vagyok nagy tudású....csak sokan lazák, nagy dumások amíg nincs baj....
Sőt, továbbmegyek.... ha olyan korrekt vagy, ahogy mondod... akkor eleve nem motoroznál úgy ahogy.
Nem............nem tudja.................vagy igen de szarik rá,viszont én is...............nem nekem lesz gondom vele.................max ha rólam pattan le....................viszont akkor tuti gondja lesz.
aha,szóval te ismersz engem,és tudod,hogy fogok reagálni.még szerencse hogy ilyen nagytudású vagy.Más,igen pofátlankodásnak hivom mert ahogy képesek beállni az autósok a lámpánál,igencsak kacsázni kell.És képzeld,tudtam hogy full legálba "pofátlankodhatok" a sor elejére!
látod, ennyit sem tudsz.... a sor elejére nem kell pofátlankodnod mivel 2010 jan 1-től piros lámpánál és/vagy álló kocsisor mellett szabályosan haladhatsz előre
mi az,hogy most ezt mondom?csak ott húzom ahol lehet,városban én nyugdíjas tempóban közlekedem,attól eltekintve hogy a sor elejére pofátlankodom,és ennyi!
Szerintem nem kell foglalkozni ezzel a 125-ös témával. OKJ-s Jedi tanfolyam elvégez, rend éber őrének megállításkor mond: Ez a motor 50-es, maguk nem engem keresnek! És balra el.
Sőt, továbbmegyek.... ha olyan korrekt vagy, ahogy mondod... akkor eleve nem motoroznál úgy ahogy.
most mondod, hogy tudod mivel jár és vállalod
De ezt ő is tudja!