Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell megállni
nah akkor asszem holonap már cserélem is el az Aprilia RS 50 re:DDD
Olvass vissza 100-at, és legyen nálad vazelin. Jó sok!
Hello nekem vane gy 125 ös Cagivám 50 es papirokkal ha elkap a zsaru hogy magyarázzam ki magam mit mondjak?:SSS van rajta 50 es matrica:DDDD meg nincs beleüte meg öntve smei a blokba sportmotor nem robogo
jóhát a drága autóknak különben is szlovák rendszám a menő arra meg nem hívunk rendőrt
ha fiktív személy akkor le is foglalják a motorod amíg valaki be nem hozza a gyári papírokat
Megbasznak. End....
Én minden esetben rendőrt hívnék. 1. legyen hivatalos tanúm a dolgokra. 2. fizetek száz féle adót és lehúzást, ezért ugyan legyen már jogom rendőrt hívni......
Ertem es koszonom a gyors valaszokat
2-3 hetente kitárgyaljuk ezt a topikban
hülye és felesleges duma az, hogy "nem tudtam"
NEKED a saját érdekedben meg kell győződnöd, hogy amit veszel az AZ-e, ami a papíron szerepel.
Azt meg mindenki meg tudja különböztetni, hogy hogyan megy egy 50-es és egy 125-ös
Szóval ugyanúgy megszívod...... szerintem ne is kezd el hadakozni az olcsó semmit nem érő kimagyarázó szövegekkel
okirathamisítás, kétszer...
Szevasztok!
lenne egy kerdesem. .
Vettem egy robogot 50esnek!125os de gyartottak ebbol 50eat is!ha megfog a rendor es rajon hogy nem smkp akkor megbuntet..de mit tesz akkor hogyha az adasveteli 50rol szol es en nem tudtam hogu 125?felkeresi az eladot,eddig ez is ok de mi van ha az egy fiktiv szemely?valaszokat koszonom
Tükör 100ezertől fölfelé van.. és az is csak egy darab. Dugóban nem lehetetlen lekoccolni, odafigyelve sem. Mondjuk dugóban aki ilyet tesz rendszám nélkül, az meg sem áll

Tehát egy hiba.. és elbukik az ember "mindent", motort, jogsit, pénzt
kevés olyan motoros baleset van, ahol nincs személyi sérülés...
Ráadásul abban biztos lehetsz, hogy nem te fogsz rendőrt hívni hanem az autós, mert el ne tűnj a rendszámnélküliség miatt utolérhetetlenül...
Szóval ki lesz hívva a rendőr, nyugodt lehet és onnan már ismered a történetet..... ha pedig elmenekülsz... mert alig van bajod és a motornak és el tudsz... akkor meg meg is rúgtad az öngólt.... tuti lesz aki látott merre és talán ismer...stb.
Manapság egy autón már egy retek karcnak 30 rongy a fényezése, hát még ha elemcsere is kell... Rámegy az egész fostalicska.
Igen nemsokára eljő az idő, kemény jövőkép alakul ki e téma tekintetében.
Csak kifizetni az okozott kárt... Ha ezt a biztosítás keretén belül szeretnéd megoldani, akkor sajna a kárszakértő MEG FOGJA VIZSGÁLNI a gépjárművet és a motort. Bár biztosan tisztában vagy vele, hogyan mennek ezek a dolgok.

Maxüdv: Szeemee

PS: A többieknek annyit, hogy felesleges győzködni a delikvenseket. Hadd csinálják. 1 év alatt a harmadára csökkent a 125/50-es hirdetések száma. Be fogják vezetni az egyedi azonosítót a segédmotorokra is (előbb-utóbb), akkor tömkelege lesz eladó a még úton levő 125/50 gépeknek bontásra és nem lesz a továbbiakban "ügyeskedés".
ha nincs személyi sérülés akkor nem kell rendőrt hívni
Ez pont így, ahogy te is írtad.
Jaja,szerintem konkrétan azt mondja a biztosító, hogy akkor az adott márka teljes kínálatából választhat a "segédmotoros" delikvens,sőt az új S1000RR-t (ha épp ezt kívánná a 16 éves koma) lepapírozza 50-esnek
értem én a viccet..
Vagy csak én érzem, hogy ez vicc?
"Problem?"
Áááá,az nincs.
Leszámítva a párszázezres fizetési felszólítást az okozott kárért a biztosítótól,mivel érvénytelen a köteleződ.
És egy idézés a yardtól okirat hamisításért.
Ezeket leszámítva valóban no problem.
A biztosító soha nem akar és nem szokott kibújni a fizetési kötelezettség alól. Ilyen apróságot simán elnéz. Szerintem még a károkozó motorját is megcsinálja esetleg újat vesz, ameddig meg nem tudja használni cseremotort biztosít. Ez így van. Vitatkozni felesleges.
Ennyire ne legyél naív... 1 perc alatt kiderül, hogy nem segédmotor...
Csak ha felmerül a balesetnél történő intézkedés folyamán, hogy nem smkp (simán látszik és észrevehető, kideríthető...főleg ha leírják a résztvevő járművek adatait...és leírják) akkor jön a megacumi! Ugyanis a biztosítás valami olyan járműre lett kötve, ami nincs is...tehát nem arra, ami részt vesz a balesetben.... tehát a biztosító máris kihúzta magát.
Majd kezdődik a rendőrségi eljárás a szokásos és leírt módon...csak még hozzá jön egy kártésítési kötelezettség is.