Sziasztok hagy kérdezzem meg járatosak vagytok a témában ha van egy okmány nélkűli 125 öd se biztosítás semmi csak egy adásvételi mely nem 50 esről szól eredeti 125 ről amolyan alkatrásznek vett adásvételi,és megállít a rendőr akkor mit lehet ezért kapni.
Csak ha veszek egy ilyet milessz .Azért kérdem csak.
Húú..... de súlyos.....még jó, hogy érted a viccet
A megkülönböztetésről volt szó. Na most nyilván messziről, sötétben nem annyira lehet megkülönböztetni hasonló motorokat.
Sötétben, vizuális megkülönböztetésről volt szó a motorok között.
Szerintem ránézésre nem hallható a hangja!
Tehát a motorok formájáról kezdődött az összehasonlítás és vicc volt, hogy sötétben messziről..... semmi más módon nem voltak összehasonlítva.
Én kvázi rendszám nélkül motoroztam tavaly 10 hónapon keresztül a GS-sel, és éjszaka kapcsoltak le. Mondták, hogy ilyen gyorsan rendszám nélküli motor nem távolodhat.. ezért utánam jöttek
Fogalmam sincs honnan bújtak elő, mert éjjel 1kor tök üres volt minden
Nem a sebességre gondoltam, de sötétben messziről is észre veszik, a futurának sokkal mélyebb hangja van egy átlag 125ösnél is, de ez nem mondható el az 50es gépről.
Én úgy várom már hogy bevezessék a rendszámot a robogókra. Annyira fogok nevetni mikor majd a 125/50-es dolgokra kerül a sor. Szerintem sok ilyen gép fogja hirtelen alkatrészként végezni. De geci vagyok.....
Akkor az ismerősöd nem motoros, hanem motoron száguldozó hülyegyerek.
Amúgy az ilyen embert az utcai járókelő inkább kiröhögni szokta... Legalábbis én igen, amikor látom a sok hülyegyereket, hogy húzza neki, és azthiszi ő ettől menő csávó...
Vegyél egy 50-es gépet. Már most is lehetetlen eladni egy ilyen 125/50-es gépet, bár míg lószar van van veréb is. Egy 50-es gépet legalább egy idő után el tudod adni és tudsz lépni nagyobb felé.
Nem beszélve arról, hogy egy öreg 125-ös poweres gépre a gatyát elég sűrűn meg kell oldani... magyarul kurva sokba van a fenntartása, mert mindig szar rajta valami, forog mint az állat...
"már rengetegszer állitották meg a rendőrök,de sosem tudták megfogni,"
Most akkor megállították vagy nem tudták megfogni?
Mindenesetre eddig megúszta akárhogy is, de egyszer majd lesz kedve/ideje valamelyik rendőrnek és akkor foglalkozik vele.....
Mert tévhit nagyon, hogy a rendőr nem tudja meg nem vette észre....
Nem akart vagy nem volt kedve foglalkozni a dologgal.
Ha eddig szerencséje volt, akkor most kell neki abbahagyni..... tudod a zsák meg a folt.
És mi a véleményed a következőről,van egy ismerősöm,125-s motorját már 3 éve hajtja,és még csak nem is finoman,tehát feltünősködik vele(városba 100-al megy stb...),már rengetegszer állitották meg a rendőrök,de sosem tudták megfogni,csak szerencséje lenne?
Nyugodtabban alszol, hidd el. Megéri megvárni azt a pár évet, hogy legálisan motorozhass nagyobb gépeken, csak a motorozásra figyelve nem pedig remegve, hogy hol egy rendőr.....
A baleseti kockázatról nem is beszélve.... mert ott kiderül minden.
Nem hengert öntök,asziszem ilyet én nem irtam,"hengerBE",tehát a meglévő henegrbe,beleöntetni h 49 cm3,ezt irtam,és ezek mind ingyenes átalakitások lennének,de ha ennyire biztosra mondod a büntetést,akkor inkább hagyom,mert biztosan igazad van!
Ember................öntesz egy hengert amiben 49 ccm-van?Veszel egy kohót a géphez?
Ezekkel az átalakításokkal KB a gép értékének a felét elköltöd és a yard az alvázszámból úgyis kideríti................íez nálam kimeríti a hülyeség fogalmát.Bocsi.
Használd így tedd félre a marhaságokra szánt pénzt mert jól jön a birság kifzetésére.
Oszt ennyi.
Aszissem én senkit nem hüyléztem le,szal ne baszogass,hanem ha nem tudsz normálisan hozzászolni,akk inkább ne is szolj!Segitséget kértem,irsz egy nemet felfogom!
A büntetések 100-ról 300-ra emelésével, meg hogy elkezdtek rá odafigyelni, már megdőlt.
Ma reggel egy oktatóval beszéltem, ő azt mondta szept. 1-el elég sok változás lesz, megjelenik az A2, rebesgetik a B mellé a 125-öt kiegészítő oktatást követően, meg ilyenek...
Ha a pénzbeszedési oldalát nézem, akkor a robogósokat is lehet büntetni onnantól, ha egyedi azonosítóval fognak rendelkezni...
hali. A honda szalonba azt mondták nekem amikor ott voltam 3 hete hogy jövöre 100% hogy minden segédmotor rendszámot kap mert ö ezt biztos forrásból tudja. Hát nem tudom lehet igy lesz télleg. Akkor megdöl ez a 125/50-es kategoria
Lesz egy ilyened