Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindent neked kell bizonyítanod, hogy nem úgy van, ahogy a gyanú felmerül vele szemben
Sőt, ha elviteti és bevizsgálják (de az alvázszámból is kiderül már)... akkor bizonyították a bűnösséged..... és akkor mehetsz nagy tégely vazelinért a gyógyszertárba
Ha nem szeretsz nyugodtan aludni csináld..... de gyűjt a büntetésre és legyen nálad vazelin.
Éjjeli 12-kor a keresztnél a motornak háttal a hangjáról megmondom, hogy ötvenes, vagy nagyobb.
Már mondtam.......................vedd meg.......................sima liba...............az az hülye rendőr sosem veszi észre hogy nagyobb mint 50.
"...nekem ez az első robogóm, és nem is mentem vele soha 50-nél többet..."
Nem lehet, hogy a hatóságnak kell bizonyítania a bűnösségemet, nem nekem az ártatlanságomat? Honnan kellene tudnom, hogy nem 50-es, ha semmi nem utal erre kívülről, sőt, 50-es matricák, henger beütés, adásvételi, 80km/ó-s óra, smk kötelező bizti...? Mindezzel együtt -értem én- meg van a dolognak a rizikója.
szerinted ki az a hülye aki elhiszi hogy 50es?
Ha jól rémlik már a görögök is leírták, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a következmények alól...
Ha feljelentek hiába takaródzol azzal, hogy a gyíkom tudja miért de ez még 120 után is megy. Bazi jó 50-es.
Vedd meg.Jól jársz vele.
Sziasztok, a tapasztaltabbaktól kérdezem: ha veszek egy 180-as Runnert, aminek a hengerében 50-es beütés van, és az adás-vételin is 50-esként szerepel, meg üthetem a bokámat, mint jóhiszemű?
Továbbá, ha tudja esetleg valaki: meddig gyártották a 180-as Runnert 2T-ben?
Köszönöm a segítséget!
'o,o'
Én meg majd kitöltöm:) Nem rég regisztráltam, és sok dolgom van, csak pár percre nézek be mindig, (asszony nem szereti ha gépezek )
De majd kitöltöm megígérem
Gratulálok.
Nekem ki van töltve az adatlapom.
sose szedném le. Ha még nálam lenne a komplett szerelőkészlet akkor sem. Az adatlapod ki lehet tölteni tudtad?
Nekem egyszer volt ilyen esetem, megkért hogy szedjem le a burkolatot, kérdeztem mivel, mondta hogy jó akkor mehetek...
tökéletesen igazad van. Hiába fényképez bármit. Esetleg a puff lesz a bűn. A hengert visszacserélheted.
Ja csak a tuningnál van annyi lehetőséged, hogy nem helyszínen mérik, és valószínüleg nem azonnal vitetik el, így vissza tudod rakni a gyárit.
"lehet még a 125/50ért kevesebre nyomnak meg"

Hát ebbe azért nem bízzál túlságosan.... ha olvasgattál itt vissza, akkor láthattad, hogy 125/50 milyen szabályokat szeg meg és azok minek minősül.....
A tuning cuccokról annyit, hogy egyedül a henger és a puffancs nem engedélyezett. A puffancs irdatlan hangos és tenyérbeszámó legényke lesz aki vezeti pláne ha valami high and vagy mid race van fent, és ez sok mindenkit zavar/szemet szúr. A henger meg bevállalós. Én bevállaltam és most is bevállalnám. Gyárilag 50-es motor, mindenhogy azonos hengerméret kívülről... A többi tökösség kérdése. A kibaszott tökös az ember se rendszám se jogsi nem kell.

Persze aztán ne legyen olyan kérdés hogy mit kaphatok ezért meg azért... mert az első válasz: hát mit te állat vastag kövér csekket.
írta itt valaki hogy ha 50est tuningolsz azárt nem szolhatnak...hajjajj még szinte jobban mint a 125/50ért mert minden tuning cuccon rajta van hogy : KÖZÚTI FORGALOMBAN NEM!HASZNÁLHATÓ! tehát.. ez így gázos ha a KPM-esek emérik azért is megbasznak úgyhogy beszarsz sajnos... szóval lehet még a 125/50ért kevesebre nyomnak meg
Valóban, én is rosszul írtam...... jármű, de nem gépjármű.
A segédmotorkerékpár nem gépjármű, de jármű FOGALOM

Jármű átalakításhoz engedély kell. szopás. RENDELET
Keress rá az átalakítás szóra. Ennyi.
Nem harcol itt senki senkivel, pusztán fel vetettem valamit ,csak gondolati síkon. Továbbá teljesen elfogadom Gino véleményét ,mivel én is látom a témáában sokkal többet tud nálam. Tájékozatlan vagyok,ezért teszek fel kérdéseket.Ész érvekkel meglehet győzni,meg is történt. Ő nem monda,hogy fölösleges meggyőzni, inkább tályékoztatot segített .Ezúton is köszönöm.
És ha beleraksz egy mz futóművet meg hűtőbordát akkor mi van?
Mehetsz majd 30al hogy szét ne essen a súlytól a csotrogányod, ezt próbálják elmagyarázni neked okos tojás.
nem kapta be a csalit... még