mindent neked kell bizonyítanod, hogy nem úgy van, ahogy a gyanú felmerül vele szemben
Sőt, ha elviteti és bevizsgálják (de az alvázszámból is kiderül már)... akkor bizonyították a bűnösséged..... és akkor mehetsz nagy tégely vazelinért a gyógyszertárba
Ha nem szeretsz nyugodtan aludni csináld..... de gyűjt a büntetésre és legyen nálad vazelin.
"...nekem ez az első robogóm, és nem is mentem vele soha 50-nél többet..."
Nem lehet, hogy a hatóságnak kell bizonyítania a bűnösségemet, nem nekem az ártatlanságomat? Honnan kellene tudnom, hogy nem 50-es, ha semmi nem utal erre kívülről, sőt, 50-es matricák, henger beütés, adásvételi, 80km/ó-s óra, smk kötelező bizti...? Mindezzel együtt -értem én- meg van a dolognak a rizikója.
Sziasztok, a tapasztaltabbaktól kérdezem: ha veszek egy 180-as Runnert, aminek a hengerében 50-es beütés van, és az adás-vételin is 50-esként szerepel, meg üthetem a bokámat, mint jóhiszemű?
Továbbá, ha tudja esetleg valaki: meddig gyártották a 180-as Runnert 2T-ben?
Köszönöm a segítséget!
Én meg majd kitöltöm:) Nem rég regisztráltam, és sok dolgom van, csak pár percre nézek be mindig, (asszony nem szereti ha gépezek )
De majd kitöltöm megígérem
Hát ebbe azért nem bízzál túlságosan.... ha olvasgattál itt vissza, akkor láthattad, hogy 125/50 milyen szabályokat szeg meg és azok minek minősül.....
A tuning cuccokról annyit, hogy egyedül a henger és a puffancs nem engedélyezett. A puffancs irdatlan hangos és tenyérbeszámó legényke lesz aki vezeti pláne ha valami high and vagy mid race van fent, és ez sok mindenkit zavar/szemet szúr. A henger meg bevállalós. Én bevállaltam és most is bevállalnám. Gyárilag 50-es motor, mindenhogy azonos hengerméret kívülről... A többi tökösség kérdése. A kibaszott tökös az ember se rendszám se jogsi nem kell.
Persze aztán ne legyen olyan kérdés hogy mit kaphatok ezért meg azért... mert az első válasz: hát mit te állat vastag kövér csekket.
írta itt valaki hogy ha 50est tuningolsz azárt nem szolhatnak...hajjajj még szinte jobban mint a 125/50ért mert minden tuning cuccon rajta van hogy : KÖZÚTI FORGALOMBAN NEM!HASZNÁLHATÓ! tehát.. ez így gázos ha a KPM-esek emérik azért is megbasznak úgyhogy beszarsz sajnos... szóval lehet még a 125/50ért kevesebre nyomnak meg
Nem harcol itt senki senkivel, pusztán fel vetettem valamit ,csak gondolati síkon. Továbbá teljesen elfogadom Gino véleményét ,mivel én is látom a témáában sokkal többet tud nálam. Tájékozatlan vagyok,ezért teszek fel kérdéseket.Ész érvekkel meglehet győzni,meg is történt. Ő nem monda,hogy fölösleges meggyőzni, inkább tályékoztatot segített .Ezúton is köszönöm.
És ha beleraksz egy mz futóművet meg hűtőbordát akkor mi van?
Mehetsz majd 30al hogy szét ne essen a súlytól a csotrogányod, ezt próbálják elmagyarázni neked okos tojás.
Sőt, ha elviteti és bevizsgálják (de az alvázszámból is kiderül már)... akkor bizonyították a bűnösséged..... és akkor mehetsz nagy tégely vazelinért a gyógyszertárba
Ha nem szeretsz nyugodtan aludni csináld..... de gyűjt a büntetésre és legyen nálad vazelin.