Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"töbiek kapjátok be a rákomat röhögtök a csórón, nálunk ütni szokás ha valaki ilyen geci, szar csíra parasztok vagytok! tesókám ne haggyd magad!"
Te cigány vagy-e? Te vagy az a tipikus "hülyemotoros" aki mindenkinél okosabbnak hiszi magát ! Közben nálad a segg is okosabb. Látszik a helyesírásodon, és a dumád mondanivalóján.
Üdv!
Lenne egy Kreidler LK600 asom. Elvileg 80 köbcentis. Gyári 120 as órák (az 50 es Kreidleremen is az van) Olyan mint egy Simson. Mennyire vehetik észre egy ilyen kis szériában gyártott motornál hogy 80 köbös? Sehol nincs beleírva, sem kireszelve belőle.
nem kell ám hülyének nézni mindenkit és okosabbnak képzelni magunkat náluk

1. meg mosolyognak, ha előállsz azzal, hogy ellopták....mikor egyértelműen sáros vagy....meg ugye hogyan bizonyítod?
2. ha leírtam minden számot a motorról, abból kiderül, hogy nem volt rendben...szóval ugyanúgy elindul az eljárás minden dolog miatt
heló, neked is meg aki még így bajba került, a tanácsom; hagyd ot valahol a robogódat ahol könnyen el lopják a ciguk.
aztán mész és bejelented a rendöröknél hogy el lopták a rohadtak!xDxDxD
Sose kerül már elő nincs bizonyiték! sünök így jártak xD
ez egy robi bukta ára amit be váálalsz magadnak de nem bánja joggsid ha van!
leg közelebb vegyél olyan márkát amit nem ismernek a rendőrök!
engem sose baszogatnak hála a szűz máriának, de el tudnám intézni ha mégis!
töbiek kapjátok be a rákomat röhögtök a csórón, nálunk ütni szokás ha valaki ilyen geci, szar csíra parasztok vagytok! tesókám ne haggyd magad!
Régebben ÚJ forgalomba helyezésnél lehetett így CSALNI.
Ami már RENDESEN forgalomba lett helyezve, abból már sosem lesz CSALT 25 kw-os.
Hali
Valaki tudna nekem segíteni nekem ZXR400 am 25kw -ra papírozására
vagy valami kiskapus megoldást arra hogy vezethessem ak-val a mocit?
az még nem gáz, de ha mondjuk 70-es lett az már igen.
Főleg mióta a Magyar Köztársaság elnevezés helyett, csak hetykén odadobva a Magyarország elnevezés hivatalos
Na ne már. Azért ez már abszurd lenne. Bár nálunk minden megtörténhet......
Azért ez elég faramuci helyzet. Nem vagyok gépész, nem tudom hogy mekkora lett így a henger (ha egyáltalán nőtt). De ha teszem azt kimérik hogy mondjuk 54 ccm, akkor az már ugye szívás.. mert egy kalap alá fognak venni a 80-as, meg 125-ös társakkal, pedig a motorka erősebb nem lett nyilván mint volt gyári új korában.

Vagy rosszul gondolom?
ha ezzel nőtt a hengerűrtartalmad lehetséges. Kérdezz rá egy NKH vizsgahelyen telefonon.
Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy Yamaha Dt50-es és ma megállítotak a rendőrök és nem hitték el hogy 50es dugó van benne (azt hitték 80as DT). Be is hivattak KPM vizsgálatra. Az lenne a kérdésem hogy az én hengerem már volt egyszer furva és most plusszos dugó van benne (40.260 átmérős, javító furás). Ezért is megbasznának?
De nem is arra való. Városban a csajok bírják, jó nagy fotel van rajta. A haverommal meg velem, nyélgázon 3 kilométer alatt nem gyorsult fel 100ra!

Előzni már pont nem lehet vele egy fővel sem. Azon a túrán volt egy GS500, az én 450-esem, meg a malaguti.. mi megelőztük a kamiont, majd drukkoltunk, hogy meg tudja előzni a haverom a robesszal is. KB 4szer állt vissza hosszas harc után a kamion mögé, mert az a 3-4 km/h sebességkülönbség nem volt elég a szembeforgalom miatt. Aztán megunta, és behúzódott a felezőre, ha jöttek szembe
Az ominózus senji kiruccanáson? Mi baja lett?
kettecskén, cuccokkal elég sovánka lehet
Találtam egyet. Igaz nem Aprilia, de legalább sárga.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/keeway/keeway_arn125_4t_rendszamos-5
026185
Amikor legutóbb (2010 november) néztem, akkor még a java 150-220 között volt, rendszámmal. Eljátszottam a gondolattal, hogy azt az ismerős robogót meg kéne venni.. de azóta letettem róla
Váltóst nem szeretnék. Mindenképpen robogóban gondolkodom. 250-est meg nem szeretnék, már átgondoltam párszor.
Aprilia atlantic 500...............zágrábig birta.
200e alatt vagy 3-at találtam.
Igazából menő lett asszem robizni mostanság és a piac felszívja ezeket.
Én szereznék valami normális váltóst.
GS-t,er5-öt stb.
Árban KB mint a robik.Ha az ibrahim 250-est kifogsz kimegy a világból.
Malaguti Madison 125 4t. Tavaly vagy tavaly előtt egész olcsón mentek, pedig nem olyan rossz kis gép az. 100 fölötti végsebesség 80 körüli kényelmes utazó. Ismeretségi körben van egy, egyszer elmentünk közösen túrázni, 300 kilométert mentünk, és parádésan helytállt szinte végsebességen végig.
Nagyon nem találok olyan motort ami 125, 4T, jó állapotú, korrekt árú és még tetszik is.
KB............de azok meg drágák.
és 10% a rendes, papíros 125-ös robesz legalábbis tavaly még úgy volt...