Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy hülyeség néz már utána! nyugdíjasoknak hogy ők is lehessenek köcsögautósok
Akkor majd fognak! A pénzt be kell szedni! de nem Neked írtam.
Vannak.................és van űrsikló,tevehát meg elefántnyereg is.............de mi köze a segédmotorkerékpárokhoz?
jah.... büntetnek is érte!
ugyanis bőven kiesik az smkp meghatározásából

"De vannak azok a mopedautók arra is csak M-es hajtási kell pedig 300 köbcentisek."
Ez így ahogy van hülyeség.
Mert miért is vagyok láma? Nem engem jelentettek fel
Az "M" kategória fogalma

Nemzeti kategória. Olyan két-, három- vagy négykerekű jármű amelyet, 50 cm3-t meg nem haladó lökettérfogatú belső égésű motor vagy legfeljebb 4 kW teljesítményű egyéb motor hajt, tervezési végsebessége a 45 km/óránál nem nagyobb és saját tömege legfeljebb 350 kg.
Olvass vissza 100-at! Ha már ekkora láma voltál!
De vannak azok a mopedautók arra is csak M-es hajtási kell pedig 300 köbcentisek.
nem
legfeljebb 50 ccm belsőégésű motorhajt, vagy max 4 kw teljesítményű egyéb motor hajt (elektromos, gőzgép...stb.)

Mindnek stimmelni kell.49ccm,4kw stb.
"(Blikk nyomán)"
JA bocs... engem még nem jelentettek fel sose.... a lényeg, hogy 4 kW-ot teljesítsen a motor nem? akkor lehet elrugaszkodni az 50 köbcentitől jól mondom?
kuruc.info/r/6/84004/
Vegyél sok - sok vazelint, mert sex lesz! De gondolom ezt te is tudtad eddig is!
Ne tanácsolj neki még egy bűncselekményt, ugyanis a bizonyíték megmásítása, eltüntetése....stb. az bü!
Amúgy valóban örüljön, hogy nem rakták trélerre és nem vitették el.... valószínű akkor látta volna utoljára a motort. Bár még mindig nem kizárt, hogy lefoglalás lesz belőle.
Ha féltérden megereszted a fúvúszenekart lehet olcsóbban megúsztad volna.
Esetleg könnyebb lenne két pedált és egy lánchajtást beleesztergálni..............nagyokos.................felírták a motorszámot is a feljelentésbe.
Hm.... gondolod nem írták fel a számait a motornak?
Túl egyszerű lenne ám ilyen okosnak lenni.
Sok és nagy büntetésre és még a motorod is bukhatod.
"gonoszabbik" rendőr?
Nem te követtél el évek óta egy rakás szabálytalanságot?
Nem vele van a baj, hogy észrevette, hanem veled, hogy volt mit.
Most kifizeted a "spórolást" egyben és még el is tiltanak stb. valamint nem kevés macera lesz ez. Megérte?
A legjobb az, ha szépen meghúzod magad, mert ebben az egészben te vagy hibás, hogy megtörtént.

Amúgy meg arc nélkül, személyiség nélkül nem illik elvárni valamit....
És hagytak elfutni? Hozathattak volna trélert és elszállíthatták volna. Hát apám én köszönetet mondtam volna valamilyen istenségnek, gyorsan vegyél valami 50es blokkot és esztergáld bele az RS-be.
Sziasztok!
Lenne egy nagy gondom hátha tudtok benne segiteni. Évek óta eddig minden gond nélkül használok egy aprilia rs 125-ös 50-esként. Nincsenek külföldi papirjai semmi, igy csak 50-esként lehet használni. Biztositás rendben, tegnapelőtt megálitottak motoros rendőrök. Gondolom részeleteznem sem kell hogy mi történt.: először hitetlenkedtek hogy ez nem 50-es, én adtam az ártatlant, majd valamiből kideritették hogy a motorja az 125-ös mert ezt a fajtát csak 125-be szerelték. Fejlentést írtak aztmondták hogy majd a "helyi" rendőrfőkapitányságról fognak levelet küldeni. Az gonoszabbik még emlegette hogy bevizsgálás...stb de annyira nem hangoztatta. Ilyen esettel találkozott már bárki is mostanában? Mire lehet számitani? Válaszokat előre is köszönöm
Azért mert elfér az ülésen és raktak rá lábtartót... attól a jármű többi része még nem lesz alkalmas a két személy, azaz a megváltozott körülményeket is kiszolgálni. Fék, futómű....stb.
Meg ugye eleve a segédmotoros-kerékpáron személyt szállítani tilos.
A két személy szállítását azért tartanám helyesnek, mert többször van rá példa -gondolom másnál is- hogy másodmagammal (asszonnyal vagy valamelyik gyerekkel) akarok itt helyben valahova elmenni, és nem kéne előcipelni az autót vagy a nagymotort azért a 4-5 km-ért. Az ellenőrzésnek így is ki vagyunk téve, aki sumákol az most is ráb@szik.
"Az viszont nonszensz, hogy rendes nagy "A"- jogsival sem szállíthatok utast a kismotoron, ha az gyárilag arra alkalmas."

Elég nehéz lenne kivitelezni a normális ellenőrzést, és az A kategóriával nem rendelkező, de utast szállítókat kiszűrni a forgalomból. Folyamatos vegzálásnak lenne kitéve a becsületes, és a szabálytalan is.

Am én már láttam yamaha aeroxot rendszámmal, utassal, láthatóan alacsony dinamikával közlekedni. Úgyhogy aki "kismotoron" akar utas szállítani, az ma is meg tudja oldani.

Mondjuk ha már van A kat, akkor érdemesebb legalább 125-ös gépet venni, ha utast is akarunk cipelni.
Ha volt A,vagy B kategóriája, akkor mehetett az unión belül bármerre, rendszám nélkül is. Csak a biztosítás zöld papírkáját kellett magánál tartania.

Motorrevün volt pár éve egy cikk, hogy egy srác valami 50-es enduróval elment a balti-tengert megnézni