Rúdrahúzásról jut eszembe..ma beszélgettem egy régi csaj ismerősömmel, és elmesélte, hogy tavaly úgy megdugták egy nagyon nagy brével, hogy egy évig nem bírt rá se nézni a faszra...mondom akkor nem dugtál egy évig? aztmondja: hülyevagy csak becsuktam a szemem
Az ilyen köcsög "embereket" én is csípem. Felhívnak hogy hiba van, menjek ki házhoz. Telefonban elmondom hogy 1.000,- Ft a kiszállás (ami kibaszott olcsó!), és mikor kiérek kitalálja hogy nem fizet. Most már rászoktam hogy jöjjön be szépen a szervizbe, adja le a kiszállásra a megrendelést, írja alá és fizesse ki előre. Ha nem, akkor lesz.......hat.....
A legtöbb embernek az a jó amit ingyen tesznek meg................bár van hogy az sem elég.
Van aki az ingyen fuvarért még elvárja hogy összerakd,bepakold az általad kivasalt ruhát,majd megetesd a kutyát és lenyírd a füvet.
Volt olyan akciónk mikor 800 pénz volt a fuvar,nem most..............nagyon régen.
Emberünk a 10.-en lakott.aszongya mé nem hozta fel.Az ingyen a Házhoz szállítást jelentette nem azt hogy fel is cipeljük.
De van olyan sunyi ember aki felcipeltette a 6.-ra egy ismerős boltban (nem nálunk pesten) emberrel és kijelentette hogy nem fizet.KB 3-4e lehetett.
Két srác kinézett az ablakon majd mikor látták hogy nincs ember már repült is a fotel.
hát abból a fuvardíjból megy pénz :
- az államnak ÁFA 25%, meg a melósok SZJA-ja.
- benzinköltség
- a főnök jussa
- munkáltatói költségek
- és aztán a melósok fizetése
A legviccesebb mikor megmagyarázza hogy be fog férni........................több ugyanolyan autót pakoltam meg mint ő látott valaha.................mondom nem fog beférni,de,nem,de utána mosolyogva el kell cipelnem azt a dögnehéz izét a kocsihoz...........persze tudom hogy nem fér be,kinyitja az autót mondván hogy nagy ez belül,...................tuszkolom neki lehorzsolja a tömítést,recseg a kárpit,és jéééééé az ajtón tényleg nem fér be...................erre mosolyogva tiszteletudóan mondom hogy presze mert a kocsi hátsó ajtaja hajlékony emberre van tervezve nem ormótlan tv-asztalra.
A tv asztal nem hajol le,nem teszi előre a lábát,nem forgatja úgy a seggét hogy beüljön.Az csak úgy van..............és dögnehéz.
De van olyan is akinek én mutatom meg hogy nyílik le a kocsija hátsó ülése....................6-7 évesen.
Speciel huginál nem ez a helyzet.Ő ezt a szakot akarta.Hogy majd diplomáciával foglalkozik meg satöbbi...............nem politikával.
Két nyelven beszél anyanyelvi szinten meg a tököm tudja mennyit tanult.
"Szakmát kell tanulni, nem "papírrakosgatónak" elmenni.
De ugye dolgozni a két kezével nem sokan akarnak..." Én szeretek dolgozni a két kezemmel. A gond ott van, hogy a szakmunkásokat kiröhögi a nép...
Persze.................nap mint nap látom hogy 5000 pénz el olcsóbb cuccért képesek kijárni egy tank benzint ami minimum 10e.
Ettől tényleg hülyébbek lettünk.
Van aki egy KB 3-400e-res bőrgarnitúrát képes felkötni zsuvás kötéllel egy B2200-ra úgy hogy a fotel már a tetőn van mondván drágállja a tehertaxi 8500-as árát 30 Km-re úgy hogy nem kell hozzá se nyúlni csak kinyitni a lakásajtót.
Meg addig tuszkolok egy TV állványt a bőrbelsős fókuszba míg reccsen a tetőkárpit ugyanebből kiindulva.Én nem fizetek helyi szállításért 4500-at egy tv-asztalé.
Hát ez az.... sokan tanulnak sokáig, akár 30! éves korukig.... mert azt hiszik, hogy diplomával és egy csomó papírral majd egész nap karosszékben ülve keresnek havonta 500 ezret....
Szakmát kell tanulni, nem "papírrakosgatónak" elmenni.
De ugye dolgozni a két kezével nem sokan akarnak...
Nem lett volna egyszerűbb felrepülni vele?
Van aki az ingyen fuvarért még elvárja hogy összerakd,bepakold az általad kivasalt ruhát,majd megetesd a kutyát és lenyírd a füvet.
Volt olyan akciónk mikor 800 pénz volt a fuvar,nem most..............nagyon régen.
Emberünk a 10.-en lakott.aszongya mé nem hozta fel.Az ingyen a Házhoz szállítást jelentette nem azt hogy fel is cipeljük.
De van olyan sunyi ember aki felcipeltette a 6.-ra egy ismerős boltban (nem nálunk pesten) emberrel és kijelentette hogy nem fizet.KB 3-4e lehetett.
Két srác kinézett az ablakon majd mikor látták hogy nincs ember már repült is a fotel.
- az államnak ÁFA 25%, meg a melósok SZJA-ja.
- benzinköltség
- a főnök jussa
- munkáltatói költségek
- és aztán a melósok fizetése
így legyen kedve az embernek vállalkozni!
A tv asztal nem hajol le,nem teszi előre a lábát,nem forgatja úgy a seggét hogy beüljön.Az csak úgy van..............és dögnehéz.
De van olyan is akinek én mutatom meg hogy nyílik le a kocsija hátsó ülése....................6-7 évesen.
Két nyelven beszél anyanyelvi szinten meg a tököm tudja mennyit tanult.
De ugye dolgozni a két kezével nem sokan akarnak..." Én szeretek dolgozni a két kezemmel. A gond ott van, hogy a szakmunkásokat kiröhögi a nép...
Ettől tényleg hülyébbek lettünk.
Van aki egy KB 3-400e-res bőrgarnitúrát képes felkötni zsuvás kötéllel egy B2200-ra úgy hogy a fotel már a tetőn van mondván drágállja a tehertaxi 8500-as árát 30 Km-re úgy hogy nem kell hozzá se nyúlni csak kinyitni a lakásajtót.
Meg addig tuszkolok egy TV állványt a bőrbelsős fókuszba míg reccsen a tetőkárpit ugyanebből kiindulva.Én nem fizetek helyi szállításért 4500-at egy tv-asztalé.
Szakmát kell tanulni, nem "papírrakosgatónak" elmenni.
De ugye dolgozni a két kezével nem sokan akarnak...