Hegyekben nem.KB 180 van kézben.De ha azt vesszük az egyetem után ami a közgáz külkapcsolatok szak szín jeles, nem egy ablaktalan iroda a westend mellet mindennap bankszámlákat rendezgetni az álommeló ennyi időn át.
Nekem sem leányálom a vásárlók kínjainak hallgatása mindennap.Úgy hogy tudom bukó mindennap és a saját pénzem kockáztatom minden döntéssel.
Úgy hogy épp a felszínen vagyok jelenleg.
És ez mindennap változik.
akkor ezek alapján azt gondolom hegyekben áll ott a zseton mindenfelé.
ugye?
vagy mégsem?
én azt vallom hogy kis pénz kis munka nagy nyugalom
én is robotolhatnék már hetek óta, de inkább vakarózom a hűvös szobában
pedig már 12 pénzre emelte volna a 8 pénzes napidíjat egyik ismerős.....
de a tököm se fog rázkódni traktorban egész nap
"igaz kap pénzt érte de semmi ideje nincs semmire" Rátapintottál a lényegre. Ezt csinálom én most. 8-17-ig meló. Nem kemény meló (számítógép szerviz), nem panaszkodom, csakhogy a megélhetéshez éppen elég. Ha azt akarom hogy költeni is tudjak valamennyit, akkor esténként még itthon is robogókat javítok. Ha úgy számolom akkor 8-17, 17-23-ig melózok. De akkor mikor élek?!....
apunak nincs kocsija (elvált szülők és anyámmal élek aki egyébként nem is vezethet, mert van valami a lábával), különben nekem nem kéne kocsi annyiból, mint egy retkes lelakott golf+papír megvan veszek egy kawa zzr-t...
Hidd el van....................picsának van kedve 9-20 ig ülni az irodában minden nap.Néha ünnepnap is.Hugom ezt csinálja................igaz kap pénzt érte de semmi ideje nincs semmire...................23 éves............és ezen parázik.Valami egyensúly kéne nem a pénzt összehozni de közben elrobog az élet.Ha már a budira sem tudok kimenni de tele a zsebem az már nem élet.
Bazz..................16 vagy...................apunak tuti van kocsija.
Szinte minden családnak van valami.
Sőt szinte minden fiatal srácnak ma itt az a vágya hogy összekapar egy kis pízt és vesz valami kocsit.
Annyira bagóért lehet már venni.8-10 éves gépek 3 kilóért már megvan egy kettes golf ami 1-2 bulis nyarat kibir forgalmiból egy 100e-ért megvan.
Miről beszélünk akkor.
De movbilteló nélkül nem láttam 5-6 éves gyereket már régóta.
Nem dolgoznék jobban, többet sem mint most. Eddig is lelkiismeretesen végeztem a munkámat. De több pénzből többet tudnék költeni a "luxusdolgokra". És lehet hogy nem panaszkodnék...
Hú csak nem mindenki tartozik oda, hogy emberek. Az egész nyarat végig négermunkáztam egy xar robogóért oszt még az állam is kötözködne, mer az luxus! Kapják már bet!
tételezzük fel holnaptól 2x annyi zsetont kapsz mint most, jobban dolgoznál? többet? lelkiismeretesebben?
talán 2 hétig...... magyarok vagyunk vazzeg........
És pont erre játszanak.................tudják mit árul a többi és elosszák.Közben látom a hétvégi bevásárlásoknál a tömött 20-30e-res kosarakat vonszolni embereket.Tartóstejjel rekesszám.
"Nagyon le vagyunk még maradva külföldhöz képest...." Fizetésileg mindenképp. Nagyon nem mindegy hogy mennyi pénzből mennyit kell kifizetni a "luxusdolgokra".
"Amit át is vettünk, az nem az, ami kint van.... azt átkonvertálják magyarra és itt a baj." Erről beszéltem.
Nekem is volt már ilyen, hogy mondta az asszony, gyerünk át a lidl-be a város másik felébe mert ott 20 ft-tal olcsóbb a cukor... Kellett vagy 2kg... Mondom nem vagy normális... Ja hogy én tankolok... Meg egy csomó időt elbaszunk 2 ft -ért. Tudod mikor kúrjad be a kosárba és go.
Nekem sem leányálom a vásárlók kínjainak hallgatása mindennap.Úgy hogy tudom bukó mindennap és a saját pénzem kockáztatom minden döntéssel.
Úgy hogy épp a felszínen vagyok jelenleg.
És ez mindennap változik.
Most még nem.
ugye?
vagy mégsem?
én azt vallom hogy kis pénz kis munka nagy nyugalom
én is robotolhatnék már hetek óta, de inkább vakarózom a hűvös szobában
pedig már 12 pénzre emelte volna a 8 pénzes napidíjat egyik ismerős.....
de a tököm se fog rázkódni traktorban egész nap
olyan nincs hogy elég pénz. ha 100k van akkor 200 kell ha 200van akkor 500 kellene........
Szinte minden családnak van valami.
Sőt szinte minden fiatal srácnak ma itt az a vágya hogy összekapar egy kis pízt és vesz valami kocsit.
Annyira bagóért lehet már venni.8-10 éves gépek 3 kilóért már megvan egy kettes golf ami 1-2 bulis nyarat kibir forgalmiból egy 100e-ért megvan.
Miről beszélünk akkor.
De movbilteló nélkül nem láttam 5-6 éves gyereket már régóta.
Te direkt nem érted vagy csak megjátszod?
Nem mondtál még példát a "hülyeségre" amit átvettünk....
talán 2 hétig...... magyarok vagyunk vazzeg........
"Amit át is vettünk, az nem az, ami kint van.... azt átkonvertálják magyarra és itt a baj." Erről beszéltem.