Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb ezen a véleményen vagyok
125ccm-ig legyen egy a1 kategória 16 évtől aztán jónapot
ezt a sm kategóriát meg eltörölni
és azonosítót minden járműre
Heh................pedig a legjobb..............nem az stb-t érdemli.
benne van az "stb." -ben
Ééééééés ott van az én drágaszágom az SR2.Nem kihagyni.Hamarosan hasít mint bolond szamuráj a női napozóban.
Eltaláltad.....
SEGÉD-motoros-kerékpár!
Tehát valójában kerékpár -ami ugye pedálos és tekerni is lehet- egy kisegítő -segéd- motorral.
Alapjában véve ez a Dongó volt, kb. mikor meghozták ezt a meghatározást.
Csak ugye az élelmesek a legszembetűnőbb dolgot az 50 ccm-et megtartották és máris MOTORKERÉKPÁROKAT kezdtek gyártani erre hagyatkozva..... mert másban ugye nem feleltek meg a meghatározásban olvasható kitételeknek.
Szóval a Babettáig (és a pedálos Riga, Komár...stb.) lehetne SEGÉDmotoros kerékpár és pont.
A többinek mind motorkerékpárnak kellene lennie, mert annak is lettek gyártva!
Így aztán nem is lenne vita. Kész.
Az ám,és van is egy db nekem is. Néha megyek vele egy két kört,de inkább az accony furikázik vele
dehogynem... jó kis birigli az... sőt, ilyen korú 50-esek között szerintem az egyik legjobb
most már te vagy a háziállatom

Problem?
én azért erre annyit mondanék, hogy aki a háziállat rovatba a testvérét írja be annak korbácsot adnék nem motort..........
igazán felemelhették volna akkor 50km/h-ra a sebességkorlátot
Semmi, ezt kivették.
mer most mi van helyette?
Ez a tervezési sebesség dolog, már ki lett szedve a kresz szabályaiból. De azért egy kis különdbség van egy 70-90 között tudó 50es, és egy komolyabb 125-ös között... De mindenki azt csinál amit akar, majd megbánja legfeljebb...
A közlekedésnek megfelelően közlekednék.
Poginak van igaza! Ha Ferrarid lenne, akkor 300-al közlekednél?
Én a köbcentire gondoltam. Ne akarjon már minden szaros kölök egyből 125-150-es motorra ülni. Soknak egy bringát sem adnék a kezébe...
Szerintem azt csak a Babetta tudja betartani.....azaz azzal nem igazán lehet sebesség túl lépésbe esni A többi....meg ugye többet megy...de ott már a pilótán múlik hogy be tartja-e szabályokat vagy sem
ki tartja be? mutass egy gépet aminek tervezési végsebessége 45km/h... innen buknak az 50esek...
125/50 milyen baromság. A 125 sosem lesz 50. Büntessenek csak mindenkit, aki nem tartja be a szabályokat.
hát nincs igazam? Vegye,vigye....és élvezze az életet
Guten tág faszikáim
Mit kell itt 50-es gyanánt 125-s motorokkal kínlódni? A mai világban olyan sok 50-s motor van ami megy rendesen és ha tényleg az hiányzik hogy a rend éber őrei baszogassanak akkor 40km/h helyett 80-90-el mentek el a trafi elött. Bár ha akarnak megfognak és jön is a bünti De ugyan ugy elkapnak ha 125-s talicska van a segged alatt,amin nincs rendszám és csak egy szaros 50-s adásvételivel tudod igazolni hogy van.De az akkor már okirat hamisítás,ami még több bünti
A legegyszerűbb dolog,venni egy jó 50-st ami valóban az is....és jól megy is
PL...az enyémet:http://www.kepesmotor.hu/honda...
törvény tisztelő állampolgárként sosem gyorsulna az ember 40km/h fölé így nem lehet tudni
ha veszel egy 50es gépet és pl 70es henger van rajta akkor még esetleg
mondjuk fel kellene tűnni hogy jobban megy...
Nem, és nem.