Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem győzöl meg, de elfogadom a véleményedet,mert veszekedni nem szeretnék. Hülyék mindig is voltak amióta világ a világ,de amíg Mo.-on 30ezerre büntetnek egy 62-ért és 50ezerre egy sárga lámpáért, és a motorokat forgalomba helyezni egy vagyon,addig én is azt mondom,hogy érthető, ha vki mondjuk egy 180-as Runnert smkp-ként használ
"És egy jobb Szimó is megy hatvannal, a fékje is elérheti a 150-es gép színvonalát, egyre megy"
Te fékeztél már simsonnal és egy 150-es géppel?
Óriási különbségek vannak a fékek között.

"rafkós rutin" -köszi, megnevettettél
Ha lehúzódsz, mert úgy ítéled meg, hogy biztonságosabb...... az jó ötlet, nem rafkós rutin
Nem voltam ott, de tudom. Maga az a tény, hogy egy öt személyes gépkocsiba hatan ülnek be, bizonyos szintig jellemzi a gépkocsivezető szabályokhoz való hozzáállását.

Na akkor indulás Kunmadarasra, mert anyu már sürget :)
További jó kommentelést és szórakozást mindenkinek a mai nap további részére!
A rafkós rutinod Persze, aki gyorshajt, az mindekit eltapos közben.. nem fékez, nem kerül ki, nem lassít.

Én is mindennap így megyek be, általában 2 buszon, amiból az egyik csuklós, és legalább 4 járókeretes nénin, és 3 thaliáson keresztül. Este utána vakargathatom a sisakról a karosszéria és húscafatokat.. kicsit már unom is
6-an egy ötszemélyes Buzukiban mondjuk? Húúú, ez sokkal nagyobb szabálytalanság, mint 125-ös robogóval járni.. AZONNALI NYILVÁNOS AKASZTÁST KÖVETELEK A KOCSI VEZETŐJÉNEK ÉS UTASAINAK!
Van jó pár ismerősöm akik 50-es " papírral" használják a motort, nem emberi ahogy motoroznak..én sem megyek ratyi módra...de ők...túlzás..nem kicsit..és tény, hogy ezt egy 50-es sőt még 80-as motorral sem tudnák megcsinálni
Jól látod.
Amikor bent volt a rendőrségi telephelyen a motorom..... kb. 30 motorból 27 smkp volt és az enyémmel együtt 3 mkp, de azok is nagyon régóta ott lehettek, mert talán a vezető.....
Asszem ez is alátámaszt valamit.

Balesetek okozói
Tegnap este ugyebár péntek volt, = diszkónap+idióták hétvégi szezonjának kezdete.
Egy pöcsfej legalább 120-szal előzött meg Bp belterületen, egy olyan úton, ami egyenes ugyan, de tele van nyomvályúkkal, és egyéb úthibákkal.
50 a megengedett, én mentem hatvannal (no rendszám :) ), de neki muszáj volt előznie - figyeltem a tükröt (paranoia), láttam hogy nagyon jön a gyökér, lehúzódtam, már el is süvített.

Ott és akkor lehettem volna Romettel, Simsonnal is akár, ha nincs a rafkós rutinom, lehet hogy elcsap és akkor már nem írogatnék ide - Zoli32 prolipajtásunk bizonyára nagy örömére - pedig a jelzett két jármű bizony igazi 50-es SMKP, ellentétben a 10 lóerős kis szörnyeteggel..

Balesetezni, meghalni bármivel lehet, ha nincs szerencséd, vagy nem vagy elég ügyes. És egy jobb Szimó is megy hatvannal, a fékje is elérheti a 150-es gép színvonalát, egyre megy... gondolom értitek, mire célozgatok?
Mondjuk mert messze több robogó rohangál mint nagymotor.
Azért nem kéne mindenkit általánosan leprolizni saját magadon kívül. Mi mindannyian tökéletesek vagyunk a saját szemszögünkből.
A megegyezés, mint a hogyan az a nevében is benne van, lehetséges a legtöbb kérdésben. Ez nem egy antagónisztikus ellentét, van megoldás, inkább a kompromisszumkészség hiányzik egyik-másik emberből. De az, hogy te folyamatosan egy jogszabályellenes dolog mellett teszed le a voksod, nem segíti a többi hozzászóló megértési hajlandóságát. Vannak okos és hasznos érveid, de alapból hibásan közelíted meg a témát a jelenleg érvényben lévő szabályok miatt. Vagyunk sokan akiknek ezek a szabályok nem mindenben felelnek meg, de e pillanatban ehhez kell igazodni, továbbá jobb és okosabb ötlet pillanatnyilag nincs terítéken amit meg lehetne tárgyalni.
Én is renccám nélkül szaladgálok..igaz csak 80-as a motorom...de tényleg felelőtlenség 125-ös, 150-es motorral úgy szaladgálni..elég ha megnézed a baleseti statisztikákat jóval nagyobb számban történik baleset a segédmotor kerékpárokkal (és annak bejegyzett motorokka) mint a nagy, rendszámos gépekkel..nem véletlen...
Megyek én is integetni..... bár nem tudni kinek, mert egy arctalan nick név csak....
Ott voltál?
Attól, hogy 6-an ülnek egy autóban még közlekedhet normálisan.
Jó utat!
Én elfelejtettem beírni? Felhívnám a figyelmed, hogy a cikket nem én írtam és nem is tudom ki volt a hibás, honnan tudhatnám.
Nem mindegy, hogy mivel közlekedik, mert egy valódi smkp-val biztosan nem tud úgy menni, mint ezzel.....

"Aki tud motorozni..." hm.... ez is azt igazolja, hogy össze-vissza beszélsz.
Közúton nem a motorozási tudás a mérvadó.

Én indultam el a lámpánál és elütöttek.... ha Rossi lett volna a helyemben őt is elütik.

A rendszám nélkül közlekedő kétkerekűek meg igenis nagyon nagy százalékban hozzásegítik magukat a balesethez a közlekedési stílusukkal.
Te sem gondolod komolyan,hogy egy ekkora motort vki 50-esként használ. Nem is látom pontosan mi lehet ez,talán xjr?
Elfelejtetted beírni, hogy ki volt a hibás a balesetben!

Mert ha nem a motoros volt a hunyó, akkor tökmindegy, hogy egy Babettával vagy egy Leonardóval közlekedett szerencsétlen...

A hangulatkeltés pedig felesleges, nem a jármű teljesítményétől függ a balesetveszély, hanem a vezetőjétől.

Szőke nő, kalapos skodás-suzukis vén fax egyaránt ön és közveszélyes egy Trabantban, Buzukiban, meg bálnamerciben is.
Aki tud motorozni, az Babettával éppen olyan biztonságosan jár, mint egy Intruderrel.
Szerencsétlen véletlenek persze mindig vannak, de kár a negatív szenzációkat keresni, inkább a hibák felszámolására törekedjünk!
Ennél a balesetnél a motoros teljesen vétlen volt. A gépkocsivezető (hatan ültek az autóban!) volt a hibás.
Mihez kezdene?
Büntetne, mint állat...... és jogosan!
Mert a sok "mindentmegváltó" okos önszántukból adja a jogalapot rá!
akkor alá lenne írva
ez valós kép, 99%-ban
Hát ezért nem jutunk egyről a kettőre, ezért tart itt ez a qrvaország, ahol.. Nem jutunk zöldágra nem hogy motorok terén, de semmi másban sem, mert a prolik, a bunkók, és a lesz.rom-tablettát napi szinten fogyasztók társadalma lettünk.

Azért kíváncsi lennék, ha több tízezren járkálnának 125-ös SMKP-kkal, mihez kezdene a sündőrség, meg a vicckategóriás bíróságok ennyi emberrel..

De hát igen, egyszerűbb rinyálni, a tanácsot kérő kiskölyköt leoltogatni, no meg helyesírási hibákkal teleszórt marhaságok és gyávaság közepette bunkó módon írogatni. Nos, ehhez van ész idehaza, lehet hogy tényleg elhúzok valamikor Digóba', de vissza aligha jövök..

Csak az a gáz, ha mindenki lelép innét, ki fogja ezt a sok bunkó prolit irányítani? Mert ezek magukra hagyva, menten éhenhalnak, vagy egymást eszik meg, wheheheheee...
Az ilyen képek 99%-a csak illusztráció
Ilyenre kell biztatni a fiatalokat?
Sajnálom a motorost, de ugye egyből látható, hogy ez nem smkp!
... ha meg egy ilyen 125/50-es motorral közlekedő srác legyalulja a kocsid/motorod oldalát, akkor majd máshogy látod a dolgokat