Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy lehet vennék egy Yamaha dt 125 de nincsenek okmányai, és az lenne a kérdésem ha van valakinek ilyen motorja hogy mi a tapasztalat a rendőrök ránézésre rájönnek hogy 125 vagy csak ha blokk számot vizsgálnak akkor? Sztem nem sokkal nagyobbak ezek az enduró 125 motorok mint pl a 50ccm vagy 80ccm dt. Válaszokat előre köszönöm.
van ez 15 is... de az agya kb mint egy fejbe lőtt szőkének
amúgy nem is az a fő probléma hogy segghülye meg arcos, hanem az hogy ezeknek kellene majd minket eltartani öreg napjainkban
ezeknek............
Most már én is ezt mondom, hogy te hülye vagy.....
Én "arcoskodni"?
Mivel is?
Mivel a felmerült "problémából" kikövetkeztethető...hogy kb. 14 éves lehetsz... szerinte hordod egy kicsit magasan az arcod. De ugye így elbújva egy nick név mögé nagyon kemény és menő vagy... amúgy meg egy NAGY nulla.
Te mondod nekem, hogy "degeciszépegy ember lehets" ?
Szánalmas vagy, nagyon..... és még írni sem tudsz....pedig magyar vagy..... vagy nem?
hm...... te bírálsz másokat?
Idejössz, arctalanul...kérdezni.... "életbevágóan" fontos dolgot (szerinted )
Aztán fel vagy háborodva, hogy nem válaszolnak neked azonnal... neked? Egy nick névnek.....
Pörögsz.... ... nagyon ne, mert kisodródsz!
Hány éves is vagy, hogy "nincs időd semmire"....de még rendesen írni sem? Nem szarakodsz írásjelekkel? Ehh.... ha már arctalan vagy, akkor az írásodból ítélnek meg...de te est sem tudod amint látom.
Gondolkodj már el kicsit.
nem , csak mivel most járok itt elősször és eléggé sok dolgom van pörgősen irok nemfogok itt irásjeli hülyeségekkel szarakodni elolvasi eltudod ha a magyar szavakat nemtod az a te bajod mások eltudták . amit szerettem volna megtudni megis tudtam habár 1-2 bunkó emberrel találkoztam nemérdekel elértem a célom ;)
1. Nem tudsz írni.
2. Nem tudsz olvasni.
3. Nem tudod értelmezni azt, amit nem tudsz elolvasni.
4. Mivel nem tudod értelmezni, amit nem tudsz elolvasni, ezért nem is hallgatsz a tapasztaltabb emberekre.
5. Mindent megteszel? Ide bemásolod naponta többször.
Lenne egy olyan kérdésem hogy lehet vennék egy Yamaha dt 125 de nincsenek okmányai, és az lenne a kérdésem ha van valakinek ilyen motorja hogy mi a tapasztalat a rendőrök ránézésre rájönnek hogy 125 vagy csak ha blokk számot vizsgálnak akkor? Sztem nem sokkal nagyobbak ezek az enduró 125 motorok mint pl a 50ccm vagy 80ccm dt. Válaszokat előre köszönöm.
amúgy nem is az a fő probléma hogy segghülye meg arcos, hanem az hogy ezeknek kellene majd minket eltartani öreg napjainkban
ezeknek............
Én "arcoskodni"?
Mivel is?
Mivel a felmerült "problémából" kikövetkeztethető...hogy kb. 14 éves lehetsz... szerinte hordod egy kicsit magasan az arcod. De ugye így elbújva egy nick név mögé nagyon kemény és menő vagy... amúgy meg egy NAGY nulla.
Te mondod nekem, hogy "degeciszépegy ember lehets" ?
Szánalmas vagy, nagyon..... és még írni sem tudsz....pedig magyar vagy..... vagy nem?
Idejössz, arctalanul...kérdezni.... "életbevágóan" fontos dolgot (szerinted )
Aztán fel vagy háborodva, hogy nem válaszolnak neked azonnal... neked? Egy nick névnek.....
Pörögsz.... ... nagyon ne, mert kisodródsz!
Hány éves is vagy, hogy "nincs időd semmire"....de még rendesen írni sem? Nem szarakodsz írásjelekkel? Ehh.... ha már arctalan vagy, akkor az írásodból ítélnek meg...de te est sem tudod amint látom.
Gondolkodj már el kicsit.
2. Nem tudsz olvasni.
3. Nem tudod értelmezni azt, amit nem tudsz elolvasni.
4. Mivel nem tudod értelmezni, amit nem tudsz elolvasni, ezért nem is hallgatsz a tapasztaltabb emberekre.
5. Mindent megteszel? Ide bemásolod naponta többször.
Tehát?
Az 50-es dolog meg törvénybe ütközik.