lehet . de éppen azért irtam ide az elején hogy megtudjam ezeket a dolgokat aztán irtam hogy akkor 50 es ként fogom használni erre meg elkezdtél piszkálódni mint valami gyökér 10 éves ... elhiszem hogy sokba van de a motor nekem fontosabb mint egy szaros kocsi. szinte undorodok az autó vezetésétől nemhogy még olyat vegyek ink költenék többet egy motorra mint hogy egy autot vegyek már ha az anyagi helyzetem meg engedné -.-" ...
Ember..............gondolkodj.
Van egy 120-150e-res mitod.
Kimész digóba az ACI papírért.Ez a móka ha vonatozol akkor kerül cirka 50e-be.
Lesz egy KB 50-60-ezres itthoni forgalombahelyezésed.
Ez 100-120e minimum így a mito alaphangon 240e mivel gyakorlatilag a fél ország javítás nélkül végigment,csetlett,botlott vele és tanult meg vele motorozni így rövid idn belül rálcsolsz még egy 50e-ret így lesz egy 300-e-res géped amit jó ha 2 kilóért eladhatsz.
350-ezerért meg patent suzuki swiftet lehet kapni.
lehet hogy ti már nagyra vagytok az ilyen GSXR-ekkel meg mindenféle miliós vagy fél miliós motorokkal de én most fogom elkezdeni a motorozást és egy mito nekem annyit jelent mint nektek egy olyan GSXR
Papír nélkül nem tudod...akármennyi pénzért sem.
Max ha veszel egy papíros vázat.
Ha olasz volt és tudod a kinti rendszámát, elvileg olaszban az ACI irodából tudsz kérni egy olyan papírt, amivel tudod honosítani. ( kb 35-40 Eur )
De, ez már vagy ezerszer elhangzott itt.
A papírok nélkül azt jelenti hogy NINCS PAPÍRJA.Ergo nem lehet forgalomba helyezni.Ennyi.
A módja az hogy veszel olyan gépet aminek VANNAK PAPÍRJAI.
Eredeti forgalmi,kivonásról papír,kétnyelvű adásvételi külföldrő.
hülye? miért lennék talán mert kaptam egy értelmetlen semmire való választ és életbevágóan fontos dolog nekem ezért mindent megteszek azért hogy megtudjam mi a módja ennek . ? hát ha ez neked hülyeség tese lehetsz egy 100 as léény ....
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem(nagyon fontos lenne az elkövetkezendő 1 hétben megtudnom a választ ugyanis jövhét pénteken mennék egy motorért.) hogy vennék egy 125 CCM es cagiva Mito-t papirok nélkül . namost ezt én a késöbbiekben letudom papiroztatni ? (elvielg sok pénzért megcsinálják) de nemtudom pontosan hogy mennyiért milyen módon mik kellenek hozzzá ? mert akkor le szeretném majd egy év mulva papiroztatni/ majd rendszámoztatni jólenne ha valaki tudja segíteni ebben . Előre is Köszönöm! || Gábor
Nem értem mi köze van a fordulatszámnak a köbcentihez....
A segédmotor legfeljebb 50 ccm belső égésű motor...stb.
Nem esik szó fordulatszámról, tehát mindenképp vonzza magával a bajt egy 50 ccm-nél nagyobb motor smkp-ként használva.
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem(nagyon fontos lenne az elkövetkezendő 1 hétben megtudnom a választ ugyanis jövhét pénteken mennék egy motorért.) hogy vennék egy 125 CCM es cagiva Mito-t papirok nélkül . namost ezt én a késöbbiekben letudom papiroztatni ? (elvielg sok pénzért megcsinálják) de nemtudom pontosan hogy mennyiért milyen módon mik kellenek hozzzá ? mert akkor le szeretném majd egy év mulva papiroztatni/ majd rendszámoztatni jólenne ha valaki tudja segíteni ebben . Előre is Köszönöm! || Gábor
Van egy 120-150e-res mitod.
Kimész digóba az ACI papírért.Ez a móka ha vonatozol akkor kerül cirka 50e-be.
Lesz egy KB 50-60-ezres itthoni forgalombahelyezésed.
Ez 100-120e minimum így a mito alaphangon 240e mivel gyakorlatilag a fél ország javítás nélkül végigment,csetlett,botlott vele és tanult meg vele motorozni így rövid idn belül rálcsolsz még egy 50e-ret így lesz egy 300-e-res géped amit jó ha 2 kilóért eladhatsz.
350-ezerért meg patent suzuki swiftet lehet kapni.
megfontolom megvegyem e 50 es ként tudom legfeljebb használni -.-
Egy szakadt mitoért küzdenél.
Ami kevesebbet ér mint a papírozási macera.
Max ha veszel egy papíros vázat.
Ha olasz volt és tudod a kinti rendszámát, elvileg olaszban az ACI irodából tudsz kérni egy olyan papírt, amivel tudod honosítani. ( kb 35-40 Eur )
De, ez már vagy ezerszer elhangzott itt.
Azt sem tudod mit jelentenek ezek a szavak, amiket használsz...... ha erre a dologra rámondod....
A módja az hogy veszel olyan gépet aminek VANNAK PAPÍRJAI.
Eredeti forgalmi,kivonásról papír,kétnyelvű adásvételi külföldrő.
Ha megvannak a papírjai, akkor pedig használd úgy ahogy kell.
A segédmotor legfeljebb 50 ccm belső égésű motor...stb.
Nem esik szó fordulatszámról, tehát mindenképp vonzza magával a bajt egy 50 ccm-nél nagyobb motor smkp-ként használva.
Jön a rendőr és lecsavarod 50 ccm-re.