Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leszabályzó elektronikát honnan lehet szerezni 100/50 robogóhoz. (dom16)
Te tudod.

Marha sokba kerül egy motor fenntartása: 4380 ft műszaki 2 évente. 3850 ft biztosítás / 1 év, 4000 ft telj adó. Egy tízesből megvan évente a burgman 400. A jogsi igaz, hogy drága, de örök életre szól, jobb esetben. Aki igazán motoros előbb utóbb szüksége lesz jogsira. Vagy a saját kára, vagy más kára miatt, esetleg belátja, hogy nem megy.

Én is vettem 125/50-et már hazafele elcsaptam vele egy csávót... aki részegen kivilágítatlanul állt az út közepén biciklivel keresztben vak sötétben.. jöttek mások hívjunk rendőrt? ne....

Hülyeségre meg tényleg ne buzdíts senkit.
2m magas vagyok volt 50esem is de kicsinek és kényelmetlennek találtam igy lett a 125 de mivel nem tudtam lepapirozni mindent elkövettem hogy lassab és segédmotorosab legyen igy használom 2006 óta!
évente 2x 3x biztos megálítanak! Leszabájoz és a végsebességed nem lesz több mint amire álítod bevallom 70-100 ig szoktam városba 70 és kivül hoszabb turákon 100km/h Nem azért irtam a dolgot hogy bárkiis kövesse a példámat ez tapasztalat osztani énis tudok bárkit! Amugymeg ha lesz egy papirozható vázam akkor lehet leis papitozom és patika álapotban megtartom!
leszabályzást gátló..... Szóval gátolja, hogy leszabályozd?
Ezek nem teszik segédmotorrá!
Ezek mind mind hamisítások! Valószínű nincs kedve annak a sok rendőrnek aki megállít ( hányszor is?) szarakodni veled..... de tudna, hidd el.

Ha nevedben a szám a korodat mutatja, akkor meg is értem miért gondolkodsz így.
De ne akarj másokat rábeszélni a szabálytalanságra, hülyeségre!
Az, hogy neked a rendőr mit mondott.... rohadtul nem számít!
Mondani bárki mondhat bármit! Írja le papírra, hivatalosan...... azt úgyse teszi.... egy részt joga sincs, másrészt ilyet nem állíthat.
Ha azza próbálsz meg takarózni egy másik rendőrnél, hogy egy rendőr ezt és ezt mondta.... nevetség tárgya leszel és ugyanúgy megzsanettoznak.
Nemakarok nagyképüsködni nem a stílusom de rengeteg rendört ismerek errefele és mikor megvásároltam elöre kérdeztem :
Mivan ha van egy motorom külföldröl és nincs származásija 125 ös poweres 180 as sebességgeel!
Válasz:
Papirozd le 50esként és kész ha nem szabájtalankodsz és nem hajtasz akkor semmi gond!

Motorosboltunkba sok idösebb ember jár be 100 és 125 ös motorokkal papirok nélkül és nem cseszegetik öket !

A legfontosabb Ne hajts! mondhat bárki bármit és igaza is van nem illik igy motorozni én megszivtam mert nem tudtam lepapirozni viszont van még autóm és 2 motorom ami levan tehát mindegy ki mit mond szerintem mindegy hogy 50est veszel vagy 125öst ha a száguldozol biztos megfognak ha nem akkor minimális az eséjje! Ha valaki nem birja ki hogy nem 120szal közlekedik neis vegyen 125öst vegyen 50est és biztos hogy nem tud majd gyorsan menni vagy rakjon le 90 párezerért egy jogsit vegyen egy nagymotort fizesse a bizti és egyéb költségeket és kész! Én csak azt tapasztaltam hogy ha szabájosan közlekedsz és kibirod hogy nem téped a gázt akkor lehet egy szép motorod ami nem csirke kinézetü !
Nekem elmenne, mert az gyárilag 50-es blokk még motorszám szerint is.
Durranj véletlen belém és nem lesz szerencséd... Minek szabályzod le? Akkor már miért nem veszel tényleg 50-est? Minek rizikózól? ja és semmi nem tesz segédmotorrá, csak szerinted.
Üdv Mindenkinek! Lenne egy kérdésem 70/50ccm be bele tudnak kötni a rend éber őrei?
Sziasztok nekem van 1 125ös tzr-em 4dl! 2006 óta 50esként használt 3 dolog van ami segédmotorrá tesz!

1: leszabájzást gátló így bekapcsolva 70km/h a max vég!

2: guma lecserélve keskenyebre!

3: fojtott kipu

Sokszor álítanak meg de mindent renben találva továbbenged hengerbe belegravírozva az 50 és a származási papirokon is 50 van!
Sziasztok! egy ismerősöm motorját az éjjel ELLOPTÁK! A motor egy yamaha tdr 125-ös motor volt. Az felidom élénk piros volt, az oldalidomok kicsit gyengébb pirosak és a faridom a napokban lett javítva! Tehát a képeken a faridomból hiányzik egy kis darab, de a napokban FEKETE foltozással be lett javítva! GYŐR, Nádorvárosból lopták el éjszaka.
BÁRKI TUD VAlAMIT A MOTORRÓL, AZ KÉREM ITT JELEZZE: 06-70/58-97-482
forgalmis vázzal
Röviden sehogy.
olvass vissza kicsit ebben a topikban..... 2 hetente le van írva
Helló mindenkinek!
Nem tudom, hogy jó topikba írok-e, mert olyan kérdésem lenne, hogy mi módon tudnám lerendszámoztatni az 50-esként használt 125-ös motoromat? Sokat gondolkoztam ezen, és kár lenne ezért, a teljesen gyári Dakar festésű Elefantért. Adásvételim van hozzá, meg smk-s biztosítás. Elég sürgős lenne... Még az ˝AF˝-es alvázszám sem érdekel, csak legyen rajta rendszám. :)
Sztem a legegyszerűbb ha úgy hirdeted meg, hogy papírok nélkül, alkatrésznek adnád el, teljesen épp és sérülésmentes, működőképes motorodat És ezt bele is írod az adásvételibe, aztán, hogy a köv tulaj mit kezd vele meg hogy az már az ő dolga
Atmosz jól látja a dolgot. Azzal próbálnám levédeni magam, hogy alkatrészként adom el, esetleg olyat beleírni hogy közúti forgalomban nem használt, vagy hogy pályamotornak. Csak ha eladok egy 125 ös motort nem tudom hogy kötelező-e beleírni a rendszámot vagy forgalmi engedély számát az adás-vételibe, mert ugye az nekem nincs.
.
Akkor is kocsog vagy...
úgy tűnik
jaaa..most meg keresem de nem találom a Gálerit... letürűtik?
hááá .