Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De tényleg nem tudom heee? a zsákos dolog?
Csak lenyomom a kart és már be is vagyok rúgva Tudsz te ilyet? Vagy te csak megnyomsz egy gombot nem?
Lenyomod a berúgókart és kész is vagy?
Te tudsz valamit....
Helyes
Milyen kötekedést..hun?
Haggyámá' az alkohollal..má' unom
Azt sem mondta, hogy alkatrészként adná el
Nem azt mondta, hogy szétkapja , csak azt írja bele, hogy később nehogy bajba legyen miatta, ezzel védené le magát, hogy alkatrészként adta el Látom olvastad a tegnapi kötekedésemet látom vetted a lapot
Enélkül nem tudsz berúgni?
Alkohol.... azt igyál!
Hát ha már úgyis szétbontja..nekem meg bont kapóra jön..
hülyehiéna
Ha szétbontod én vevő lennék a berugóra
Ha tutira akarsz menni, akkor elbontod és darabokban adod el. Ha nem akarsz vele pöcsölni, akkor Pitbiker megoldását ajánlom.
Szerintem mindenképp a valós köbcentit írd az adásvételibe. Aztán ha ő úgy akarja használni 50-ként akkor ő majd ír egy ismerősével egy adásvételit amin 50-es van.
Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Van egy rendszám nélküli 125-ös motorom (csak adás-vételi van). A fórumot olvasván úgy döntöttem nem járok tovább vele, nem éri meg ez a hercehurca, így inkább eladom. A kérdésem az hogy mit írjak az adás-vételibe, hogy ne kelljen később rendőrségre vagy bíróságra járnom, ha a vevő a mocival "bűncselekménybe" keveredik. Arra gondoltam hogy a valós köbcentit mindenképp beleírom, esetleg még azt hogy alkatrésznek adtam el. Várom tanácsotokat, hogy mit írjak és mit ne írjak az adás-vételibe.
Köszönöm előre is!
Ez is egy vélemény.
De. Nem linkelek konkurenciát, ez így ahogy van csak másold ki, googleba be ahogy van, felülről kb a 4. hsz, jó hosszú lesz:

TTné 2010-07-20 09:05:30
Jó pár ember nevében is, köszi, hogy vetted a fáradtságot és megnézted kicsit jobban a dolgokat!
A motorkerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek. Igaz, én nem fórumban néztem utána, hanem a KRESZ idevágó részében (1. számú függelék III. A közúti forgalommal kapcsolatos fogalmak. a.) pont utáni értelmező rész.)

Vezető: az a személy, aki az úton járművet vezet vagy állatot hajt (vezet). A segédmotoros kerékpárt és a kerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek....

Értelmező rész: A rendeletnek, a vezetőre vonatkozó részét kiterjesztően kell értelmezni. Nem csak a kerékpárt vagy segédmotoros kerékpárt toló személyt nem kell vezetőnek tekinteni, hanem a motorkerékpárt vagy esetleg a gépkocsi toló személyt sem.

Forrás:
-KRESZ A közúti közlekedés szabályai és értelmezésük
-Dr. Fülöp Ágnes, Dr. Major Róbert: A KRESZ értelmezése a joggyakorlatban (57.oldal 5.4.4. Egyes járműveket toló személyek)
Józan ésszel: Ha nagymotort tolsz, legyen nálad bukósisak! Hogy amikor esetleg felülsz rá legyen mit felvenned! Azt a kretén "törvényhozót" aki ezt ilyen állat módra írta felakasztani! De legalább 38 fokos hőségben egy 400 kilós motort tolatni vele pár kilométeren keresztül becsatolt sisakban! Garantálom , hogy más véleményen lenne!
Ne haragudj a balfasz kérdéseimért, csak nem szeretnék pórul járni, ha esetleg... De rendőrtől ezt hallom, mástól meg azt...
Cöcöcöcöcö!
a baszáshoz meg gumit ha nem akarjátok hogy olyan hülye kölkötök legyen mint Ti..
és még egy dolog, ahhoz amit pohi írt: ha tolod utcán, rendszám nélkül, csak advéttel akkor bizony lefoglalhatják amíg tisztázzák a tulajdonjogát.
Sziasztok! Olyan már velem is történt, hogy a szervízből hazafelé tolva, vagy 2-3 rendőrautó is elment mellettem. De az igaz, hogy ez a jobbik eset, és ezért kérdeztem, hogyha már odajönnének mégis mit kérnek el az embertől. (Tegyük fel egy Suzuki Rm 125-öt tol ki pályára, semmilyen papírral, se jogsival, csak adás-vételivel.) Mert én ugyan ezt a kérdést feltettem egy (ha jól tudom) Motoros rendőrnek, és bemásolom a választ:

Szia!

A motorkerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek. Bukósisak ezért is nem kell. Ha acrosspálya zárt akkor ott használhatsz akár mekkora motort. Adás-vételi kell hozzá amin bizonyítod, hogy megvetted. Arra vigyázz nehogy lopottat vegyél. Érdemes megvételkor a helyi kapitányságon ezt leellenőriztetni.

Ha van még kérdésed írj nyugodtan.

Üdv: Pohánka Tamás

Akkor kérdeztem a crossmotort, hogy 0 papírral mire számíthatok:

Szia!

Nyugodtan vállad be, a KRESZ nem vonatkozik a zárt pályára. Azt viszont tudd ki, hogy a pálya használatához mi kell pontosan. Általában kérik a vezetői engedélyt nagyobb pályákon.

Üdv: Pohánka Tamás
Nem élcelődésből írtam, hanem tényleg érdekel hogy egyáltalán állítottak meg valakit, miközben tolta a motorját? Az autót most ne keverjük ide. Most az is lényegtelen hogy segédmotor vagy rendszámos motor. Az meg nem baj ha beszélgetünk róla, mert így több tapasztalatot, információt lehet összeszedni.