Így is van Mennek ezek a "kis szarok" rendesen és valjuk be....40km/h az amit szabadna ,de ki tudja azt megállni?
Kezdő tizen éveseknek nagyon jók...és tapasztalat szerzés...rutin szerzésre tökéletesek
Bár....én már vén fasz vagyok....de bevallom 50-s gépem még egy ilyen mint ez az nsr....még nem volt
Aprilia rs 50 honda ns-1 tzr 50 derbi gpr 50.......rengeteg féle van!De ez sem garancia arra,hogy nem basztat a szerv!Ezek is el piritanak 100-ig és nehéz megállni,hogy ne gyalázza az ember!
Jogsi van ÉS A ROBOGÓ KIZÁRVA! Akkor inkább marad a 60-as Simson amit egy nagyon jó motornak tartok de kéne váltani pl: Aprilia af 1 50? Mi a vélemény?
Háááát rizikós igazatok van srácok köszi a választ inkább hagyom ezt a 25-ös dolgot elég lenne nekem egy 80-as is de gyorsasági esetleg valami ilyen mocit tudtok?
1. Okirathamisítás, mert a motorra kell biztosítást kötni ötvenesként, közben ugye 125..
2. Nincs rá jogsid.
3. Ha átütöd a számot a hengeren, akkor szintúgy hamisítást követsz el
4. Ha balesetet okozol és jogkövető a rendőr, akkor rádhúzzák még az útburkolati jel újrafestését is.
Mindezek mellett ott a szerencsefaktor, de én nem ülnék motorra zabszemmel a seggemben.
Légy becsületes, ha nincs engedélyed valaminek a vezetésére akkor ne tedd. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne kivárni azt az 1 évet, amikorra mehetnél A1-re, gondolom még a rutinod sincs meg, hogy ráülj egy 25-ös gépre, mert ez hiába még "kis" motor, attól észnél kell lenni.Ha valamelyik számot módositod az okirathamisitás, nem szabad. Erről a hordozható padról hallottam már énis, de nem hiszem el, hogy lenne ilyen. De ha van akkor megállithatnának már, egy ingyenes teljesitmény mérésnél nincs is jobb dolog!
Hali,tervben van hogy vennék egy 125-ös gyorsasági motort 50-es papirokal biztosításal stb... kérdés az lenne hogy ha megállít a rend őre akkor mi lesz hallotam olyat is hogy alváz szám alapján levágják hogy hány köbcentis,ez igaz? És mit kéne tenni ahoz hogy ne tudjon belém kötni gondolok itt arra hogy a számokat el kéne tüntetni a hengerről ha van benne egyáltalán és bele kéne ütni hogy cm50 még kéne valamit tenni?Aztán olvastam itt ezt a hordozható futópadot ;) amin szintén levágják hogy nagyobb a teljesitménye, lehet esetleg csinálni valami olyasmit hogy fordulatszám limiter és ha azt bekapcsolom akkor húzhatja a gázt nem fog jobban pörögni vagy esetleg valami ilyen megoldást?
áá...a faszba....az ÖCSI01-et nem érem el....neki van olyan mint nekem.....aazt mondta annó hogy régóta áll...és eladja.De még atelót sem veszi fel...
Már nagyon kezd bennem össze állni a kép......mekkora csekk jön ki ha azzal megfognak.......Márpedig arra kurva nagy az esélyem
Emlékezetem szerint a verhovinámat be kellett vinnem, hogy hová arra nem emlékszem és ott ütötték be a cm50 jelölést. "A jog nem ismerete nem mentesít. Főleg akkor lesz baj, ha egy 125/50-el okozol balesetet." Ezt ne nekem írd, hanem a sok érdeklődőnek.
létezik a hordzható mérőpad motorokhoz, az NKH-nak jelenleg 2 db van.
A Simson anno, ha éltél volna akkor tudnád, rendszámos volt, pont azért, mert 50-nél többet ment. Volt fojtott verzió, az kapta meg az 50-es beütést. Csak elkopott a rendszám.....
A jog nem ismerete nem mentesít. Főleg akkor lesz baj, ha egy 125/50-el okozol balesetet. De ezt már ezerszer leírtuk. Az 50-es ami 45 felett megy ilyen szempontból nem gáz.
Kezdő tizen éveseknek nagyon jók...és tapasztalat szerzés...rutin szerzésre tökéletesek
Bár....én már vén fasz vagyok....de bevallom 50-s gépem még egy ilyen mint ez az nsr....még nem volt
2. Nincs rá jogsid.
3. Ha átütöd a számot a hengeren, akkor szintúgy hamisítást követsz el
4. Ha balesetet okozol és jogkövető a rendőr, akkor rádhúzzák még az útburkolati jel újrafestését is.
Mindezek mellett ott a szerencsefaktor, de én nem ülnék motorra zabszemmel a seggemben.
Már nagyon kezd bennem össze állni a kép......mekkora csekk jön ki ha azzal megfognak.......Márpedig arra kurva nagy az esélyem
A Simson anno, ha éltél volna akkor tudnád, rendszámos volt, pont azért, mert 50-nél többet ment. Volt fojtott verzió, az kapta meg az 50-es beütést. Csak elkopott a rendszám.....
A jog nem ismerete nem mentesít. Főleg akkor lesz baj, ha egy 125/50-el okozol balesetet. De ezt már ezerszer leírtuk. Az 50-es ami 45 felett megy ilyen szempontból nem gáz.
De ez benne van a pakliba