Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9433-as hozzászólás...
Kb mikor.Mert elolvasnám.ha dátumot tudnál irni nem kérnélek,hogy ismételd meg.Elöre is köszi!
Én végigcsináltam, le is írtam ebben a topikban. Nem egyszerű... :D
Ha már csak alvázszámod van akkor egy tömör válasz is van.
Megszííítad.
Motor behozatal külföldről topik
télleg bocs hogy nem is igazán ide tartozik de valahogy mégis kiváncsi vagyok hogy milyen okmányok kellenek ahhoz h 125ösömet rendszámoztassam?csak azt mondom kell egy rendszám leadom az alvázszámot ennyi vagy mégis hogy müködik ez vki vezesse le lécci!kösz
Ez tömör és velös válasz.Semmit sem lehet ezekért a motorokért tenni,ezt azért sajnálom.Jó lett volna föleg az áruk miatt!
nem
Kérdésm lenne:
Ha veszek egy 125-ös gépet 50-es papirokkal van rá esély,hogy rendesen lepapiroztassam.Vagy ezek örökre kivannak tiltva?Lehet csak egy adás-vételivel be menni az ocsmányirodába és elintézni a forgalomba helyezést+intézni rendszámot+müszakira vinni?
Igaz bocsi :D
Menj át az apriliásokhoz!Nem azért de kicsit elkanyarodott ez a topik az eredeti megbeszélni valóktól, nem?
Kösz szépen amúgy csináltam képet ha érdekel csak nem tudom hogy hogyan kell feltenni ;) És esetleg madje gy kapcsolási rajzot tudnátok nekem varázsolni?
Sok sikert csak ne bánd meg!Ha meg veszed ne feled Elektronikából ill. mechanikus alkatrészekböl csak a gyári a legjobb,tükör index meg csak használható legyen az már nem olyan nagy költség de mindenképpen legyen!
Na szóval elmentem megnéztem hát mit ne mondjak egyszerüen gyönyörű mindene be is indítottuk csak egy lánc kell rá és megy is be kell kötni a ford.szám mérőt km órához kell egy spriál be kell kötni a hőfokmérőt kell egy alátét az első fékhez a hátsó működik és légtelenítve van telók jók, a fényezése szép tükör indexek nincsenek de viszont jó rajta a tankzár be kell kötni a világitást mert csak gyujtás van minden más jó volt rajta ja és polini hengeres ;)
Nem adnék neki sok km-ert igy elég hulladéknak nézem!De legalább régi.Ez azt jelenti,hogy olcsóbb a bontott alkatrész ha jó helyen keresed.Én is elektronikai bajokkal vettem a tzr 50-esem(2005-ös).Majd 5000ft az aksi,7000ft a bontott kábelköteg,3000ft utazásra,100.000ft tesómnak,hogy öszerakja! És voala má megy is! DE inkább azért vettem meg mert alapból nem mertem a 125-öst kb ugyanenyiért 50-es papirokkal megvenni, ez sem 50-esnek néz ki hátakkor az!
Többet fogsz ezzel a motorral sírni mint nevetni. Ne csináld. Mindennek eljön az ideje. Vissza fogod sírni a simsont, ha ezt megveszed. Amennyire olcsó annyira hulladék.
Jobban is jársz 50es motorral, ha alacsony áron akarnál venni 125/50eset igen megüthetnéd a bokát, egy felújitás nem olcsó dolog. Hiába árulnak minden fost úgy, hogy frissen felújitva, ennek a tört része se igaz. :)
nem neked írtam, csak mire végigolvastam nem volt kedvem megkeresni mire válaszoltam. Ne vedd magadra
De kibírnék csak nem fogom megcsinálni a jogsit 125-re mert kizárt hogy lesz rá pénzem ha meg megcsinálnám akkor nem lenne pénz motorra sajnos ez a helyzet :(
ez nem jó taktika.. én is így voltam vele. aztán az lett belőle hogy 1 hónap motorozás, 1 hét szervizelés.. és a benzin helyett alkatrészre ment a pénz. nem igaz hogy nem bírsz ki 1 évet valami alap géppel
Mire gondolsz? Holnap szerintem elugrok megnézem hogy mit mutat élőben aztán akkor tudok nyilatkozni mert kűlsőre elég jól néz ki de motorikusan nem tudom...
zsákbamacska...
Ez nem lenne probléma az lenne a lényeg hogy itt legyen a moci és működjön a többi apróság ráér nyár végéig ahogy lesz pénzem megveszem a cuccokat de az érdekel hogy ez így jelen állapotában megéri-e az árát?
na jah.....ezt le tették
na jó éjt mindenkinek