Majd ha elkapnak egyszer a nagy valószínűséggel lopott nagy köbcentis motorral,mint halálos baleset okozóját, akkor szopni fogsz, mint a torkos borz!
De csináld nyugodtan!
Felénk ez nem szokás, amugy barátaim vannak nem haverok. de van kiből felnyomkodni aki akar csak ne tudjam meg:D
Nem kertelek csak egy hozzászólást irtam hogy a .asz kivan a yarddal meg a kormányunkkal mert rákényszerítenek erre. Biztosan voltál te is úgy hogy valamit szerettél volna de nem engedhetted meg magadnak hogy megvedd. Én így vagyok a korlátlan jogsival meg 1 papiros géppel. egyenlőre távoli álom.
Szép napot, kellemes motorozást!
Tényleg annyi idős vagy, amennyit megjelenítettél az adatlapodon? És még hiszel a mesékben? Egyik haverod fog felnyomni a rendőröknek, amikor őt megfogják valami marhaság miatt...
Enyhítésért.
Nem kell, hogy üldözzenek. Megvárnak majd a házatok előtt.
Az igaz, de azért a bukót nem árt feldobni az arcra. mentette már meg pár fogamat meg az állkapcsomat :D:D:D a papir az az amivel kitörlöm:) (meghát azér bukóba nem nagyon ismerik meg az embert:D)
Igazis..........sznak az a hülye papír csak okoskodik mindenki pedig a nélkül is megy a gép csak benzin kell bele.
Remélem továbbra is bukósisak és papír nélkül nyomod mint a kemény rockerek.
A yardal ne foglalkozz a hülye sünök buták és lusták is így sosem fognak el.Még a saját zebük ellenségei is mert áááááááááá dehogy függ a birság mennyiségétől a fizetésük.
Egy valamit kerülj el.
A sötét üveges BMW-be ne csattanj bele mert a kopasz naphendzsós tulaj rossz néven fogja venni hogy ohne jogsi ohne érvényes biztivel zúzod le a drága kocsiját és még összecsomagol kegyetlenül.
Szép napot! Csak egy véleményt írok. Rengeteg nagymotorral járkáltam már 50-esként ( Piaggio Skipper ST 150 4t, Aprilia Habana 125 4t, Aprilia Tuareg Rally 125) lehet buzerálni az úton csak a rendőröket kerüljétek ha lehet , de soha nem próbáltak megállítani csak 1x a skipperrel 2 személlyel bukó nélkül de leszopattam őket mivelhogy ment a gép és volt helyismeret nameg a sportszelet nem biri a szar földutat :):):) villoghattak mögöttem a csicskák:P :D
KLR 600-asommal is papír nélkül mászkáltam (5 kilóméter alatt 3 igazoltatással találkoztam 1x) megse próbáltak még utánam jönni:) Hál istennek felénk nix mocis rendőr, de megmérettetném 1x magam szivesen ha ugy alakul. Szerintem leis szarják az ilyesmit mert nem akarnak meghalni egy hülye kis kergetésért. Most vettem egy Honda XR600R-t (természetesen papír nélkül). Azt azér elismerem ha hibázok akkor szopok. Addig még eza fos kormány szopatja az embereket nemis rakom le rá a jogsit és nemis veszek rendszámos mocit. Ha van jogsi meg rendszám akkor basztatnak a gumival,fékkel,világítással......még sorolhatnám gondolom tudjátok ti is...
Röviden ha tudsz biztonságosan pattanj meg a yard elől:):):)
Szép napot!
Előre is elnézést ha valakit felháborítottam!
Aztán este a faluban, felkapcsolt reflektorral részegen elütöm vele a körzetes rendőrt, és nem érdekes, mert nem tud mit csinálni, mert a jogsi hamis, a motor lopott, én meg nem tehetek róla, hogy elütöttem, mert részeg vagyok!
A jogsit meg nyomtatok, és akkor mondom: nem tudsz velem mit kezdeni ba@d meg. Van jogsim, meg a motorom is 50-es... elmehetsz a pics@ba. Mekkora állat.
sziasztok!, most vennék egy honda crm 125 -öt, és 50-es ként akarnám használni, szerintetek rendörök belekötnének? ha igen kb mire számithatok? ha mondjuk kiderülne hogy 125-ös, kb menyibe lenne a büntetés?
Egyik itteni megcsinálta egy fél éve, hogy gyorsan megszabadult a géptől, ugyanezért. Ha jól tudom még járnak a rendőrségre.... Akinek eladták pedig egyszer kell, hogy rendőrökbe fusson.
Bocsi és 2 nap elintézni. (Osztrák forgalmis volt...)
Megyei NKH-nál időpontegyeztetés papírokkal (minden megfelel-e hozzá?)
Ad időpontot műszakira, prizma, világítás, fékek, gumik, motor kinézete rendben legyen, blokk és vázszám egyezzen!
Ha megvagy a műszakin (kapsz papírt), át a vámra, adnak egy csekket, azzal el postára, vissza vám (ismét kapsz papírt), biztosítás intézést követően is (vázszámra megköthető, de ahogy a kezedben a rendszám azonnal javítsátok ki a szerződésen, mert sok felesleges szívatástól kíméled meg magad...), helyi okmányiroda összes papírral, majd ismét posta 4 db csekk, aztán vissza okmányirodába és a kezedben a rendszám és a forgalmi. Mondom: 2 nap alatt lesörgethető. Szerdán műszakiztattam a gépet, délután még biztosítás, csütörtökön délelőtt 9-kor már a kezemben volt a rendszám és a forgalmi. Törzskönyvet meg a napokban kaptam hozzá!
Ember nem kötelező elhinni hogy a forrásban lévő vízbe tenni szar érzés.
Ki is lehet próbálni.
Csak nem értem mért csinálod.
Ennyi az egész.
De ha valaki nem akarja érteni mit is mondok akkor sosem fogja.
Most ez egy sajatos magyar szokas vagy nepi jatek hogy mindenki szeret szopni nem legalis geppel ebben az orszagban?
Mar anyagilag.A moralis resze mar nem erdekes mert todom hogy ossznepi sunnyogas be van kodolva a genekbe.
Viszont azt mindenki tudja hogy benne van a kreszben hogy nem lehet 50/125 el menni.Azt is tudja mindenki hogy kell a penz a rendorsegnek,azt is hogy konyebb megfogni ezt kenyelmesen az ut szelen allva mint egy etnikum utan futni krumplilopas utan,az is evidens hogy ezzel tobb birsag jon be.Akkor meg mert?
Megveszik 2-300e ert a gepet,birsag egy 100-as,akkor ugyved,kiesett melo a yardra jarkalas miatt.Ez minimum 3-500 e penz buko.Es egy csomo ido.
Nem lenne egyszerubb lerakni a jogsit egy 80-90 e ert es venni 300 kornyeken egy rendszamos gyoszt?
Zsaru vagy GINO , ? Nincs ezzel semmi gond csak akkor rakd oda a csillagokat is:D
Hát a lényeg az , hogy ha mindent betartunk akkor f...ni sem lehet , sőt semmit , a rendőr teszi a dolgát ,mert erre adta a fejét , mi meg próbáljuk élvezni a pedálnélküli kétkereket.
De csináld nyugodtan!