Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha berendelnek vizsgabázisra akkor először pici műszaki dolog majd jön a jogi ami már morci lesz.
De ez a vizsgabázisos történetnék bukik mondom.Onnantól már nem áll meg jogilag..............és a jogiban sem áll meg a dehát nem tudtam ,így vettem szöveg.
nem kell bemutatni a leonardot mert a szomszédnak van és én szoktam szervizelni
igaz az 150es
de itt most jogi dolog volt........
amúgy pesten még egy nagy csomó nagyobb ccm-es megy nap mint nap látom és hallom őket, becsukott füllel is meg lehet hallani
pár berhelt 70es és társait még esetleg el lehet hallani
Hiszed vagy sem, ahol én lakom ott van
A gond pont hogy egy leo 4t 125 ről csak az gondolja hogy 50-es 2t aki úgy akarja hinni.Már amikor indítja kijön hogy nagyobb,látványra testesebb kipufogó,nagyobb légszűrő ordít róla hogy más.
Egy 125-ös SR ről még szódával,hóban,fagyban,ködben,15 méterről éjfékor,holdfogyatkozáskor még elmegy a dolog de speciel leók úgy mennek 50esként hogy szarnak rá a yardok.A múlban.
De ez változik a helyzet,lassan,nem mindenhol de változik.
Ha kizavarnak pár járőrt avval hogy vadásszák le az 50-es papíros gépeket akkor le fogják,könnyen és röhögve.
ezt nem tudom, csak fehérekkel barátkozom
leonardo nem egy annyira nagy testű gép mint pl egy burgman szóvalelmenne az segédnek
segédmotoroknál meg nemigen van más követelmény csak hogy ne legyen 50 ccm és ne menjen 45től jobban
na most az az átalakított kütyü szerintem még 25el sem menne
Vagy adsz érte két asszonyt a háremből fizetségképp...
Hát veszel egy adásvételin mangalicadisznót ami speciel berber egypupu teve amihez spéci hajtási kell...............megfarkalnak az arabok vagy nem?
Azt sem értem, hogy mi a frászt várnak az emberek? Megállítja a sün, és azt mondja: Hoppá, ez reggel még csak ötvenes vót!?

Nem értem ezt a gondolkodásmódot...
simán megállna a dolog jogilag, segédmotor az segédmotor aztán annyi
az mondjuk más kérdés hogy műszakilag is sikerülne-e
Ja és a nemtudás mióta volt felmetés a jó vastag büntire?

Kérem én istenbizony nem láttam az 50-es táblát.
Huhh.................legálisan................elalszom.
50-es adásvételi és egy redvás 125-ös 4t blokk.................vázszám,motorszám és még csak szét se kell szedni.
Én is, babettára de mi vagyunk a hülyék, mert igyekeztünk legálisan közlekedni...
Tökmindegy nem?
ha úgy vette hogy 50es(adásvételin segédmotorkerékpár feltüntetve) és 50es a henger akkor a mennyei atya sem tudja megbüntetni mert 50es
nem értek a motorokhoz, de annak sem kell aki vette
így vette azt jólvan
Nem alkudok......................... maximumot neki.Én bezzeg végigpöfögtem a redvás városban 50-el a 27 órát.
ez az égő, nem a faláb...akarodmondani
Bírom, hogy más kárára alkudoztok
Ja................ez a szívás nem a faláb.
puffneki
Ember.............ha kicsit is értenél a dologhoz tudhatnád hogy leonardonak nincs 50-es verziója innentől bukta az egész.Csak a fizetendő pénzmennyiség a kérdéses és az eltiltás időmértéke.
haggyukmá' gyerekek ezt a ' mélytorok gyakorlás, meg szopni fogsz, meg gumibot, meg zsanettozás' baromságokat...tényleg kurva poénos, de kibaszott unalmas

egyébként berendeltek kpm-re a Leonaedoval? vagy most feljelentettek és annyi? Amugy az 50es cucc jó lehet, de 4 ütemű az a motor...lehet macerásabb de talán megoldható. végül is nem kell, hogy működjön:) csak 50es dugó legyen benn.
gyakorold a mélytorkot és vegyél pár tubus vazelint
és próbáld meg emelt fővel, mosolyogva tenni

amúgy meg vegyél egy hengert csináltass bele 50 ccm-es perselyt 50es dugóval és megúszod
Megállìtott ma egy robogòs rendőr egy 125-os leonardoval.feljelentettek a gyanu miatt,hogy nem 50-es.Van A jogsim,azt mondta a rendőr,hogy elvehetik a jogsimat is.viszont mondtam,hogy hirdetem a motort,azt mondta,hogy nyugodtan eladhatom,mert nem korozik,de ezzel nem uszok meg semmit. Van itt vki aki tényleg tudja,hogy mi van ilyenkor? Akinek ötletei vannak,az nem segít,abbòl olvastam itt eleget:-)
viszont en majd leirom a fejlemenyeket
Pedig Debrecenben szaladgál egy...minden héten látom legalább 1x..egy 40 körüli csákeszé