Az mondjuk tény, de ez elég sok mindentől függ, 14éves korom óta csak nagyobb motorjaim voltak mint 50es. De nem büntettek meg mert nem falukba vagánykodok hogy milyet gyorsul a motor, és ha megállít nem játszom a flegma faszagyereket hanem tisztelettudóan beszélek velük. Szerintem ez az alapja annak hogy megbuksz e velem vagy sem, ha meg vagánykodni akarok kimegyek pályára és ott bármit lehet.
a 100-as aerox egy kicsit nagyobb mint a sima 50-es. Illetve hangja is másabb azért. + Ha jól tudom sima aerox műszerfalába fordulatszám mérő nincs beépítve. Ennek van.
Kicsit komolyabbra véve a témát mit tudnék tényleg kezdeni a dologgal?
Alvázszámot leolvasva azonnal le tudja kérni az adatokat, vagy kpm-re hív majd be x nap múlva?
Illetve mi a büntetés? csak 50.000 ig terjedő bírság, vagy jogsit is megvonhatják?
Persze, viszont ha megállít valami magyarázatot csak oda kéne nyögni, ha közli velem, hogy fél percem van rá, hogy mondjak valami okosat amiért ne hívjon be kpm-re..
Én egy 100-as aeroxot szeretnék holnap megvenni.
Jogsim egyenlőre 50. Milyen kivitelezhető ötleteitek vannak annak érdekében, hogy rendőr ki legyen magyarázva?
Reméljük úgylesz:) a végén megjegyezte h messze ne menjek vele mer bárki feljelenthet(gondolok én igazoltató rendőrre...) és mehetek kpm-re:) de szerintem csak megijeszteni akart:)
meg beszolt hoyg 120 as kilóméter óra van rajta..:) mondom ember 50es Sr-em volt azon is 120 as volt de megunta és elengedett szerencsére:) nem tudott megfogni semmivel pedig nem a biztosaitásra és a jogsira ment...kapásbol a motor alá tenkintgetett és próbálta bizonygatni!:S sajnos kisvárosban élek és sztem ez még párszor előfog fordulni!:)
Sziasztok ! Engem ma állított meg a tisztelt redőrbácsi!:)) Derbi Senda 70 ccm es motorom van...alá nézett megmondta h látja rajta h nem 50es és a hangja is más mer technikgas sportkipuff. rendszer van rajta
elöször ilyet szólt: áttalakitási papirok mondom mirőlbeszél ez 50es nem szabad játszani nagyon :D robogóknál még oké desupermoto-n nem kell nagyon idomalánézni:)) ha vkinek vmi tapasztalata van ebben a témában azt megköszönném!:)
A 80as és a 125ös DT között ránézésre is rengeteg különbség van. Még egy vak is megmondja ha háttal áll neki a sötétben a különbségeket, amik mind szembetűnőek!
Egy motoros rendőr még talán, de ezek a birkák azt se tudják merre állnak fejjel előre.
Nem hinném hogy robogóval szarakodnak.
Kicsit komolyabbra véve a témát mit tudnék tényleg kezdeni a dologgal?
Alvázszámot leolvasva azonnal le tudja kérni az adatokat, vagy kpm-re hív majd be x nap múlva?
Illetve mi a büntetés? csak 50.000 ig terjedő bírság, vagy jogsit is megvonhatják?
Én egy 100-as aeroxot szeretnék holnap megvenni.
Jogsim egyenlőre 50. Milyen kivitelezhető ötleteitek vannak annak érdekében, hogy rendőr ki legyen magyarázva?
Állítsa meg a nagyokat ha sportkipuffra vadászik.
elöször ilyet szólt: áttalakitási papirok mondom mirőlbeszél ez 50es nem szabad játszani nagyon :D robogóknál még oké desupermoto-n nem kell nagyon idomalánézni:)) ha vkinek vmi tapasztalata van ebben a témában azt megköszönném!:)