Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nincs igaza?
Majd ha baja lesz rájön.
Sajnos már nekem is jött autó, pedig én is csak 19vagyok
idővel talán kinövi Ő is...
most bárki bármit mond, az csak okoskodás , csak Ő tudja a frankót.
életkori sajátosság
Bár 19 évesen még én is úgy gondoltam hogy éééééén,soooooha vagyok olyan hogy nem lesz bajom.
Háttttt...........gyanítom.
Most miért, honnan tudod hogy nem superman?
Huha............és emiatt mered állítani hogy nem lesz baleseted?
Mivagyte superman?
Én is autók közt mentem és mégis megtalált egy papa a zsigájával.
Attól még történhet bár mi.
Egyébként meg attól hogy jobb nem biztos hogy meg is tudsz vele állni. Úthibák, olajfolt, víz, mond valamit?
Ettől függetlenül nekem se sikerült még, autóba mennem, autó mondjuk már jött nekem
Soha sem megyek egy autó mögött 2 centire! Egy motornak a féke 10 szer jobb mint egy autónak! Általában a kocsik között meg mellett megyek..
Figyelhetsz te ha a barom autós bele áll előtted a fékbe, mert ép olyan kedve van...
Annak is teljesen igaza van aki azt mondja hogy nem azért para mert a sün bácsi elkap és mi lesz. Hanem egy baleset nél! De hát figyelni kell! És akkor nincs baj! :D
Nekem a nullás messze van, odáig már nem mennék el hokedlivel
Ha te a biciklizel a nulláson .............
Erre van a biciklim
De a srácnak szerintem nincs mellette motor...
Pont az a jó benne.Nemegy motoros tart robit az ügyesbajos dolgok intézésére.
Nem kell beöltözni full,van hely a cuccnak az ülés alatt,nincs lánckenés,gombokért fenn lehet tartani,nem eszik 5-7 litert csak 3-at,stb.
egyébként ha már itt tartunk én az életbe nem vennék robogót, meg sem közelíti a motorozás élményét, úgy ülsz rajta mint egy hokedlin, és csak a gázt kell húzni ész nélkül...
ez is tény, de ha neki a 100as aerox kell, az nem az én problémám
Senki sem gondol erre...................majd jön a fejetlen csirke ként szaladgálás.
Eleve egy 100-as aerox és egy 50-es köt a bolhafingnyi különbség nem éri meg.
Ha egy közepes 70-es hengert teszel az 50-esre akkor megetted reggelire.És nincs ez a küzdelem.
Egy szóval nem mondtam hogy nem fordulhat elő, csak nem szeretném, ebben teljesen igazad van hogy ha ütközés van akkor tejelni kell, de általában az ember erre nem gondol.
Jah.................mivel nem fogok karambolozni mert nem számítok rá minek a biztosítás is nem?
Akkor a legjobb ha nem is kötsz rá.
Olcsóbb.
Nem szeretek ebből kiindulni, hogy mivan ha picsánvágok egy autót, még nem volt ilyen és remélem nem is lesz.
Még mindíg nem fogjátok fel hogy nem a rendőri ellenőrzés a para hanem az esetleges baleset.
Rendőri ellenőrzésem volt 5 év alatt 2 db.Az egyik motorral és kicsit sem érdekelte őket hogy 6 oktávval hangosabb voltam mint kellett volna.Tehát ez nem gond.
Viszont ha beleszállsz egy közepes értékű autóba akkor a robi árának két háromszorosát is fizetheted mert a biztosító meg fogja nézni és ott nem lehet tisztelettudóan kimagyarázni.
Pereskedhettek évekig és fizethettek egy vagon pénzt mert a kötelező nem fog szart sem érni.
egyébként jól mondja papa, ha nem vagy határozott a rendőrnél, akkor még ha tényleg 50es is beleköt, felejtsd el az aeroxot vagy legyél határozott
Arra nem magyarázat kell, hanem megmondod hogy 50ccm.
Nekem ezért van tarcsiba az 50es blokk itthon, ha valami gáz van és behívják ellenőrizni azt belerakom.
Állítólag ilyenkor körbe fényképezi a hengert is viszont kötve hiszem hogy lenne nála szerszám amivel az idomokat leszedi.
Csak 50 köbcentimétert meg nem haladó segédmotort vezethetsz, nem 51-et, 50-et. Tehát magyarázatnak helye nincs. Azt kell mondani, hogy 50es. De ha így aggodalmaskodsz, akkor vegyél inkább tényleg 50-est, mert ha megállítanak, akkor tele lesz a gatya és lebuksz.
Igen épp amit Papajohn mondott, amiatt húzós. Illetve még csak nem is a pénz, hanem a kocsi jogsi is bevonásra kerül feltételezem.. Az pedig 2-3 éven át nélkülözni... nagyon necces.
Az 50-es matricaszett -- Ha kapiskál hozzá úgy is levágja, ha meg nem akkor úgysem...
Nem flegma retardált bunkót kell velük játszani az természetes, viszont azért valami magyarázatot csak be kéne neki nyögni, ha megkérdi hogy is van ennek a köbcentije?