Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt még egy hatalmas gond. Iszonyat kevés 125-ös gép van papírral. Tehát hiába vezetik be a 125 B tervet. Akkor sem lehet legálisan vezetni 125-ös gépet, csak akkor ha a papírok rendben vannak. Persze ezen felül még ott teljesítmény határ aminek csak a 4t-s gépek felelnek meg szinte.
Milyen motorra?
Igen, mondassz valamit. Valamint az ellen is lehetne aláirást gyűjteni, hogy ne 95 ezer legyen a regisztrációs adó...
Olvass vissza. Nem azt mondtam, hogy mindenki robeszra fog átülni. Csak azt, hogy a B-125 kérdés az ingázókra van kitalálva. Ezzel próbálják csökkenteni az autók számát a városokban, károsanyag kibocsátás, fogyasztás csökkentés miatt. Ha megnézed a motorpiacot(új motorokról van szó!) akkor alig van már 2T utcára. Az, hogy a 125 2T motorok meg meghaladják a teljesítményben a korlátozást az már egy más kérdés. De itthon kurvára nem lesz pénz új robeszra, hanem az lesz az elterjedt, hogy a friss B jogsis srácok elkezdik nyúzni a 125 2T-s gépeket. Szerintem.
jó gépek ezek, ha rendesen össze vannak pakolva akkor nincs velük probléma
van itt a közelben egy Cagiva freccia szép állapotban felújítva 11kw papírokkal...nekem doszt elég lenne teljesítményben egy darabig
Papiron :)
Mert szerinted akinek B-s jogsija van az mind robogót akar vezetni? Nagyon kevés ez a szám szerintem, nameg ha nincs pénz egy 40ezres jogsira, akkor biztos akad egy 4T 125-re, amik azért eléggé borsos árúak.
A 125/50-t nem értem miért irod, én nem emlitettem meg, csak ebbe a ketegóriába irtam a kérdést, mivel gondolom itt már párszor megemlitették.
egy A1-es kategóriájú motor, 15 lóerőnél KIsEBB teljesítményű
ja...majd azt mondom ingázok
Ez az ingázókra van kitalálva, akik 125 4t robeszra ülnének át a kocsiból. Nem a 125ös nsr-t 50esként használó strítrészerekre.
17 éve van B-s jogsim...akkor lehet?Le akarom tenni az A korlátlant de így talán egy darabig a B-s is megteszi
azért úgy másabb lenne Kunmadarasra járni mint kocsival
ha nem kezdő jogositvány
egy kérdés-ha ne talán bejön a 125ccm-s motort(tudom 11kw-t) B-s jogsival(ami úgy gondolom még nagyon messze van)akkor azzal utast is lehet-e szállítani? vagy ő mehet busszal vagy jobb esetben kocsival
http://totalbike.hu/magazin/2011/01/12/tanuld_meg_szeretni_a_b125-ot/

Most olvasom. Városba szerintem egy 50ccm-es motor is teljesen jó, nem csak 45-el tudnak azok menni, és nemis annyival mennek. A 125ccm-es gépek 80%a kétütemű, és ezek a 15 lóerőnél bizony erősebbek.
Nekem A1-em van, én úgy nem vezettem autót, mint ahogy a B-s 125-ös motort. Ő akarja az "én"kategóriám, akkor énis szeretném az övét :)
Mert minden B sofőr azzal jön, hogy mert az EU-ban ennyi meg annyi helyen igy van.
Ez engem is érdekelne, mert én nem tudok róla....
Helló!
Európán belül melyik országban lehet vezetni B kategóriás jogositvánnyal 125ccm-es motort?
mennyi ökör :S nem tudják mivel játszanak a 125/50 el na de majd megtudják ......
nyugottan vedd meg ha ki van csiszolva a váz száma majd porosodik a rendörség udvarán te meg majd a kapuból nézegetheted
megmondom nektek a legtutibbat!
ha új motort veszel és te járatod be szépen akkor tudod hogy mire számíthatsz de ha veszel egy valaki által bejáratott kitudja milyen előéletű motort akkor lehet hgogy 200 kilómétert sem bírsz ki vele!és tönkre megy ez eg ylutri nincs oylan hogy mire kell fiygelni
gondozni kell és megadni neki azt ami jár!mint egy jó csajnak.....amugy vettem drz-t beleraktam 600 kilómétert hobbi motorozás fokozatban és szétszakadt a generátorom és tönkrekurta amocimat 1 hónap alatt! 130 000 ftba került a generálás.........ennyit arról hogy mire kell fiygelni............zsákbamacska az egész! vagy havertól megkíméltet vagy nemtudod hogy mire számítthatsz. ,,ennyit akartam mondani kérem kapcsolja ki!"
,,vótz valamikor"
,,nekem így magyaráz-taki-árpi!"
üdv
Móváridrz ha tudsz az Rs eknek a hibájáról vagy hogy mire kell figyelni nagyon meg köszönném
erre azért én is kíváncsi lennék
edem94@freemail.hu erre tudsz írni előre is köszi szépen.
Soha, ismétlem soha nem lesz egy 125 ccm-es motor hitelt érdemlően smkp. egyértelműen azért, mert nem az!

Ha látszólagos spórolás nagyon sokba fog fájni egy baleset vagy balhé után.