Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha normálisan jársz vele , talán nem Zsanetteznek meg ! De segédmotorkerékpár: amelyik önerejéből 40 km/óránál nagyobb sebességre NEM KÉPES! Beleszaladsz 85-tel az ellenőrzésbe,és már tolhatod is le a gatyádat!
Sziasztok!
Motort szeretnék vásárolni, és nagyon tetszik nekem egy honda 80- as endúró. (yamaha dt- 80 is tetszik)Mivel ez a motor elég nagytestű, és a köbcenti is meghaladja az 50- et, ezért ez már nem számít segédmotornak.
Nagyon félek attól, hogy mit fog szólni a rendőr?
Mi van akkor ha nem hiszi el a rendőr, hogy 50- es?
Esetleg mivel tudom bizonyítani azt, hogy ez kismotor?
Elég egy adásvételi, vagy más papírra is szükség van ilyenkor? Hogyan lehet segédmotorként járni vele?
Azért ennek a motornak sokkal erőteljesebb a hangja, és a nagy váza is árulkodó lehet. Felénk nagyon harapnak a rendőrök a motorosokra, esetleg mit tud tenni ha tisztában van azzal, hogy ez már nagymotornak számít?
Köszönöm!
nem pont ehhez a témához tartozik de
állítottak meg már itt valaki a1es jogsival 125 25 kw papiro motorral?
szóltak érte?
Nahh kicsik!

Én is hasonló cipőben, csak korlátlan jogsival..
Megkérdeztem egy motoros rendőr cimborát, hogy vihetek-e vagy sem?

Ez volt a válasz:
Most vihetsz! (október vége volt.) Ilyenkor nincsenek motoros rendőrök! Amúgy harminc rongy!
-És nem hosszabbítják meg a próbaidőmet?
-Nem ahhoz bírósági határozat kell! Amúgy jó csaj?
- Jó!
-Akkor én is vinném:-)
ezekkel a nem 50ccm-es gépekkel egy lehetőség van
szerezni kell egy másik hengert. ami tökugyanolyan mint az eredeti
csinálni egy perselyt bele ami 50ccm-es
már ha lehet....
kb 30mm furat de ugye ki lehet matematikázni, már csak azt kell kiszámolni hogy a hajtókar elfér-e benne
evvel akármelyik szervet be lehet szivatni, már ha van időd hengert cserélni
bár szerintem nemigen éri meg szarolni vele
de én személyt is szeretnék csak nem tom h akkor mit csinál a rendör ha elkap
Igen még nincs kétéves a jogsim, de B-ből van.
Nem olvastam el rendesen a kérdést. Megbüntet és megcummantod bal esetben. Jobb esetben észre se veszi, hogy kezdő jogsid és csak a kategóriát nézi és jónapot.
Miért is gond, hogy kezdőjogsid van? A1-gyel vezethetsz TW-t. 10-12 lovas. Csak személyt nem vihetsz ennyi.
Köszöntem szépen a segítséget! Itt azért nem ilyen dúrvák a jardok, de azért mindenre fel kell készülni
vagy megbüntet vagy nem... ha igen talán még jogsit is vonhatnak de ez lehet h hülyeség
Ércsééééé

Olyan, hogy kpm már nincs.
NKH vizsga van. Ha le is fényképezi a motorod, azon látszani fog, ahogy azóta babrálták.....
Nem utolsó sorban a helyszínen elkobozhatja, mint a megalapozott szabálysértés/törvénysértés eszközét.
Akkor nem cserélgetsz te már semmit.....
Olvass már vissza vagy 100-at !
Jah meg ha berendel kpm-re, de otthon felrakok egy 50-es hengert, az segít vmit?
Azt még el is viselném, meg jöhetne a repeta.
Kapsz tőle egy fél tálca franciakrémest.
Barackot a buksidra és mehetsz is.
Aham, értem. Akk még meggondolom a dolgot.
vagy arra, hogy elenged
vagy arra, hogy műszaki vizsga hiánya, rendszám hiánya, kategóriára nincs érvényes jogosítványod, hamis adásvételi (okirat hamisítás), nincs biztosítás, ami van hamis....stb.

azt, hogy mit jelent pénzben és büntiben le sem írom......
Sziasztok! Lehet hogy lesz egy Dt80-asom. Ha véletlenül igazoltat a jard, és kiderül hogy 80-as, akkor mire számíthatok? Amúgy jogsim B-ből van. Segítséget előre is köszi
sziasztok
a nyárpn tettem le A1-re most 16 vagyok
van egy Yamaha tw 125-öm rendszámmal minden ami kell rá
csak egy bajom van az h kezdőjogsim van
mire számíthatok akkor ha elkap a yard és éppen viszek valakit?
fene tudja....
lustaság
Amit linkeltél be még múltkor xr fórumba videókat,azokat ide sportmotorra mért nem rakjátok fel? Jók nagyon...
4 éve van jogsim B re...1szer sem igazoltattak,motorral kb 1,5éve utoljára, igazából akkor nem értettem én sem,levettem a sisakot,rendőrbácsi meg mondta hogy jól van mehetek:)
Mert szerencsére a legtöbb motorosnak van jogsija.
A robogóra, smkp-ra meg úgy gondolják, hogy "nem szükséges" , ezért ellenőrzik azokat jobban. Meg a régebben leírtam miatt, kb.
Engem 2007-től egyszer sem állított meg rendőr motorral, kocsival meg kb. 6-7 éve nem igazoltattak.
Vajon miért?...... pedig sokat járok mindenfelé, Szentendrére majdnem napi szinten és ott mindig van rendőr....
legfőbb poén az hogy autóval-motorral idén egyszer sem állítottak meg magyarországon
de asszony robogójával nyáron lemeszeltek vagy 6-7 alkalommal helyben
már a végén meguntam és inkább bicikliztem
és azért a yamaha jog semmi paramétere nem nagy