igen le lehet,de csak ha betölti a 21-et vagy hogy!A korl.-ra meg hamarább mehet!De ezt nem tom már biztosra!Nem is érdekel,ugyse mi düntjük el hogy legyen
Motorra jónéhány ponton eltér a kresz. (teherautóra, buszra is.) Értem én a lehúzást, de nem árt ha tudja az illető, hogy adott kategóriára milyen szabályok vannak.
Mindegy,ez magas!Csak minél több pénzt nyelhesenek be!
Nem rég jártam utána hogy mennyi lene a busz,kamion jogsi,úgy hogy munkába is lehesen álni!Majd segre ültem!600 ezer-ből már meg se lehet úszni!Ha valaki megszerzi mindenből a jogsit,több mint egy milla!És kinek van rá pénze?Annak aki nem fog buszba ülni vagy kamionba!
Én most nem magamra gondoltam,nekem már meg van a korlátozotam!De még mindig kel vizsgáznom ha korlátlant akarok!Ez ugyebár plusz pénz!De aki lerakja a mopedre,majd az A1 utána A korl. és azután jöhet csak a korlátlan!Ez 200 ezer ft majdnem!Nagyon lehuzás!
De ha egyszer már valaki tett sikeres kreszt(pl b jogsi,vagy bármi!),szerintem ara nem kéne még egyszer fizetni Csináljanak aból is csak különbözetit,vagy valami hasonlót!Nem mondom csináltasák meg újból a vizsgát,de ne legyen 30 ezer felet,hanem mondjuk csak 5 ezer!Letete a kreszt utána üljön mocira!És vizsgázon rutinból is,meg a többi!Jó egyrészt,mert ha meg van az A 1,utána ha valaki korl. akar,vagy korlátlant,akor már nem kell kresz vizsga!
haver most vizsgázik
34 pénz volt csak a kresz vizsga, de a B megvan neki
mi ez ha nem lehúzás? aztán csak vizsgázni ment
lenne egy rutinos/vezetéses különbözeti vizsga az lenne az igazi
Én egyet bánok csak,hogy minek van 3 fele véve a nagymotor jogsi,elég lenne 2 fele!Aki hülye az igy is ugy is hülye és anyuci meg apuci allá tesz egy 600-ast legalább és utána meg az oszlopról vakarják le,de a szegény ember meg mint én is már 3 éve nem tudok félre rakni anyit hogy letegyem korlátlanra!A korl-m van!Ráadásul most odág sülyedtem hogy a 250-es mz-t el kelet adni és hiányzik az erő és próbálnék kiutat találni!De nincs mig nem lesz pénz nagyra,addig rötyögök simóval,az mtx meg hátha elkell fél áron!Legalább lenne kis pénzem megint,hátha aból már meg lenne a korlátlan és egyszer tudnék venni egy jó gépet is!
Köszi!
El is multam már 10 éve 14 éves!
Tudtam én amugy hogy nagyon kockázatos,meg ha van is rá valamilyen megoldás hogy a rendőr ne vegye észre(Számok alapján,de az se hülye,legalábis nem mind!) de a kpm-be belefutok az röktön bukta!Nem ér anyit az egész,a büntetésből lehet venni egy simsont!
Segitségeteket kérném!Van egy 125-ös mtx-em!Az lenne a kérdésem,ha szereznék egy 50-es vázat,bele raknám a 125-ös blokot, hogy úgy használhatnám e nyugodtan 50-es ként,mert a blokba nincs benne hány ccm-es és a motorszámot nem is találom rajta!
Legalábbis mikor én raktam le.
Nem rég jártam utána hogy mennyi lene a busz,kamion jogsi,úgy hogy munkába is lehesen álni!Majd segre ültem!600 ezer-ből már meg se lehet úszni!Ha valaki megszerzi mindenből a jogsit,több mint egy milla!És kinek van rá pénze?Annak aki nem fog buszba ülni vagy kamionba!
De ha egyszer már valaki tett sikeres kreszt(pl b jogsi,vagy bármi!),szerintem ara nem kéne még egyszer fizetni Csináljanak aból is csak különbözetit,vagy valami hasonlót!Nem mondom csináltasák meg újból a vizsgát,de ne legyen 30 ezer felet,hanem mondjuk csak 5 ezer!Letete a kreszt utána üljön mocira!És vizsgázon rutinból is,meg a többi!Jó egyrészt,mert ha meg van az A 1,utána ha valaki korl. akar,vagy korlátlant,akor már nem kell kresz vizsga!
34 pénz volt csak a kresz vizsga, de a B megvan neki
mi ez ha nem lehúzás? aztán csak vizsgázni ment
lenne egy rutinos/vezetéses különbözeti vizsga az lenne az igazi
El is multam már 10 éve 14 éves!
Tudtam én amugy hogy nagyon kockázatos,meg ha van is rá valamilyen megoldás hogy a rendőr ne vegye észre(Számok alapján,de az se hülye,legalábis nem mind!) de a kpm-be belefutok az röktön bukta!Nem ér anyit az egész,a büntetésből lehet venni egy simsont!
Az a jó, hogy ilyen komoly dolgok nem aláírásokon múlnak....
legalább egy rutint mutasson be, aki motorra akar ülni
A sok 14-15 évesnek hiába mondja az ember...... ők mindig okosabbak