Ez a téma "ha ébren vagy ne álmodj" kategória.
Tudnék még ilyet. Ha valaki itt felvetné, hogy ha egyszer megszerzed a jogsit ne járjon le, na az is ilyen lenne. :)
Ha megkérdeznéd, hogy gyűjtsünk ebbe is aláírást abba se mondaná senki, hogy szeretne időnként orvosira meg jogsicserére fizetni.
Ettől még nem fog ez megváltozni, és miért nem!?
Mert ebből PÉNZ folyik be ennyi!
125 motor. nincs le rendszámozva csak egy külföldi forgalmi,törzskönyv, és egy adásvételi,külföldi,és magyar adásvételi.
nincs bíztosítás és a motoron nincs rendszám müszaki.
akkor elvileg nincs okírathamisistás. csak maximum kategória nélküli vezetés. és hogy nincs rendszám.
szerintetek ebből mi lenne? ha megfognak így? b-búl van jogsi.
ha jól tudom kötelező smkp-ra világítás, féklámpa, duda, tükör. Ha ezek vannak és van adásvételi, biztosítás, akkor nem tudom hogy beleköthet-e a méretébe, arra van-e valami előírás. Bár szerintem ne menj ki pockettel forgalomba mert életveszélyes...
Nemtudom...ahhoz még a sün sem tudna komolyan hozzáállni csak röhögne meg nézne lefelé hogy mi ez a KICSI . Mondjuk írj egy adásvételit, meg köss egy biztosítást és kalap
PÉNZ!...
Az A1-es kategóriáért beszedett összeg nem elhanyagolható!
Tudnék még ilyet. Ha valaki itt felvetné, hogy ha egyszer megszerzed a jogsit ne járjon le, na az is ilyen lenne. :)
Ha megkérdeznéd, hogy gyűjtsünk ebbe is aláírást abba se mondaná senki, hogy szeretne időnként orvosira meg jogsicserére fizetni.
Ettől még nem fog ez megváltozni, és miért nem!?
Mert ebből PÉNZ folyik be ennyi!
Szerintem azt csinálsz amit akarsz.Szerintem.
de gondolom akkoris jobb lenne mint 50esként biztosítással stb.
Rosszabb esetben ugrik a b-s jogsid is ezek mellett.
nincs bíztosítás és a motoron nincs rendszám müszaki.
akkor elvileg nincs okírathamisistás. csak maximum kategória nélküli vezetés. és hogy nincs rendszám.
szerintetek ebből mi lenne? ha megfognak így? b-búl van jogsi.
Külföldi motorkerékpárok MO-i forgalombahelyaezését vállaljuk, KEDVEZŐ ÁRON!
Tel: 06-20-502-7175
"De egy rendőr nő az álmom."
Hmmm a Zsanettozás nem lenne rossz....