Óra szerint...Az olyankor 168-170.Mitom van 3 éve 2 is ugyhogy sikerült minden téren kitapasztalnom és megtudnom róla.Ha a power ki van iktatva és mindig nyitva a szelep alul alig akar menni csak 7000töl indul meg.Fogyasztása pedig nem gyengén megnő...
Sziasztok! Épp most vettem egy Cagiva Mito 125 Evo-t! szép állapotú, kisebb szépséghibákkal, viszont motorikusan kitűnő. Előző tulaj mondta, hogy ahonnét ő vette, ott elzárták a power szelepet és ő úgy oldotta meg, hogy a két bovdent, ami szabályozza, teljesen meghúzta így ki van mindig nyitva. Azt állítja a fogyasztása nem változott, sőt még alacsonyabb fordulaton is jól húz. Szerintetek hadjam úgy ,vagy esetleg kezdjek vele valamit?
Szia anti93!Ez oltári szopás!"smkp"+2 személy+kötelező felkelősség bíztosítás nélkül+jogosítvány nélkül+++hab lesz a tortán ha majd még a motorba is kötözködni fognak illetve a tulajdoi jog....!URISTEN!Kb 2 éve motoroztunk a párommal,mind a ketten ugyanolyan Aprilia SR DI-TECH 50es robogokkal voltunk,és egy nyári délután monor közelében igazoltattak minket!Páromnak nem volt jogosítványa,illetve kötelezője sem,nekem minden rendbe volt!Mivel enyém volt mind a két motor,ezért én kaptam egy 20000 helyszíni csekket(biztosítás miatt),a páromat feljelentették!75000 ft lett a feljelentésből!EZ 2ÉVE VOLT,MOSTMÁR SZIGORUBBAK A SZABÁLYOK!Na szoval,ha ezekből indulsz ki,akkor imádkoz minden este,hogy ne hurcoljanak meg nagyon!üdv:mindenkinek!
Hogy érted, hogy "Gondolom addig meg gyalog ment?" Amíg kölcsön nem adta a motorját? A szövegkörnyezetből azt olvasom ki, hogy eleve nem a saját motorjával indult... És te miért kérdezel hülyeségeket, továbbá ehhez a cigányoknak mi köze van?
Ő azért kérdez hülyeségeket, mert 17 éves, és hülyeséget csinált, ami most ki is derült, és nem tudja, hogy mi van/lesz. Ebből következik, hogy kb. először van problémája ebből, és alighanem tanulni is fog belőle...
Béla tudok olvasni és nem vagyok cigány . Még ha neked nem is tetszik.
Gondolom addig meg gyalog ment ?ugye? De ha nem hülye és tudja mit csinál, akkor itt miért kérdez hülyeségeket?!
a) Nem a srác vezette a motort, hanem a cimborája.
b) GYK: Az utast így nem ő vitte.
c) Miből vontad le azt a következtetést, hogy a (bármelyik) srácnak nincs gyakorlata?
d) A mocizás három nagyságrenddel kisebb gáz, mint a cigányozás...
Először neked lesz orál anál, kanál, meg mindenféle jó , majd a leánynak !NORMÁÁÁÁLIS VAGY? Gyakorlat, jogosítvány műszaki biztosítás nélkül még utast is viszel ?! Mert ha te megpusztulsz , rendben ennyi eszed van ! De mást is magaddal akarsz vinni? Esetleg miattad összetörik egy 15 milliós autó, mit gondolsz ki fogja kifizetni ?!Nem tudom merre laksz, de ennyi ésszel ? Cigány vagy ? Azok szoktak ilyeneket tenni ! A Másik : A motor NEM MOCI ! a motor az Motor ! A moci az meg buzi !
Üdvözöl az öreg motoros.
üdv, segitsetek légyszi! valameilyknap átmentünk haverommal a szomszéd városba mocizni nincs jogsink , haveromat elkapták az én mocimmal épp 1 csajt vitt hátul a mocim 1 aprilia rx 125 nincs rendszám biztosítás meg semmi, bekellet volna másnap vinni az adásvételit de nem voltak bent a rendőrségen :S Szerintetek én számíthatok büntetésre? mert haveromat kapták el nem engem csak annyi hogy az én mocimmal. mit csináljak ami enyhithetne a dolgon? (elkérték az én adataimat is szal lehet lessz valami:S)
Írjatok légyszi!4
köszi előre is
Szép jó napot mindenkinek!
Abban kérném a segítségeteket,hogy hol tudnám megnézni,és mi alapján a Szombathelyi rendőrkapitányságtól kapott értesítő alapján,valószínűleg gyorshajtásból eredő fotót!Illetve hogy mennyivel sikerült bele haladnom!Csak azért hogy tudjam,mennyi lesz az annyi!
előre is köszönöm!
nem. nagyobb és kész...sajnos így van. 50es-ként használhatod de ha értenek hozzá akkor lehet bukta lesz belőle...mondjuk én nem akarok rosszat mondani a kis cbr-ről de a rendszáma szélesebb mint saját maga. inkább 50es felépítésű mint 125
Ha 125-ös motorról 50-es adásvéteilt írsz, az okirat hamisítás. Ha 125-ös motorra 50-es biztosítást kötsz, az meg biztosítási csalás. Lehet ezt bárhogy csűrni-csavarni. Addig lehet ezekkel a dolgokkal játszani, amíg nincs gond. A rendőr meg nem hülye, ha gyanús neki a dolog, bármikor berendelhet a motor átvizsgálására, ahol persze minden kiderül. Innentől kezdve meg borul a bili, okirat hamisítás, biztosítási csalás, jogosítvány nélküli vezetés, stb, stb. A másik meg az hogy a tudatlanság meg nem ment fel a felelősség alól, hiába mondod hogy így vetted a motort.... Párszor már leírtam a dolgokat, többször nem fogom. Akit érdekel az visszaolvas. Üdv.
Hogy érted, hogy "Gondolom addig meg gyalog ment?" Amíg kölcsön nem adta a motorját? A szövegkörnyezetből azt olvasom ki, hogy eleve nem a saját motorjával indult... És te miért kérdezel hülyeségeket, továbbá ehhez a cigányoknak mi köze van?
Ő azért kérdez hülyeségeket, mert 17 éves, és hülyeséget csinált, ami most ki is derült, és nem tudja, hogy mi van/lesz. Ebből következik, hogy kb. először van problémája ebből, és alighanem tanulni is fog belőle...
Gondolom addig meg gyalog ment ?ugye? De ha nem hülye és tudja mit csinál, akkor itt miért kérdez hülyeségeket?!
a) Nem a srác vezette a motort, hanem a cimborája.
b) GYK: Az utast így nem ő vitte.
c) Miből vontad le azt a következtetést, hogy a (bármelyik) srácnak nincs gyakorlata?
d) A mocizás három nagyságrenddel kisebb gáz, mint a cigányozás...
a) nincs feltűntetve semmi
b) egy nagyobb motoron az van feltűntetve hogy 50-es
Ez frankón a rendőr rutinjára van bízva? És hogy alakítják ki benne ezt a rutint?
Üdvözöl az öreg motoros.
Karácsonykor küldenek majd csokit!
Miért nem basztatok be előtte?
Írjatok légyszi!4
köszi előre is
Az előbbi hozzáoszlásomat nem ide akartam írni!
Még egyszer elnézést!
Abban kérném a segítségeteket,hogy hol tudnám megnézni,és mi alapján a Szombathelyi rendőrkapitányságtól kapott értesítő alapján,valószínűleg gyorshajtásból eredő fotót!Illetve hogy mennyivel sikerült bele haladnom!Csak azért hogy tudjam,mennyi lesz az annyi!
előre is köszönöm!