Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az adásvételin kívül kell még pár dolog,de írd be gugliba,és megtalálod a pontos törvényt.
Hellosztok
Bocsi ha valahol már le van írva de sokat olvastam vissza és nem nagyon találtam. Nekem van A1-es jogsim meg B is van és most szeretnék venni egy 125-ös motort, és találtam egy eladót jó áron de 50-es papírokkal, az lenne a kérdésem, hogy le lehet-e ezt a motort 125-re vizsgáztatni? Mert nem szeretnék ezen filózni úton h most megállít-e a rendőr vagy nem...úgy tom motorhoz csak előző adásvételi papírja van meg (ha ilyen lehetséges egyáltalán) :D Persze ezt tom hogy egy ilyen vizsgáztatás nem olcsó mulatság...

Előre is köszi segítséget
Van egy ismerősöm, aki ugyanígy nyomta mint Te, Ő még ráadásul be is intett a rendőröknek. Sokáig csinála, aztán vélhetőleg kifigyelték, vagy lekövették, de a lényeg, hogy a szart is kiverték belőle, meg a földön fekvő motorját is kicicomázták, kicsit. Nehogy Te is így járj...
Mert hát ismered a mondást: Addig kár a korsó a kútra....
bocs h beleszólok de spanom az 50/80 al szopta meg nemtudod visszacserélni ez tévedés! megállít észreveszi kpm et hívja jönnek a motorért beviszik mérik sőtt ha kpm es kocsival jön a busszal akk helyszínen megtudja mérni:D ez 2010! már nem engednek haza!:S
Csak nehogy egyszer sírás legyen a vége, és a K8-at talicskába kelljen hazavinni.
olvasgattam a hozzászólásaitokat...
, hogy ti mekkora egy beszariak vagytok (tisztelet a kivételnek, akinek nem inge ne vegye magára)
engem alapból meg sem próbál állítani a közeg, ha a K8-al gurulok gondolom látják, hogy nem sok esélyük van arra, hogy megállok, pedig minden papírom rendben, de mááá csak a hecc kedvéért sem állok meg... a tükörbe nézem vajon beugranak az octavia-ba és követnek
dehogy inkább rágyújtanak egy cigire és megállítják (megszopatják, lehúzzák) Józsi bácsit aki egy 1200-as zsigulival próbált meg kijutni a földjére... snitt (de tudnám tovább folytatni a történetet)
80asra visszarakod az 50es hengert 125öst azt baszhatod gyengítheted de akkor is soklesz szal azzal bukta 11kw-hoz meg passz
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy 50-es motor amin 80-as henger van és elküld KPM-re akkor ennyi volt ? Valamint ha van egy 125-ös motor 50-es papírokkal akkor azt nem tudom valahogy legyengíteni vagy Kpm-en mit is csinálnak? Ott minden kiderül? Na és mégegy. 125-ös motor 11 kw-ra lefolytani 30 le-ről mennyire tudom? egy karbi folytás elég lenne?

Válaszotok előre is köszi
Érted ? Dehogy érted !
A tanulás az lópöcs, majd a pótvizsgák...az igen !
Értem.Hát tudom hogy sok pénz meg tanulás de inkább egyszer szenvedjek vele és levan tudva.
Nem teljesen.PL frizuradivat 1969-1974 ig-ből sem kell aztán ott van a Tervgazdaságunk a szocializmus idejében tanulmányt sem kell bemagolni.
És ezzel vége is.
Helló mindenkinek !
Elsősegélyből nem kell !
Műszaki és kresz az más-más "A"-nál és "B"-nél.
Annyi előnyöd van,hogy letudod egyszere,
meg tanulhatsz és egy valag lóvé.
Ha valaki jobban tudja az helyesbitsen ki engem,
nem szeretném "ezt a szegény gyereket" becsapni !
Na pá...........
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Énis 125/50-et akartam venni de ha minden úgymegy ahogy szeretném akkor inkább lerakom rá a jogsit.Ha egyszerre teszem a B-s és az Ak jogsit akkor mik azok amikből nemkell kétszer vizsgáznom?Gondolom elsősegély stb
Azok mind szépen rábasznak:-)))
Merthogy megszűnik a kiskapu, az állam meg nem hülye:-)
A 70 nem para. Mitől is lenne az? Gyárilag 50-es motor, 50-es motorszám. A 70-es hengert nem mondod meg ránézésből , mert a tőcsavarok egyeznek...
Ha olyan a helyzet szerzek lapátot oszt elásom én az árokparton gépestől a marháját.
egyébként kb de nemtudsz mitcsinálni... majd megtanulja saját kárán viszont akkor van cink ha nemtudja bevenni a kanyart és esetleg pont te sz*psz miatta de ugye okos ember más kárán tanul...
cbr-t nevegyél 50es papírral mert 4T azért nagy is meg van km órája és ha megfognak vele márpedig megfognak mert baszott feltűnő és ebből még 50es sincs plusz rendőr se hüye akkor vazelin nélkül kapsz gumibotot a seggedbe... inkább akkor egy rs-t vegyél aztán cseréld ki rajt a számlapot vagy mennyél 125ösre
Most tapló leszek.Előre szólok.Elmész a pi....ba.Első hogy ha írni tudsz akkor olvasni is tehát ne rongálj a 25464x ugyanazt megkérdezve.Tekerj vissza és olvass.
Másodszor nem tetszhet a többség véleménye de attól még a magyar köztársaságban és úgy ám blokk egész európába ez a TÖRVÉNY ha nem teccik lehet csomagolni és elköltözni Bangladesbe ott úgy nyírod ki magad jogsi nélkül ahogy akarod.Ehhez a civilizált országokban papír kell.Tehát perkálj és nem lesz gondod a yardal.
rendőre válogatja... egyébként inkább elmegyek 125ösre aztán nyugodt a lelkiismeretem, nemkel frászolni ha jön szembe a yard + használhatom pályán 2év után vihetek személyt stbstb plusz az A jogsinál csak különbözet viszont ha egyszer megfognak 125/50el az istenér se szállnak majd le rólad meg ugye bünti... ha meg végképp nemakarsz jogsit fedezd fel a környéket hogy rendesen ismerd az ha leakarnak inteni nemállsz meg... úgysefog követni 70-80as tempóba erdőbe kocsival de ugye ez megincsak necces
én szépen kérdeztem és nem lehet normális választ adni attól h 14vok nem kell lenézni nem hiszem azt hogy enyém az egész világ

de itt néhány ember NAGYON TAPLÓÓÓ kivéve Pitbiker,és ugyahogy Conair is...de a többiek majdnem mind k....g
Szval akkor a 70 még nempara? nemlesz feltűnő ? vagy ilyesmi.. ?
Na igen ,de B-s jogsid csak 18 évesen lehet, míg M-es lehet 14 évesen. 18 évesen lehet rakni az AK-t és akkor már csak különbözetetit kell tenned.