Mondjuk nálunk is elléphetnél, nem mennének utánad inkább megvárnának otthon.
Nálad a rendszám ennyire nem látszik? Nem szoktál soha megállni fagyizni vagy ilyesmi? Nem félsz ilyenkor? Mondjuk én nem szeretek reszketni. Mondjuk busával tényleg nehéz 60 körül maradni városban is. Gondolom simán megy 2-esben is 60-at (1-esben mennyit megy? 120-at?) Egyik cimborám azt mondta úgy gyorsul 150-ról 200-ra, hogy bent marad a levegő. Gecc...
Tanfolyamon volt egy srác.Azért tette le a vizsgát mert unta hogy a háza előtt várták és 3 havonta adta el a motort mert gépről azonosították és fizette a büntit.
Legyél merész ne szarozz 125-ös pöcsköszörűvel újíts be egy RSV factoryt.Ugyíanúgy néz ki mint az rs és be lehet nyeletni pár HSZ-el előtted már megírta egy agyhalott a tutit.
M-jogsim van, most szeretnék egy RS125-öt olyat amit 1év múlva lehet rendszámoztatni. Most RX50 van. Eddig 140es pitbikeval járkáltam egy évig faluba+úton. Rendőr egyszer megállitott azzal biztositás meg minden nélkül, jó fej rendörök voltak el lett intézve...
Ma pl mentünk Békéscsabán, előtte RS50/70 őt megállították engem továbbengedtek. Megnézték a jogsiját és továbbengedték...
2007-es RS50 re elkezdték hogy ez biztos 125-ös meg hogy ha bevizsgálnák akkor is 50es volna e. Meg hogy nem ég a bal első lámpa
Májusba letenném 125re ugye télen nemtudnék vele annyira járkálni...
Faluba nem büntetnének meg a rendőrök még ha tudnák is hogy 125ös...
Sziasztook ha én veszek Külföldi papirosan egy SV 650-ent vagy valami ilyen kategóriájú gépet akkor hogy tudom A korlátottra levizsgáztatni?
gondolom motor vissza folytása, lefizetés,
Ha megvannak az eredeti papírjai akkor le lehet vizsgáztatni, de ha nincs csak adásvételi akkor cumi azzal nem mész semmire akkor nem tod levizsgáztatni:(
Ez külföldi de akinél van 4. tulaj szval nem mai darab de kezdésnek sztem tökéletes meg most nincs jobbra pénz :) de megkérdezem akk tulajt pontosan milyen papírjai vannak meg :) de azt mondta mostani tulaj h még aki behozta az 50-ként hozta be de külföldön 125-ként volt használva.
Üdv mindenkinek. Vettem egg Piaggio hexagont LX4-et, 125-ös motorral. Szeretném levizsgáztatni de nincs semmi papírja. Minden ötletet elolvasok vagy lehetőség érdekel. Esetleg forgalmit is vásárolnék hozzá rendszámmal.
Olyat keress külföldi papíros. Azt lehet vizsgáztatni. Eredeti forgalmi kivonóval és egy olyan adásvételi ami a forgalmiban lévő személy és közted van mert máskülönben szorzódik az átírás. Évjárattól függően 60-120e ből megvan. De nézd a jó oldalát átíratni nem kell...
Köszi gugliba már beírtam és nem nagyon találtam hivatalos oldalt csak fórumok, de ha tudsz hivatalos oldalt akk pls linkeld (de ne ilyet h www.police.hu)
Nálad a rendszám ennyire nem látszik? Nem szoktál soha megállni fagyizni vagy ilyesmi? Nem félsz ilyenkor? Mondjuk én nem szeretek reszketni. Mondjuk busával tényleg nehéz 60 körül maradni városban is. Gondolom simán megy 2-esben is 60-at (1-esben mennyit megy? 120-at?) Egyik cimborám azt mondta úgy gyorsul 150-ról 200-ra, hogy bent marad a levegő. Gecc...
Köszönöm szépen, hogy megdicsérted a fiam.