Úgy hencegjél itt forumon, hogy jardok is figyelik az oldalt!
Ha igaz amit mondasz akór ez fel ér egy beismerő vallomással!
Csak figyelmesztettelek mint motoros elvtársat!
Gondold meg mit írsz le ide mert ebből baj is lehet később!
Szia! Elolvastam, amit írtál, én nem akarok beleszólni, de amikor én mentem tanulni az M kategóriát, azelőtt nemrég fogtak meg így 2hónap tiltás alatt voltam. Ebben a 2hónapban csináltam meg mindent és a tanár, akivel vezettem tudta, mert mondtam neki, de nem érdekelte...
Nem bátorítani akarlak, de nálam sima ügy volt minden a tiltás ideje alatt. Már papíron meg volt a jogsim, amikor lejárt a 2hónap.
Helló
Látom te jártas vagy a dolgokban kaptak el ? nekem az a problémám hogy 1 hónapja el kaptak ismét egy 200 cc piaggio x9-el rendszám nélkülivel külföldi papirossal , de kb még 1 hónap mire meg van a b kategoriám , viszont voltam tiltva 2 éven belül most januárba járt le a tiltásom.de forgalomból 2 hét mulva vizsgázok szted érdemes leraknom a jogsit ? mennyi idöre vehetik be ? oktoberbe lesz 2 éve hogy megvan a kresz vizsgám igy szükös a időm , tiltás alatt tudom folytatni a vizsgát ? és továbképzésben kell részt vennem ? elöre is köszi a választ.
Sziasztok
1 olyan problémám van hogy elkaptak 1 hónapja kb, 200 cc piaggio x9 -el rakparton városban a motoros rendörök , és a b kategoriám kb még 1 hónap mulva lesz meg , de januárba járt le a másik tiltásom mert menekültem tavaly személygépkocsival, az a problem hogy fél éve járt le a másik tiltás igy frisnek veszik mert bele esek a 2 évbe, valaki járt már igy ? b kategoriát beveszik , ujra kell tennem ? menyire vehetik el ? elöre is köszönöm a válaszokat !
helló
látam a forumon hogy valamit tudsz már volt benne -e részed ,nekem az a problémám hogy most kapom meg a b kategoriám de 1 honapja elkaptak 200 cc rendszám nélküli géppel töled is elvették ? mennyi idöre vonják be , ujra kell tenni ? válaszodat elöre is köszi
sokat járok Budapesten, párszor már igazoltattak a rendőrök többsége nem foglalkozik vele, hogy hány köbös csak legyen jogsi,adásvételi meg biztosítás ennyi. két alkalom volt eddig igazoltatásnál, hogy a zsaru elkezdte forszírozni a témát: -ez biztos, hogy 50-es? kérdezte, de én inkább megmondtam, hogy ez 150-es és elmondtam neki az érveimet, hogy miért is szegem meg a szabályt (mert, nem akarom magam életveszélynek kitenni egy 50-essel, hogy az autósok eltiporjanak, ezzel legalább fel lehet venni a közlekedés ritmusát... stb.)
mind a kétszer elengedtek, mert hisz ők is emberek pontosan tudják, hogy mi a szitu, KÉNE MÁR MÓDOSÍTANI AZT A KIBASZOTT KRESZT
Napokban vettem játszómotornak egy italjet formula 125-öst.
125 2t ikerhengeres (sor2..) 2kipu.
Lazán elment 50-esnek eddig.
2db igazoltatás 1hét alatt és 1x rendőrkihívás a hangja miatt.
Respect a barátságos rendőröknek!
Ha van vkinek egy 100-as Aerox ami rendszám nélkül megy, de nincs tuningolva, nincs nagy kipuff és nem jaszkarizik vele, akkor mennyire kell félnie attól, hogy egy igazoltatás során a rendőr egyből levágja mi a szitu? Külsőre ugye - leszámítva a kicsit nagyobb gyári dobot, léghűtést és dobféket hátul - nincs szembetűnő különbség, főleg hogy az első idom cserélve lett 50ccm-es mociéra. Szóval Ti mit gondoltok?
Azért mert nem szakad le a fejed a gyorsulástól.
Pedig jobb a fokozatosság elvét betartani, mert a lóerőkhöz fejben is meg kell érni, hogy halottak napján ne a kiskomát kelljen látogatni.
A baj nem azzal van elsősorban, hogy bebuksz ! Adódhat egy baleset, ahol nem is te vagy a vétkes ! Csak összetörik egy Audi 8-as meg egy hetes BMW.! Ahogy kiderül egyből te fizetsz és nem a biztosító! A többi szopatásról nem is szólva , ahogy az előttem szólók leírták. Olvass vissza vagy ötvenet ! MIÉRT KELL EZT MEGKÉRDEZNI KÉTNAPONTA?
Ha mákod van évekig elmotorozol ha nem 1 napot sem. Meg fog büntetni, de lehet hogy ebben is mákod lesz és elnéző lesz, de hanem oda lesz az A1-es jogsid is és az esetlegesen különbözeti vizsgára félretett lóvéd is. (egy pár hétig babaszni sem kell menni, mert az a pénz is úszni fog)
Ha igaz amit mondasz akór ez fel ér egy beismerő vallomással!
Csak figyelmesztettelek mint motoros elvtársat!
Gondold meg mit írsz le ide mert ebből baj is lehet később!