Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne üsd át. Akkor még azt is rád verik, hogy lopott a motor. Az ötlet csak látszólag jó. Ne csináld a bajt.
Üdv!
Nekem van egy 125ös 2T gilera runnerem és azt szeretném kérdezni, hogy ha tudnék egy olyan 50es runnert ami nincs forgalomban, és 1000% hogy nem is lesz és ennek leolvasom az alvázszámát motorszámát és ezt a két számot átütöm az enyémre akk már teljesen lenyomozhatatlan az hogy az enyém 125ös igaz?
Hacsak enm KPM-re hívják, de ha betelefonálnak és lekérik az alvázszám szerint az adatokat és az rendben van akk nem KPM-eznek ugye?
Nah ez a 2 kérdésem van
köszi az infot akkor nem veszek ilyen jó mocikát
ha nincs papírja akkor nem megoldható. Ha lebuksz, jogsi el + fizetsz jópénzt. Ha esetleg összetörsz vele valakit, és úgy buksz le, akkor zsebből fizeted a kárt amit okoztál
de most komolyan mik a következményei, és amugy hogy lehet megoldani hogy normálisan papiros legyen egy motor,amihez csak adásvételid van?
Helyben megásatja a sírod veled és főbelő.
helló sziasztok, most veszek ép egy 125-öst természetesen csak adásvételis,csak biztositás van rajta,mit csinálhat legrosszabb esetben a rendőr ha kiderülnek a dolgok?Előre is köszi a választ.
no para
nekem a 80as mbxet megnézték nem is egyszer
Van egy 80as RG-m, sosem állítottak még meg, nem is szeretném, minden rendben van, de mindig attól parázok hogy bemondják központba aztán csőő.
A hengeren rajta van amúgy hogy 49cm3! Így vettük, biztos valaki rácsinálta, de nem látszik hogy utólag lett rátéve.
Szerintetek ha megállítana akkor megnézné hogy 49cm3 és minden ok? Vagy elkezdené mondani központba?
Amikor kelett volna tűszelep, akkor a kereskedésbe visszakérdeztek hogy RG80? Nem is hallottak ilyenről. Azt mondják hogy ezek a külföldről behozott motorok sose voltak rendszámozva, meg mindenki hozta befelé darabszámra ahogy csak tudta, szóval nyílvántartásban sincs.
Szerintetek rájönne a yard hogy 80as?
(Elég furán fogalmaztam :) remélem érthető)
Az "más tészta" Kivétel erősíti a szabályt... de a lényeg, hogy így van hivatalosan megfogalmazva, mert ha megengedett lenne a VAGY akkor egy Busát is vezethetnék A1-el ha 11kw szerepel a forgalmiban? Az csak egy papír... jókor, jó helye, jó kapcsolattal azt írnak bele amit akarnak. http://www.nkh.hu/kepzes/conte...
Nem tudom haverom és én is jóideig hajtottunk 150-es etz-t és soha nem szóltak érte..:)
Szerintem pedig Te nézz után, mert A1-nél mindkét feltétel előírt!
Én úgy tudom a KRESZ azt írja elő hogy 125 ccm VAGY 11 KW..és NEM azt hogy 125cc ÉS 11 KW...nézz utánna , mert nem mindegy....
Nálunk ha van motoros fesztivál, mindig van du 2-kor felvonulás. Akkor nem szólnak a sisakért. Rendőri felvezetés van. Van egy pár motor.
Ha én mentem volna ki az útra akkor biztos hogy szólt volna érte. Erre gondoltam.
veszel rá 50 es matricákat és beleütteted a hengerbe hogy 49 ccm!
akkor talán elhiszik
de gondolom te arra gondolsz hogy bármennyire is jólesik, sőt mi is szoktunk sisak nélkül gurulni felvonulásokon meg ilyesmin, neki példát kéne mutatni felelősségtudatból is
fénykép, videó? lefogadom sérelmezte volna ha a rendezvény filmezése közben véletlen rajta marad az ojjektív
Erre varrjon gombot valaki! A motoros (kis robogó) rendőr sisak nélkül kolbászolt Hatvanban egy rendezvényen. Ha odamentem volna hozzá és megkérdeztem volna hogy neki miért nem kell sisak, mit mondott volna?
Nem egészen a témába vág, de érdekes.
Addig feszegeted a pofonos ládát, hogy betakar egy lángos, és meg leszel lepődve! Nőj már fel, vége a gyerekkornak. Minden amit teszel következménnyel jár!
Ne tetézd a bajt, hogy ütögetsz. Mindennek eljön az ideje. Zoli leírta milyen teendőid/választásod van.
A.Beülsz egy motorostanfolyamra és leteszed a jogsit majd lerendszámozod a motort.

B.Nem teszed hanem mész vele és ha elkapnak kussban fizeted a büntit

C.csak zárt magánterületen mész vele

Felőlem bármelyiket teheted.Csak ha B. választod ne gyere ide hogy mit tegyél mert elkaptak.
cs srácok van 1 125-ös rx-em és 50esként használnám de erre felé a zsaruk eléggé ránk száltak mit tudnék tenni hogy ne pofázanak? elölre is köszi ja és még nem nagyon használltam szal még nem látták a zsaruk meg hallotam olyat hogy a motor számot és a alváz számot átt ütni 50-esére hát nemm tudom
A forgalmiban már sehogy. Röviden.