Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 50es motoron van rendszám hanem a 125ösön mint mindenhol
Mi az, hogy látszólag van rendszám? Ha 50-es a motor minek rendszám? Kivesznek a forgalomból? Van oka? Lehet, hogy szúrsz egy két szemet azért szívatnak.
igazából nemem az álmom a mostani motorom nagytesója. RS 125 2006os utáni, szóval a legújabb szériás.
Igen ez is igaz. Mondjuk nem mindegy milyen az a 125-ös sem.
pld. Vespa Et4 125 vagy yamaha tdr 125
jogos jogos. De engem pl itt szhelyen csak azért állítanak meg hogy 125ös mocim van és hol marad a rendszám? közben csak egy rs 50. de úgy még sose igazoltattak h jónapot kívánok közúti ellenörzés szal sztem ha látszólag van rendszámom akkor csak úgy tuti nem vennének ki a forgalomból. Max akkor ciki ha baleset van mer akkor mindeképp az a hibás akinek nincs jogsija
Szerintem a rendszámos mocival M-es jogsival járni.
Mert ugye mit mond a rendőr. Forgalmit, jogosítvány.
szerintetek meik rosszabb. 125/50es motorral járni vagy 125ös rendszámos motorral M-es jogsival járni
Ha 50 es papírokkal fut akkor ne írd rá...
Hali!

Anyit szeretnék kérdezni, hogyha megvan az összes adásvételi a motorhoz mert jelenleg 50es papírokkal fut, akkor 125ccm- kell hogy rajta legyen az adásvétliken, vagy mind1?
A regadó 95 ezer egy 125-ös gépre de minél régebbi annál jobban csökken. azért írtam a forgalomba helyezésnek 80-100 rugót. Szerintem add el a pecsába és vegyél egy nagymotort.
Kellene az eredeti forgalmi, kivonóval, adásvételi amennyiben nem te hoztad be a teljes tulajdonosi lánc, (összes adásvételi) forgalomba helyezés kb 80-100 rugó. Amennyiben bármi hiányzik mehet pályára a motor, felejtős a forgalomba helyezés.
Ha EU-bol származik a motor akkor le lehet papirozni valahogy. Van valami olyan , hogy köröztetés, és ha nem lopott vagy ilyesmi akkor asszem működik a dolog. De pontos felvilágosítást adnak a Vám és Pénzügyőrségen.
üdv, van 1 rx 125-öm csak adásvételim van hozzá .Milyen papirokat kéne beszereznem hogy lelehessen rendszámoztatni és hol kell?
kb mennyibe fájna?
írjatok légyszi ! vissza olvastam de nem lettem sokkal okosabb!
Értem. Akkor annyira azért nem vészes, ha lenne valami!
engem csak figyelmeztettek, de volt feljelentés is meg minden, jött a papir h szerintük tanultam az esetböl és nem fogok ilyen bűnözéseket csinálni és nem lesz pénzbirság
semmi féle úton modon nem lehet lerendszámoztatni?
Hali.Semennyibe..mert nem lehet anélkül...(de ha vissza olvasol párszor leírták+mást is)
Hello!

van egy 125/50es moci.de olasz papír nincsen meg.Menyibe kerülne nekem ha lesz szeretném rendszámoztatni.
Szia repsol600!

Erre az emailcímre tudnál nekem írni az eladó RS-ről 1-2 infót? humans@freemail.hu
Mennyi km van benne, mennyit eszik, és hogy mennyiért adnád el?
Előre is köszi szépen!
Helló
Ne vegyetek 125-öst 50-esként! Nagyon ráb@asztok ha elkapnak! Én már tudom szerencsére nem engen egyik haverom kapták el 125-ös rs-el. 3X állították meg 1 hét alatt és a 3.ra kapták el. Nem kívánom senkinak amit kapott érte (bünti). Pedig én is majdem ilyet vettem szerencsére nem vettem meg. Nem éri meg a kockázatot. Vedd meg az enyémet ha rs-t akarsz igaz csak 80-as, de ezel ilyen gond nincs . Ja és még közel is laksz, én Szigetvár mellett lakok kb 40-45 km Pécs innen.
bubu91

Pár hozzászólással előbb kb ugyanezeket kérdeztem:) írtak 1-2 választ, sztem érdemes elolvasni.
Helló!
Lenne 1-2 kérdésem. Ha veszek egy 125-ös rs-t 50-es papírokkal, olyat ami még MO-n nem volt forgalomba helyezve akkor alvázszám alapján a rendőr meg tudja mondani hogy 125-ös-e? És kinek volt már rendőrrel dolga aki kötöszködött vele? Mit kell mondani ha rákérdez hogy mekkora vagy hogy lehet elkerűlni hogy lebukjak? Válaszokat előre is köszönöm!
Köszi a regényeket. Én terepen megyek kétszeméllyel. Bukóvan, Motor biztositás rendbe van. Csak mondták hogy el is vehetik a jogsimat....
Szia Operable!
Erre tudok válaszolni, leírom személyes tapasztalataimat. Anno, amikor még robogóztam, előfordult, hogy nem egyszer mentem 2 személlyel, és megállítottak. Nem írom le mindet, csak a lényegesebbet. Előre közlöm, sztem rendőr függő.
1.) Bukósisakkal mentünk (ez a legfontosabb!) szal akit viszel, legyen rajta bukó. Mr. Rendőr véleménye a következő volt a dologról: Nem szabad 2 személlyel közlekednie ezzel a jogsival, illetve mopeddel, de örül, hogy legalább bukó volt rajtunk és elengedett.
2.) a másik lényegesebb: Este állítottak meg, bukó nélkül (haveron nem volt bukó) a sztori vicces: Kisebb kereszteződésben stopnál megálltam (igazából haver miatt, mert megláttam gyalogolni a járdán, rádudáltam) odajött, és poénből ráugrott a járó robogóra mögém. Tipp? mitörtént? abban a pillanatban jöttek a rendőrúrak. Mondhatni nagy erőkkel kipattantak a járműből :D Mérgesek voltak, nagyon. De minden hazugság nélkül elmondtam hogy pont akkor ugrott rá a motorra (természetesen ez 100%osan hihetetlen volt ugye) :D valami okból elhitték, húzták a szájukat, rákoncentráltak a motor papírjaira.. fél órás műtét volt, végül elengedtek azzal a figyelmeztetéssel, hogy legközelebb nem lesznek ilyen jószívűek és elnézőek:) Természetesen, még 1x leírom, nagyon rendőrfüggő, illetve a kresz szigorúan tiltja! De ha azt akarod, hogy nagylelkűek legyenek, bukósisak mindenképpen legyen mindkettőtökön, ne legyen lopott a motor, papírjai rendbe legyenek, biztosítás legyen rajta, NE legyél piás, illetve bunkó.
Remélem sikerült nagyjából valamilyen képet leírnom a 2 személyes dologról!
További szép napot!
Szépjonapot!
Ha valaki tud elado robogot 50-80m3-est.Akkor hivjon mert érdekelne egy!4-ütemü elönyben!
T:06-30-9446636