ez igaz. ebből is sok van már. pontosan ez volt nálunk is a jelenség, volt pár nagypofájú pózerkodó köcsög akik elbaszták a renovét és lehetett menekülni. amig volt ész nem volt gond ezzel sem.. meg nem kellett világgákürtölni..
én amondó vagyok mindneki azcsinál amit akar, itt mindig lesznek akik ellenzik és akik istenitik a 125/50 gépeket. szerintem nem az a lényeg hogy egymás agyát próbáljuk hejretenni hanem hogy " kimagyarázása, KPM elkerülése "
persze! nem akarok belemenni a pénzügyekbe de én azt mondom h azt a 10ropiból kétszer teletankolom a gépet! persze az se mindegy hogy ki mire és hol használj a a motort! én nem mondom h rossz dolog a rendszám mert ha tehetném akk én is lerendszámoztatnám! csak nincs """kedvem"""" ha értitek!? volt balesetem...új suzuki jobb eleje elég csúnyán ki lett dekorálva de el lett intézve okosan! nem fittizésből mondom csak mint tapasztalat elmondtam!
most ha belegondolsz jobban:
nekem a 350esre 3700 a kötelező, 5 felé a teljesítményadó (azért ennyi mert el van baszva, 35kw a gép papíron) 2 évente a műszaki 4-5 ezer felé
szóval kb 10 pénz egy évi "kidobott pénz" de ezért bárhová el tudsz menni, tudsz utast vinni ha úgy adódik stbstb.....
aztán be is lehet sározni azt a rendszámot ha annyira szabályt akar az ember szegni
akkor van csak baj hogyha neadjisten csinálsz egy balesetet, mondjuk jó kis 3 millás kárral egy x5-ös bmw-be. Nekem van ilyen ismerősöm aki összetört egy octaviát, most több mint 1 milliót kell majd fizetnie zsebből.
húha van ám szófosás! 2009 nyarán vettem egy 125ös motort 15évesen és lemotoroztam vele 4ezer km-t volt h a trafi előtt 100-110körül mentem el de nem tudtak mit csinálni MERT NEM VOLT RENDSZÁM! Én aztmodom h okosan kell csinálni a dolgokat és akkor nincs gond! nagyon ritka eset az hogy valakit kpm vizsgára vagy akárhovba is küldenek, én amiről hallotam eddig személyesen az 6000Ft helyszíni bírság volt! az meg a másik hogy én elég sokat endúrózok( ha megnézitek a képeket láthatjátok) arra mégis minek fizessek adót, biztosítást?!persze nekem hobbi ez az egész motorozás-itt jegyzem meg hogy megértem azokat az embereket akiknek a munkájukhoz szükségük van a jogosítványukra amit ha ilyen motorral közlekednének hamar elveszíthetnek- de nekem nem ér meg ~100eft -ot a jogsi és utána még a többi költség ami mind az állambácsi zsebében landol! jó motorozást mindenkinek! én így látom a dolgot! széles utat-és kevés rendőrt
nézd meg a gyorshajtás topikot pont én kérdezek és ha elolvasod sokat tanúlsz belőle igaz nekem csak 80/50-van de én tavaj a motor megvételére rá majdnem 1 hónapra karamboloztam és a poén az hoyg nem én votam a hibás és mot én izgulom szarrá magam
Igen, tanulságos. Amit leírtam lejebb hogy ha baleset van akkor gebasz van..
mindenben van rizikó Mégegyszer tuti nem vállalnám be
viszont lebeszélni nem nagyon lehet valakit hogy tedd le a jogsit vagy járj kismotorral addig.nekem sem volt lehetőségem de kellett a gép
úgyhogy maradt az önfejűség.
Apám nagyon ellenezte, ő pedig nagy szabájember korrekt , törvénytisztelő precíz pontos ember. muszáj voltam jól leérettségizni hogy megvehessem
Ha valakire haragszanak az tuti.Könnyen megtalálják.Ismerek olyant aki belefáradt hogy félévente adhatta el a motorját mert már otthon várták a yardok hogy hazaérjen.Kinézetre kiszúrták nem mentek utána.Eccerűbb volt a kapu előtt bevárni.Hol ismertem meg a srácot?Motorosiskolában.
de a sok kis suttyó kölök elkúrta.....
nekem a 350esre 3700 a kötelező, 5 felé a teljesítményadó (azért ennyi mert el van baszva, 35kw a gép papíron) 2 évente a műszaki 4-5 ezer felé
szóval kb 10 pénz egy évi "kidobott pénz" de ezért bárhová el tudsz menni, tudsz utast vinni ha úgy adódik stbstb.....
aztán be is lehet sározni azt a rendszámot ha annyira szabályt akar az ember szegni
dee van 11kw-os papir!na?nektek még így se jó,mi?
mindenben van rizikó Mégegyszer tuti nem vállalnám be
viszont lebeszélni nem nagyon lehet valakit hogy tedd le a jogsit vagy járj kismotorral addig.nekem sem volt lehetőségem de kellett a gép
úgyhogy maradt az önfejűség.
Apám nagyon ellenezte, ő pedig nagy szabájember korrekt , törvénytisztelő precíz pontos ember. muszáj voltam jól leérettségizni hogy megvehessem
én kb 4-5 éve ugyanazzal az "50-es" motorral járok
semmi gond