Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehogy.
Leírná nekem valaki h CRM 125-re ogy lehetne megoldani a biztostást, és h rendszám nélkül használhassam kismotor ként?
vagy h mi kell ahhoz, vagy hogy működik a folyamat...
Az eredeti forgalmi, kivonó, adásvetélik kellenek, kb 1 kilóból lehet vizsgáztatni évjárattól függően, egyéb megoldás nincs.
Hát ha csak nem vlami nagyobb értékű a motorod, akk nem érdemes megtartanod mert mire levizsgáztatod többe lesz mintha vennél egyet.
Amúgy meg az eredeti papírjai azok elengedhetetlenek.
Persze vannak ezen kivül más megoldások is
nincs valami megoldás arra hogy egy rendszám és forgalmi nélküli 125-öst le lehessen rendszámoztatni?Mert nagyon szeretem a motorom,mostmár megvan a jogsi és szeretném megtartani.Bontó útján valahogy,aki tud valamit irjon a cimemre:szaboa@kabel2.hu
nekem sokat megérne.köszi
Eladó Aprilia af1 125 Váz!

Kerekekkel együtt,szinte új gumikkal, elöl háttul tárcsafékkel féknyereggel együtt, bölcsővázzal, kilóméterórával, színre fújt 2 komponensű (festés+lakk) metál fekete színnel!

60.000Ft
speedfan@citromail.hu
Jobban jársz. Nem cumiztatod magad. Mindennek eljön az ideje, nemcsak annak, hogy legyen egy 125-ös szekered.
Értem, igazad van. Mondjuk amit akarok az nem volt még forgalomba helyezve mert olaszból származik. Akk lehet maradok az 50-esnél.
Idén a rendőroknek be kell 14 000 000 000 Ft-ot SZEDNI, AZ ÁTLAG 7 MILLIÁRD HELYTT ! Ha kicsit gorombán nézel rájuk már megbüntetnek ! Nem érdemes kockáztatni. 30 000 Ft-ból 4 szer! tele tankolom a picikémet.
na tessó figyelj nekem van!Nem vegyél olyat!Én nekem volt egy 25-ös apriliám 50-esként(160polini,34 delortó,250-es dob rajta)!Hát egyből utánam jötek a zsaruk mikór el pötyögtem melletük 20-al me fordultam le.Megfogtak oszt pampogtak én magabiztosan montam hogy ez 50,meg hogy nem értek a motorokhoz én ezt igy vertem!Alvázszámomat bediktálták+motorszám oszt kidobta hogy 25-ös me régen volt rendszáma oszt nyilvántartásba volt!na itt megjátszottam hogy engem átvertek meg akkór mi lesz velem, ott pofáztam nekik, ök meg azt mondták beszéljem meg a volt tulajjal.Kaptam egy csekket 30 ropiról oszt azt mondták huzzak haza meg forgalmiztasam le!Leforgalmiztatni nem tudtuk me kibaszott bonyolult egy csomót kel nyomozgatni hogy kik voltak az elöző tulajok és egyenként be kelletvolna szednem az adésvételeit a motornak, na ezt nem tudtam megoldani így megváltam a motortól me uttána rám száltak volna!És vettem egy papírosat.Azt mondom SOHA TÖBBET PAPÍR NÉLKÜL! Az a baj hogy régen ezt a 125/50-et meglehetet játszani de mostmár egyre jobban erre vannak rá állva szinte vadászák öket!Szerintem tartozkodj töle!Remélem tudtam segíteni!
Helló!
Szeretnék egy rs 125-öst venni, 50esként mert nincs jogsim. VAn valakinek tapasztalata már a rendőrökkel? Mivel lehet kösszen kimagyarázni? Persze 50-es adásvételit meg biztosítást kötnék rá.
meg kedves is
Kéne a fenének.Nem olyan szép szegényke.Mondhatnám hogy csúnyácska de jólnevelt vok.
Jól mennek az ilyen 2t poweres gépek, ha bekapcsol a power csokis lesz a gatya, de akkor is csokis lesz, mikor költeni rá kell rá. Az ilyen régi gépekre meg mindig lehet csöngetni, és sajnos mivel pörög mint a búgócsiga, nem kell sokat várni egy felújításra.
Inkább csak régies.De at eleje frankón nem teccik.
Nem. Öreg már nekem.
Megveszed? DDD
úgy kell számolni hogy első bünti 30 felé lesz utánna neg több.........
Hali!
Nem tudom most pontosan mi a piaci értéke, mert nem néztem utána, de az biztos, hogy elpocsékolni nem fogom a válságra hivatkozva. Olyan 200-250 lehet valahol...
Elég kövér motor 50-esnek. Add el ha neccesnek érzed.
aki ebben a pénzlehúzós korszakban 125/50el mászkál közúton meg is érdemli
Jah ekkorka a moci
Hali. Ha levillog egy rs octavia mit mesélhetnék B-jogsival 125-ös, kinézetre hatalmas vízhűtéses vasamról? Matrica van rajta (biztosítás, az enyém:)) adásvételi 50-esként. Ugyanis jogsi nélkül mégcsak nem is tologathatom...pofám leszakad...
Nade ez nem vicces téma, számomra egyre neccesebb... "már hallottunk erről a motorról a faluban, hogy esténként randalíroznak vele" Pedig csak én használom, általában nappal
Mi pénz egy ilyen kmx?
Üdv!
Ez nem nagyon nyugtat meg, mert így már kissé drága lenne a vas, mire hivatalosan használhatom, határba járni meg drága, hogy benne álljon a pénz!
Lehet hogy tényleg eladom.
Na köszi az infókat!
Üdvözlettel:emcett