hát én ki tudtam várni az 50essel amire meglett a jogsi
és egy ócska szimóval jártam mindenfelé...
ha leteszed a korlátost utánna valami 20 pénz meg 1 vizsga a korlátlan
kb ugyanott vagy mint egyben
ha meg mégis megfognak lesz eltiltás meg bünti meg kerékpározás
az jobb?
Mintha nekem olyat susogtak volna hogy idéntől cseszheted a 21 évedet akkor is Akorl lesz az első jogsi amit kapsz bármennyi éves vagy.Bár ez csak suttogópropaganda.Oktató mondta.
Igaz hogy árban a fokozatosság éri meg.Olcsóbban jösz ki most Akorl+utána külömbözetivel mint egyben az A val.
Mész az úton a sáros motorral, kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy gubanc lesz. mert az eszed nem ott volt ahol kellett volna. ennyi erővel jogsi se kell, majd kimagyarázom. Hasonlatos vagy ahhoz, mikor a kisujjadat nyújtod valakinek, és egyből le akar szopni .
Jah mondod ezt te akinek 600as van! De most sok olyan srác vanakinek 50jogsi van és még is 25el szaladgál nahát ez azért van mert már szét unta az 50est ! de most azzal fogsz jönni hogy miért nem rakom tovább nah el mondom ! Azért nem rakom most tovább a jogsit mert ebben az évben 19leszek és akkor így már teljesen mind1 hogy most vagy 3év múlva teszem és akkor majd ha már teszem a jogsit akkor már korlátlant ... és addig is el bohóckodok 25el... érted?
az ló@........
egyszer vittek egy 1000éves t55el de olyan érzés sosem lesz semmivel
csapattunk egy facsoportban combvastagságú fákat tiportunk, meg méteres árkokat vájtunk a sárban
Ez is igaz! De én most konkrétan nem ezekre gondoltam jó oké benne van ez a dolog is a pakliban amit te el mondtál...De most 1000ilyen témát fel lehet ez ellen hozni ! Még 1 szer mondom hogy az a dolog amit el mondtam az az én véleményem volt.....
Ha egy X5-ösben állsz meg hátulról nem teszed zsebre amit kapsz a biztosítós ügyintézés után a tulajtól.Ugyanis ha balesetet okozol a 125-össel 50-es biztosítással a cég NEM fog fizetni a károsultnak.Így rajtad verik le.Egy hátsó ajtó árából meglenne egy 500 motor+jogsi.Van értelme ennek az 50-es papíros dolognak nagyon.Nemrég pont ezt szítta meg itt egy srác és rendesen rájárt a rúd.
Hát figyelj ezek okos dolgok csak itt 1 bibi van és még pedig az hogy ha valakinek nem szól addig a jogosítványa akkor kénytelen maradni 25nél amig nem vizsgázik tovább......
Azzal kezdem hogy ez csak 1 vélemény volt! a másik meg az hogy te biztos tod hogy mi a dörgés ilyen téren mert hát téged nap mint nap meg állítanak hogy 50es motor? Bár ezekből a szép szál legényekből még azt is ki nézem XD! ENNYIT ERŐL
erre csak annyit mondok egy 125 2t áráért inkább beszereztem egy 350es RENDSZÁMOS 4t gépet
kb egy ár egy teljesítmény
amennyivel kevesebbet fogyaszt a 4t annyival több adminisztrációs költsége van
és nem kell remegni, el lehet bárhová menni, lehet utast is vinni stb stb
Sziasztok! A KPM es dologról jut eszembe hogy szerintem ne nagyon féljetek a kpm vizsgától mert ahhoz hogy KPM vizsgára rendeljenek ezek a buzik ahhoz nekik kúrva sok papir munka szükséges jah és anyagi vonzatai is vannak! Mielőtt le hurrognátok hogy ez nem így van, hozzá teszem azt hogy ezeket én hallottam de elég sok embertől! De am amit tapasztalat az hogy ha van egy 25 vizes mocid arra a világon semmi nek kell csak valahova 1 házi 49cm3-as felirat! nekem ez van és már számtalanszor álítottak meg kisebb kihágások miatt és én mindig a feliratra hivatkoztam és el engedtek......
Értem, látom azért nagyrészben belőletek a motoros szaki beszél...
De mind egy is mert igazatok van, megcsinálom inkább szépre szimót és majd Mz-vel meg rendesen rendszámmal így a jó.
Szóval köszi hogy lebeszéltetek és egy szép nagy galibától megmentettetek.
ha a leghülyébb yardon agyműtétet végeznek, és kiveszik fele agyát akkor is meg tud különböztetni egy simson blokkot egy mz blokktól..... még ha szőke női yard akkor is....
simson olyan alap gép hogy, errefelé mindenki ismeri, és annyira nem régi még, átlag ember a hangjáról megismeri még ha nem is látja
de ha menni akarsz menj...... majd lesz valami.... picsa szimó fékkel majd kíváncsi leszek, hogy állsz meg vészhelyzetben
stb stb
Arról meg végképp nem beszélve, hogy a büntetések ára kifut egy jogsit, vagy egy motort. Balesetről nem beszélek most. Lényeg, hogy én forgalomba elfelejteném.
Minden átalakítás és első forgalomba helyezés előtt, be kellene mutatni a motort az NKH-nak. smkp esetében is igaz ez. Na mármost a bolond is látja az mz blokkot. A simson blokkot ismeri mindenki még a 1,5-éves kisfiam is. Nem teszik dyno padra, az MZ blokkban nincs 50-es és vége. F@szt sem érdekel hány lóerős. Ha megvizsgálják jobban a motorszámot rájönnek, hogy esetleg az is át van ütve. Egy szónak is száz a vége, szerintem nagyon merész ezt így használni forgalomban. Legelőn, töltésen, kavicsbányában, határban ok. De szerintem a forgalomban megcummantod.
Sziasztok most egy kicsit másfajta problémával fordulnék hozzátok, bár a témánál maradok. Ugyanis az én kis csuda simsonocskám nemsokára olyan lóerő többletet fog kapni amitől úgy fog menni mint egy mérgezett egér:) És ez a löket egy Mz Ts 150-es blokk formájában érkezik.
Előre is szólok, plíz ne mondogassátok hogy szét fog szakadni az egész meg hogy meg kell erősíteni a vázat mert beszélgetek már egy ideje pár olyan emberrel akik elvégezték ezt a "kis" átalakítást tehát tudom jól hogy hogyan kell.
Node jön a gond hogy a rendőr megállít rossz esetben beküldi a központba a vázszámot és a blokkszámot. Tegyük fel hogy az újdonsült Mz blokkon a simson blokkszáma lenne(ugyanis meg tudom így csinálni) tehát a központ szerint minden oké. Szerintetek képes lenne el küldeni egy Dino tesztre? mert akkor ugye nagy koppanás lenne a maga 10 lóerejével...
Tehát erről van szó.
Feltételezem aki ért az ilyesfajta mocikhoz az egy pillanat alatt kiszúrja de, nem hinném hogy a rendőrök nagy szocimocisok lennének xD
Na szóval légyszíves mondjatok véleményeket, induljatok ki magatokból mintha ti lennétek a rendőr vagy csak gondoljátok át:)
Köszi előre is a sok sok választ
Üdv Bence!
Ja és beraktam két képet hogy könnyebben tudjatok dönteni a méretek alapján.
és egy ócska szimóval jártam mindenfelé...
ha leteszed a korlátost utánna valami 20 pénz meg 1 vizsga a korlátlan
kb ugyanott vagy mint egyben
ha meg mégis megfognak lesz eltiltás meg bünti meg kerékpározás
az jobb?