Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fateromnak is van kalandja a 250es ETZ ről:D 1et gyorsan el is mesélek!:D nah szal. régebben nekiis volt 1 ETZ-je vagyis még fiatal korában olyan 18-20 éves korában de ez úgy kezdődött hogy valahogy pont nyár elején lett meg neki a motor és azért annó nagy szám volt azt ETZ , nah és fater azt tudta is vagyis hogy ő azt gondolta hogy nagy vagány meg minden és ment le fele a Tisza partra a töltésen de ugye hogy lássák hogy ki ő ezért fehér atléta, sisak a visszapillantón és cicgi a szájba :D de a vagányságtól annyira nem látott hogy vagy 80al bele hajtott a töltés közepén 1 ürgejukba és a motor a töltés egyik oldalába fater meg a másikba :D és ez volt az a pont hogy visszább vett a dolgokból de még számtalan ilyen története van XD
Az embereket kell tisztelni ,te jedi-lovag
amikor szimóval verettünk akkor haver kapott egy 250es etz.t
nem ment vele 2 hónapnál többet.....
lefejelt egy pótkocsit 140felé
azután már nem irigykedtünk rá, és elég volt az 50es tempó egyből
Egyik falubeli gyerek, meg a munkatárs öccse. Na ott el lehet gondolkodni.
De ebben az a szép hogy ezt a dolgot én is 1 bukás után határoztam el:D
Hála istennek még nem kellett mennem motoros temetésére de valahogy azt nem is nagyon kivánom...............
most hogy újra tudok járni bot nélkül már én is
Majd eljössz egy motoros temetésre és változni fog a véleményed. Tudod ezért van az, : egy 14 éves lány NŐ. egy 18 éves fiú pedig fiú .
Én ezzel tisztában is vagyok és azt meg tanúltam hogy TISZTELNI KELL AZ ERŐT........ és ez bennem mai napig bennem van akár hányszor motorra ülök
de azért sokan vannak akik olyanok.......
nem egy ismerősöm halt meg a túlzott lóerőktől
Elég szűk a látóhatárod !
Jah és a temetős dologról meg annyit hogy ha most döglök meg akkor most ha 50év múlva, akkor DE 1 DOLOGBAN ÖRŰLNI FOGOK NEKI ÉS ABBAN HOGY LEGALÁBB MOTORON HALTAM!
Ez volt akkor és ez van most! Jah és a másik dolog pedig az hogy szerintem nem kéne a másikat bökdösni azzal hogy még az 50es ben se 100% De én se 2napja motorozok hanem most 11.éve vagyis 8 évesen keztem el, és én ebben nőttem fel mert fater is motorozott nagyon sokáig! Úgyhogy ennyit erről
Amikor motorból vizsgáztam 1974-ben, Simson Starral, ketten mentünk vele 50 km-re. És elvitt minket. Meg haza is. Most meg mindjárt "haccázas"" ! Gyerekek ! Tessék. Még az ötvenessel sem vagy 100%-os, és már "kicsi"?. Siettek valahová? A temető éjjelre be van zárva.
akkor lehet spórolni a tanfolyam költségén, esetleg még saját motorral is lehet faragni az árból
annakidején én is együtt végeztem az A+B kategóriát
1990ben 7500 volt a kettő
Köszi a linket ! Jah és am én épp most januárban kezdem a B -s jogsit és szerintem mellette neki ugrok egy A.korl. nak is vagyis 1be a 2 kategóriát
Én csak a tegeződés és az integetés miatt tettem le a jogsit.
+mindig van 1 Jani aki megmodja a tuti frankót, mit hol mikor és miért
de a rendőr mégse tudja meg mondani 8óra ébrenlét után sem!
jogsi

múlt tavasszal olcsóbb volt a különbözeti
Nem tanácsot megerősítést várnak a hülye ötleteikhez.
Éjjel fél ettőkor felébresztve meg lehet mondani mi az ami pöfög. 50 , vagy 125 .
Ebben a dologban igazad van! és lehet meg is fogadom ezt a tanácsodat
Csak azt nem értem, ha soha nem hallgattok a jó szóra és úgyis csak a saját fejetek után mentek, minek kértek tanácsot?
Szia(sztok) "kpm vizsgától mert ahhoz hogy KPM vizsgára rendeljenek ezek a buzik ahhoz nekik kúrva sok papir munka szükséges jah és anyagi vonzatai is vannak!" Azért arra vegyél mérget hogy behivnak nem ők fizetik az anyagi vonzatát (max ha kiderül hogy tényleg 50es...)Kár vitázni /agyalni az itt a számodra"észosztók" többsége már megjárta/igy vagy ugy,és csak jóindulatból probál lebeszélni..