Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit más a téma, mert a motor gyárilag 50-es és a 70-es henger sem kövérebb. Semmi probléma.
Hello!Van egy 50-es Yamaha Aeroxom és szeretnék rá egy 70-es hengert rakni.A kérdésem az,hogy ez mennyire rizikós dolog mire számíthatok ha esetleg megállítanak?Köszi
Ne igyatok ennyit. Ne álmodjatok. Szép lenne, de inkább szigorítást várjatok mint engedményt. 125-re jogsi kell. Ha meg 30 lovas 2t poweres géped van akkor meg nem is elég az A1.
Üdv mindenkinek!
Hallottam egy olyat egyik haveromtól hogy januártól a 125 ös is kismotorként lesz nyilvántartva de csak rendszámmal..azaz hogy minden kismotoron lessz rendszám de 125 ccm ig minden játszik:)
Nos hát még nem igazán tudtam utána járni az ügynek és kérdésem lenne hogy ti erről mit tudtok?
Kíváncsi vagyok az igazságra! thx every body
Ha buksz kicsöngeted a motor árát bírságba.
http://totalcar.hu/tanacsok/au...
Szerintem ne kínlódj vele. Ha le akarod papíroztatni, bajban lehetsz az átütögetett tábla miatt.
Ha te el akarnád adni, akkor mondanád hogy vigyázni kell vele, meg felvilágosítanád a vásárlót a lehetséges jogi következményekről ha kiderül a turpisság? Nyilván nem. És nem véletlen "kihagyhatatlan" áron van a gép. Ha teszem azt balesetet okozol - mert bárkivel előfordulhat - és kiderül hogy nem 50es, hanem 125 ös, a biztositó holt biztos hogy nem fog fizetni, és akinek a kárt okoztad, őt biztos nem hatod meg azzal hogy hát te 50esként vetted, nemtudtad. Jobban érzi majd magát ha megkönnyített némi pénzel, vagy szétcsapta a képedet.
Hali!
Rendőre válogatja. Amugy ha valami balhét csinálsz vele akkor tuti bukta.. Mer bevizsgálják.
Kérdés: Adott egy 125-ös Aprilia Red Rose (pöpec, kihagyhatatlan). Vámpapírok megvannak, de egyelőre még nem raknám forgalomba. Jó áron van, a mocin egy 80-as kilométeróra van, és elől a kormányon egy matrica a motor adataival, amin az áll, hogy ötvenes. Az előző tulaj így oldotta meg. Elmondása szerint rendőr megállítja:
- Ez nagy motor.
- Nem kismotor. Nézze meg a kilométerórát és ott az adattáblája. Csak nagytestű.
- Köszönöm, viszlát!

Szerintetek mennyire lehetne ezzel "nyugodtan" cirkálni, és mennyire lenne hatásos lebukáskor az "Én ötvenesként vettem, az is van ráírva az adattáblára. Nem tudtam róla." szöveg? Üdv...
mint egyik cimbi a quaddal: yardok előtt 100 méterrel átvágtatott az útszéli árkon és a réten ment tovább
hozzá kell tenni hogy sziveset tetetett volna rendszámit a quadra, no de a sváboknál lehet itt meg nem........
tényleg, ez még nem változott?
akkor lehet,h cross mocci lesz,és akkor jöjjenek a rendőrök..
Tudtommal telephely vagy bejelentett lakcím kell az adott országaban.
És ha a tulajdonos telephelye, ideiglenes lakcíme valamelyik EU-s ország akkor az oda bejelentett és ott átíratott járművet ott kell vinni müszaki vizsgára, és a kötelező biztosítást ( nemzetközit is ) is ott kell fizetni.
ez tuti?
úgy gondoltam...
Ha nem élsz életvitelszerűen kint akkor megbaxnak érte.
Itthon használnád osztrák rendszámmal?
jó döntés.... ha már vesz az ember vegyen rendeset......
én is úgy nézek ki a nej robogóján mint valami hülyegyerek aki az almásládán brümmög
50kmról hoztam haza lábon de a@ kivolt mire hazaértem
hali, ahhoz mit szóltok,h veszek egy osztrák papíros 125öst,ki volt vonva a forgalomból, Mito evoról van szó,és ha visszavinném Ausztriába ,és ott is kötnék biztosítást,meg ilyesmi, mennyire lehet ez húzós? és akkor osztrák rendszámmal is hajtanám..és ott is műszakiztatnám... ezért szólhatnak a jardok? szerintetek?
Ez egy nagyon költséghatékony döntés.
na, megálmodtam, nem veszek semmit
majd meghúzom őket Árban egyszerűen verhetetlen, és az 50-es Mátrixot az unokaöcsém már 2 éve gyilkolja, 13.000 alatt semmi baja.
Mondjuk a csavarok felét el fogod hagyni 3 hónap alatt de elég olcsó a járgány.
mindenképpen te
körbenéztem én is 350 ért láttam egész kitűnőt
gondolom tavaszig ráérhet nézelődni kell
50 vagy 100 pénzért meg kockáztasson akinek nincs vesztenivalója
16évesen én is jogsi nélkül futkostam etz vel......
hihetetlennek találom, hogy 95.000 Ft a regadó egy ilyenkis játékszerre, és mire forgalomba helyeztetem addigra a robogó felét ráköltöm
De valószínűleg ez lesz, ki mutasson példát, ha nem én