Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mit megy végre. Nem próbáltam. Előzésnél mentem 140-et legtöbbet. Valahol 150-160 között lehet a vége óra szerint. 2 személlyel is megy simán, csak nem fosol be a gyorsulástól, ami nekem kellene.

Sajnos gyarló az ember ráültem 70-esről 400-asra nagyon megy. 400-as után próbáltam 600-as fazert most az megy. Egyszer majd a TDM tesz pontot a végére. 88nm. Számok szerint 2,5x nagyobb a nyomatéka mint a burgmannak. Visszaültem 1 év után a volt 70-esemre. Hát mit mondjak babetta....
Régóta megvan nekik. Naponta nézem motorjaikat. A burgman egyenlőre marad. A burgman költségmentes. A cseréig kipróbálok még egy két motort. TDM-re fáj a fogam. Te nem szoktál eszelni a cserén? Tudom, hogy megfelel meg ilyesmi, csak úgy az íze végett?
hallod tesó.. mit megy végre a burgonya? és két emberrel? kurvára vennék majd egy olyat járni, dolgozni. (ha elég sok életbiztit köttök )
Talán ha a burgonyát beadni és ráfizetni lehetne.Ha jó árat mondanak.
Sok a robiuk lehet szabadulnának a fazéktól.
Nem bizony, pláne, hogy a használtautón 460-ért van fenn. 30ezer benne. Gondolkodtam is rajta. De most nem. Hiába nincs zseton. Egyszer talán.
Ez a fazék nem is rossz így pofára.

http://www.robo-go.hu/gallery/...
Igazad van. Nagy kerék, és piaggioból van 50-es is. Ez vicc volt. Ez már azért húz egy picit. Sajnos az automata váltó sokat elvisz. Valamiért valamit. Nekem is kevéske a 400-as burgman.
Az f12-ben is ugyanaz a blokk van mint az f15-ben. Én ezt venném meg:
http://www.robo-go.hu/gallery/...
Na ez bajom...Yamaha Aerox-ról nem sok jót hallottam, F12 tetszik, f15 sokat fogyaszt, no mindegy valami lesz, azért egy katana-t megnézek...motorszerelő ismerősöm szerint ha nem belpiacos akkor abszolút megbízható...ez 2001-s évjárat,,,
Hallgass a többiekre!
Mint mondom adják ők akinek van píze.
hát, a mullachénben is a minarelli blokk van
Pont kifejeztetten csak ha szopni akarsz akkor a katanát.Nagyon rég morini blokkal fut és még ha fiatalka akkor tetézi hogy inyektoros is.
BármelyikYamaha Aerox,Neos,Malaguti F12,F15,Aprilia SR bármelyik kivéve a 2000-2003-as,Rally, stb.Mindben minarelli blokk van bár én személy szerint a piaggiot jobban kedvelem ezek az NRG,Zip nagsobb verziói,Gilera Runner és társai.
őőőőő izéééé konkrétan a motori minarelli a yamaha tulajdonát képező motorblokkgyártó üzem aki boldog boldogtalant ellát kisköbcentis robi és váltós blokkokkal.Majd felvette a palettára az xt blokkját is amit ad az apriliának is szivesen.A spanyolokat már rég nem látja el mert a pigi megvette őket legalábbis a derbit.
Nagyon erősen gondolkodom egy Suzuki Katana 50-n régen is akartam venni csak akkor nem volt rá keret, most lehet ki tudnék szorítani egyet..
hogy konkrétak legyünk nem az olaszok yamaha blokkosak, hanem a yamahák spanyol meg olasz blokkosak. az xt660as blokkja sem yamaha ugye hanem minarelli.
Nem kell felelőtlenség hozzá ! Én pl.piszkosul utálom mikor megyek motorral, és jön mögöttem 2m-re az autós ! Ilyenkor szoktam fékezni egyet, és mindjárt tudja a féktávot ! Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és megvan a baj. Nem kell tetézni. qrvq szar egy motorostemetés .
korrigálva

egyébként aki felelőtlen v. nem tud vezetni az 50cm3 meg 1000cm3-s gépen sem ....ebben egyetértünk
A lőtéri sánta kutyát nem érdekli , hogy mekkora motorral mész. Csak tudod , már annyi elrettentő példát láttam életemben.Nagyjából 2,5-szer annyi ideje vezetek, mint amennyit Te éltél ! Hülyeséget csinál az ember anélkül is .Az adatlapodat töltsd ki, itt ez a szokás. Arctalanul nem beszélgetünk.
szeretem így
Nem a méretének kell még változnia...
Az összetételének.

(azért sok 14 éves lány IS CSAK biológiailag nő )
ha tovább nőne már nem is tudnék egyensúlyozni a motoron